miercuri, 3 februarie 2010

...

Tin sa multumesc tuturor persoanelor care s-au interesat de situatia mea si de cauzele inactivitatii recente de pe blog. Ca raspuns nu pot spune decat ca ceea ce mergea prost acum merge incredibil de rau si colac peste pupaza a poposit si sesiunea de iarna ...deci starea de spirit defectuoasa ridicata la cub si inmultita cu lipsa de timp a determinat aceasta recenta pauza.Nu am considerat ca trebuie sa anunt "oficial" acest lucru dintr-un singur  motiv : imposibilitatea determinarii perioadei in care nu voi scrie. Sper ca lucrurile sa se aseze cat de cat si sa reintre pe un fagas normal....Ca idee , trag de mine pentru ca finalul lui Februarie sa nu gaseasca blogul in starea actuala.Pana atunci va doresc toate cele bune si minte limpede pentru ca traim vremuri tulburi/colorate.

9 comentarii:

Anonim spunea...

Toate cele bune!
Bafta si multa energie sa reusesti sa treci si peste aceasta perioada.

anonym spunea...

Mult curaj si succes in sesiune!

Luptătorul Civic spunea...

Romania poate fi redresata !
Sustineti Varianta Cojocaru !
http://desteaptarearomaniei.blogspot.com/2010/01/salvarea-romaniei-varianta-cojocaru.html

Jane Doe spunea...

În viaţă, există şi perioade mai grele, zise "de încercare"! Însă, atunci când avem o misiune de îndeplinit, Cineva ne crează toate condiţiile necesare - oricât de dificil ar părea privit din exterior.

Mult succes în tot ce întreprinzi, şi...nu îţi pierde niciodată curajul!

un roman spunea...

Bafta multa !
Domnul cu tine voinicule !

Anonim spunea...

mda. bafta la sesiune si sa revii in forta. romania are nevoie de persoane ca tine

Anonim spunea...

esti student? pai nici nu-i de mirare ca nu se intampla nimic. ai organizat vreodata ceva practic? ai militat vreodata in afara blogului, sau numai asa, de la caldurica?
eu n-am auzit niciodata nimic, cu toate ca as fi aflat, am un prieten care mi-a recomandat blogul.
pai stai linistit si invata, nu te mai stresa, ca e clar ca nu se intampla nimic. la fel de clar e ca nu ai nici resurse, nici mijloace, dar mai ales pun pariu ca n-ai curaj.nu te supara ca-ti spun, dar asta e adevarul si esti scuzat de conditia ta...
cred ca nu ai curaj nici sa postezi mesajul asta, pentru ca e deranjant, la fel cum iti place sa crezi ca esti tu perntru altii. dar ma rog...

Anonim spunea...

prietene te felicit pentru blog,si cu voia ta o sa las si eu adresa blogului personal.http://miscareaderezistentasfvasilecelmare.blogspot.com/ miscare crestina antimasonica. nu sunt de acord cu anonimul care spune ca ti-e frica si stai la caldurica.Poate atunci cand vom fi multi vom putea face si ceva concret pentru a scoate tara asta din ghiarele Fiarei.dati mai departe si alaturati-va,daca vom fi multi vom putea invinge,sa scoatem tara asta din influenta masonilor.va astept alaturi de noi,veniti alaturi de Domnul Nostru Iisus Hristos sa salvam crestinismul.

Gabriel spunea...

Ce mesaj ticalos de securist a postat Anonim ... Doamne ajuta si sarbatori fericite celor ce stiu adevarul despre lumea in care traim . Bravo pentru blog , sunt putine voci care au puterea sa strige .

Miscarea de Rezistenta