marți, 3 martie 2009

Gandacul


Cu o istorie de peste 350 de milioane de ani si avand in CV o adaptabilitate incontestabila supravietuind asteroizilor,radiatiilor nucleare,foametei si cam tuturor dezastrelor naturale de pana acum gandacul se pare ca s-a "metamorfozat" in personaje politice care au fost prost asemanate cu broaste ,viermi sau hiene.

"Majoritatea gândacilor au mandibule bine dezvoltate cu care îsi farâmiteaza hrana. Restul structurilor lor corporale este similar cu al altor insecte. Gândacii au ochi compusi bine dezvoltati - la speciile de vanatoare vederea este importanta. Ochii compusi sunt formati din numeroase "fatete" sau receptori mici. Fiecare fateta poate trimite un mesaj spre creier si asigura un sistem de detectare eficient chiar si pentru cea mai mica miscare din jurul lor."

Similitudinea este chiar impresionanta...sinistra dar impresionanta...se pare ca iubitul "scotian antic si acceptat" ascunde multe sub kilt.

"Gandacii de bucatarie se odihnesc ziua in locuri ascunse, de unde ies noaptea pentru a se hrani; ei au un simt olfactiv foarte puternic si instincte de supravietuire deosebite. Daca vei vedea un gandac in timpul zilei in bucatarie( in viata publica/la televizor), inseama ca ai o problema serioasa cu aceste insecte(se pare ca avem). "

Ce sa mai spun...Bravo baietilor care au protestat astazi insa as mai aduga ca sucombarea gandacului ar fi prea usoara pentru cat ar avea de platit pentru mortii de la "lovitura de stat 89" si PIATA UNIVERSITATII.

citeste si "Gandacii de bucatarie pot trai si fara cap"..............

4 comentarii:

titi spunea...

un nenorocit.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Nici o schimbare nu s-a facut fara sacrificii. Asta e.

Baldovin spunea...

Mi-e teama ca nu pot fi de acord cu parabola ta. Oricat am vrea sa ne manifestam indignarea fata de un personaj sinistru ca al de mai sus tot nu putem gasi in lumea animala un corespondent. Intr-adevar gandacul si sobolanul aduceau si inca mai aduc boli diverse ca personajul asta. Bai da' macar pe astia ii puteam extermina, ii putem tine la distanta. Din pacate politicienii in general sunt niste gandaci/sobolani imuni la orice otrava/starpire. sistemul functioneaza asa de bine pentru ei incat personaje ca si Ceausescu/ Milosevich/ Karadzich mai nou si multi altii pot scapa efectiv nevinovati pentru crimele lor. Toata lumea a vazut cum li Ceusescu efectiv nu i s-a putut gasi nici o crima. Acuzariile alea erau formale. Milosevich avea mari sanse sa scape. Si Hitler putea da vina pe altcineva daca ar fi fost judecat. Insa el a preferat sa nu isi recunoasca esecul.

Si cate boli provoaca acesti Cyborgi omenirii. Gandacii, sobolanii, epidemiile istoriei sunt mici copii fata de nenorocirile astora. Se va insanatosi vreaodata omenirea de astfel de jefuitori?

Anonim spunea...

Un "nenorocit" votat cu 90% in primii ani.Noi muncim noi nu gandim...actuala si acum.
Va aduceti aminte cum purtau cosciugul liderului PNTCD mort acum...90% din romani?Va aduceti aminte cum sorbeau cuvintele brucaniene?
Aceasta ne este plata.

Miscarea de Rezistenta