miercuri, 2 iulie 2008

Microciparea Prizonierilor


In Anglia s-a pus la punct un program de urmarire a actualilor si fostilor detinuti prin intermediul unui cip implantabil .Ca metoda de reducere a aglomeratiei din inchisori in momentul de fata unele persoane pot fi eliberate insa sunt obligate sa poarte o bratara care emite semnale ce pot fi comparate cu cele ale unui telefon mobil si astfel pozitia lor este cunoscuta.

Ministerul Justitiei din Anglia doreste sa puna in practica un program in care detinutilor li se va implanta un cip RFID care contine informatii despre ei cum ar fi numele,adresa,cazierul etc.
Programul se doreste a fi extins ,pe langa detinuti persoanele in pericol de a fi cipate sunt cele eliberate conditionat.Ei vor putea fi localizati prin intermediul GPS-ului , cipurile transmitand permanent informatii legate de pozitionarea celor care le poarta catre un satelit.

Urmarind pozitia unui pedofil pe harta nu inseamna si ca stii ceea ce face.......

2 comentarii:

Anonim spunea...

Scuze pentru publicarea acestui comentariu aici, dar pentru ca juggernaut a respins publicarea lui nu am alte solutii de a face cunoscute aceste argumente. Este buna intentia de a nu crea dezbinare intre luptatori insa e bine sa stim si cu cine "colaboram". Multumesc pentru intelegere.

Comentariu postat pe 2 iulie 2008 si cenzurat pe blogul schimbarea la articolul cu mersul pe apa:
Marx, Lenin, Stalin si Ceausescu sunt mandri de tine! Traiasca comunismul si ateismul! Tovarasul juggernaut sa veniti sa va decoram cu ordinul mandriei socialiste clasa a 2-a. Sunteti un adevarat continuator al idealurilor ramurii comuniste a illuminati.

Daca tot esti ateu sau te dai drept ateu ca sa lovesti in crestinim, ai putea sa fii cel putin ceva mai inteligent. Statistcile spun ca in Romania 90% dintre oameni cred in Dumnezeu. Dupa 50 de ani de comunism barbar in Romania (nu mai punem la socoteala si cei 18 ani in care tot comunisti si securistii au facut ce au vrut cu bisericile) cine e ala spalat pe creier, ateul sau crestinul? Macar pentru a atrage acest segment de cititori ai fi putut sa eviti o astfel de disputa. Dar se pare ca nu e cazul ... Ai alta misiune. Ordinul e ordin si nu se discuta. Chiar cu riscul sa pierzi prieteni si cititori.

Iaca acilea un "manipulat" din asta crestin:
http://www.youtube.com/watch?v=gxtlY-8LQGE
http://youtube.com/watch?v=OMFP7legAjY
http://youtube/watch?v=0GPzSBFkw1M
http://www.youtube.com/watch?v=LM6ewEKrTZ4
e pacat de tine... pareai inteligent..

Skappaluda spunea...

Am publicat acest comentariu pentru ca eu cred in libertatea de exprimare a oricaruia dintre noi.
Nu vreau sa mut toata cearta aici asta vreau sa fie clar.
Pentru cine a postat comentariul acesta vreau doar sa spun ca moderatorul blogului schimbarea nu a sustinut ca este ateu si din ceea ce zice el nu reiese asta.Nu ii iau apararea doar aduc niste lamuriri suplimetare.Am mai spus-o si o repet - Fiecare cu credinta sa si cu asta punct.Inca nu e nimeni pregatit sa duca o discutie pe tema asta in adevarata profunzime a subiectului.

Miscarea de Rezistenta