duminică, 21 decembrie 2008

....



Indiferent de perioada anului ar trebui poate sa ne gandim ca suntem oameni....

Poti face un lucru bun?

Timpul nu mi-a permis sa mai postez pe acest blog si nici pe Reprezint Romania ,un blog pe care mi-am dorit sa il fac impreuna cu toti cei care viziteaza acest site sau poate aud din diverse surse despre o intentie lipsita de interese de a promova un ideal(poate) sau de a demonstra ca noi ca si cetateni ai acestei tari nu putem ramane indiferenti la nedreptatile care ni se aduc zi de zi....raspunsul a fost aproape egal cu zero....

Ceea ce doresc sa promovez este ca noi ca si fiinte nu suntem niste CNP-uri inregistrate intr-o baza de date sau niste cimpanzei dresati sa dansam dupa cum suna muzica cantata de persoanele cu o treapta mai sus ca noi.....Cateodata am ramas cu un gust amar......

Reteaua de bloguri infiripata parca din nimic a prins un oarecare contur si deja incep sa se creeze tabere ....parerea mea e ca se scapa punctul de intersectie al intereselor... deja intr-o modesta tentativa de a "avertiza" publicul interesat se creeaza divergente de tot soiul...Nu este normal.

Sincer nu sunt imi doresc sa ma afiliez anumitor tabere fara sa cunosc persoanele implicate personal pentru ca elemente "suspecte" sunt peste tot unde privesti.Acest blog a fost ignorat cu buna stiinta tocmai pentru ca cel care este in spatele sau, adica cel care scrie in acest moment nu face parte din nicio grupare(de orice gen ar fi ea).

E dificil sa spui un lucru in momentul in care nu ai sustinere.Dar daca stai bine si te gandesti nici nu prea ai cum sa ai.....sa privim un pic situatia dintr-un punct de vedere cat se poate de obiectiv: Cine te poate sustine?...Un blog ca a lui Mircea Badea care in cateva zile de la lansare depaseste orice bariera ca si vizitatori? ...Oricat ar fi de consiprativ sau nemultumit in gandire nu poti avea pretentia ca el sa te ajute...cu toate ca un simplu link catre un oarecare site de acest gen ar face ca mii de persoane sa intre in contact cu informatii pe care Andreea Esca nu le prezinta in direct seara de seara.

Nemultumirea continua sa creasca in intensitate cand stam putin si privim societatea in care traim....si nu vreau sa prezint niste ineptii sau niste banalitati ci doar vreau sa atrag atentia a nu stiu cata oara ca suntem oameni si ar trebui sa ajutam pe cei mai putini norocosi ca noi.Simplul fapt ca citesti acest articol demonstreaza ca ai o conexiune la internet deci implicit un calculator sau intr-un caz mai rar iti permiti sa platesti pentru a sta o ora la un internet cafe ....daca stai putin si analizezi situatia te aflii in postura in care esti mai bine pozitionat social ca o mare parte a oamenilor din lumea asta.....

Prin noi putem da un exemplu mai departe...si oricat de idiot ar suna acest lucru ....in acest caz nu rezultatul final conteza ci persoanele ajutate in drumul spre final.

Conspiratia,grupurile de interese(de orice gen) exista....nu stim cat putem schimba sau rezolva dar tot ceea ce conteza e sa rezistam.Sa luptam pe orice plan putem lupta.



*Prin acest articol nu doresc nimic decat a-mi exprima anumite ganduri.

1 comentarii:

nistea spunea...

ceea ce ne strica e dezinteresul si ignoranta. mereu cand discut cu cineva incerc pe cat posibil sa aduc in discutie aceste teme (globalizare, guvernul mondial, manipularea..etc) pentru ca fiecare ar trebui informat si ar trebui sa deschidem ochii cat mai multor oameni. singurul lucru firesc ce ne sta in cale e ratiunea (sau lipsa ei) pentru ca nimeni nu te crede....multa lume nu poate gandi la un nivel mai inalt. cred ca totul e cum scrie in ziar sau cum se vede la tv. cine stie..poate in timp evoluam si mental si atunci vom fi cu adevarat liberi.

Miscarea de Rezistenta