joi, 21 august 2008

Cum ai reactiona in cazul asta?



In momentul de fata orice stire poate fi privita ca anti-semitism ,ca ura la adresa poporului iudaic insa in momentul in care un presedinte de stat apare in fata unor oameni si sustine ca ,ei, ca si israelieni sunt atat de descurcareti si se infiltreaza asa bine ca aproape au cumparat Romania,Ungaria,Polonia cum ai reactiona?

Etichetele se pun foarte usor dar nu oamenii de rand sunt de vina.Nu orice evreu face parte dintr-o conspiratie mondiala si isi are scopul in aceasta masinarie.

Intrebarea se pune cine vinde Romania?
Romania se vinde bucata cu bucata din 1990 si pana in ziua de azi.De la cel care spera sa faca un ban rapid si pana la cel care stie ca trebuie sa vanda pentru ca asa i s-a dictat oricine cu o urma de putere nu poate gandi pe termen lung,nu se gandeste la repercursiuni.

Cine ne "ajuta" sa vindem si sa distrugem Romania?
Interesul asupra tarii noastre a fost intotdeauna ridicat din cauza potentialului geo-strategic de care inevitabil dispunem.Agenti infiltrati au fost intotdeauna si personaje puternice care joaca jocul altora.
Atentia ar trebui sa se directioneze asupra unor persoane care fara doar si poate au o influenta teribila:

Citeste si :

Cine este George Soros?

Reteaua George Soros in Romania


Mugur Isarescu: Avem si noi Iluminatul nostru?


Cazul Tariceanu - Spionul maghiar ramane in suspans



Adrian Nastase si “Unchiul” Raj Kapur


In 2001 presa londoneza il acuza pe Tony Blair de trafic de influenta in favoarea magnatului indian Lakshmi Mittal. Tony Blair il convinge pe Nastase sa vinda toata industria siderurgica din Romania domnului Mittal . Acesta la rindul sau a facut un gest generos si a contribuit la fondurile partidului laburist cu suma de 1250 000 de lire.

In noiembrie 2001, Lakshmi Mittal a parafat la Londra, impreuna cu fostul ministru pentru privatizare al Romaniei, Ovidiu Musetescu, vanzarea pachetului majoritar de actiuni al Sidex Galati, preluare s-a lasat cu un scandal politic. Premierul britanic Tony Blair a fost acuzat de trafic de influenta pe langa omologul sau roman de la acea vreme, Adrian Nastase. Blair i-a trimis o scrisoare lui Adrian Nastase in care-si arata satisfactia cu privire la un eventual parteneriat al Sidex cuMittal Steel si sublinia ca aceasta vanzare va spori sansele Romaniei la integrarea in UE.

Scandalul izbucnea la numai o luna dupa ce miliardarul indian donase Partidului Laburist, condus de Blair, suma de 125.000 de lire sterline. Oficialii britanici au confirmat trimiterea scrisorii, insa au tinut sa precizeze ca aceasta ar fi fost scrisa dupa finalizarea privatizarii. Oricare ar fi adevarul, Mittal nu si-a ascuns niciodata simpatia fata de Partidul Laburist, donatiile sale catre aceasta formatiune politica continuand in 2005 cu 2 mil. lire sterline, iar la inceputul lui 2007 cu alte 3 mil. lire sterline.

In Romania unchiul “Kapur” si-a continuat activitatea filantropica fata de de PSD contribuind din “greu” la dezvoltarea afacerilor personale pentru o mare parte dintre politicienii de virf din acest partid. Bineinteles ca regulile jocului nu s-au schimbat si la fel ca la Londra seful partidului Adrian Nastase a primit mai multe “clocitoare” pentru ferma aviara de la Cornu.
Dintr-o data unchiul Kapur / Mittal a devenit un adevarat corn al abundentei pentru intreaga clientela PSD. Bineinteles ca prosperitatea financiara a acestora insemna in mod implicit un dezastru economic pentru Romania

Chiar daca la “centru” lucrurile erau aranjate si spagile impartite era nevoie si de un sprijin masiv in teritoriu. Asa cum se va vedea din articolul urmator intreaga afacere s-a derulat prin intermediul miscarii masonice.
Interesant este faptul ca directorul general de la Combinatul Siderurgic din Hunedoara este Doru Ghita, acelas Doru Ghita membru marcant al masoneriei, acelas Doru Ghita fost senator PDSR, acelas Doru Ghita care a fost initiat in masonerie de Adrian Nastase.

Masoni din judetul Hunedoara

In miscarea masonica din judetul Hunedoara s-au inscris, de-a lungul timpului, nume grele. De exemplu, fostul senator PDSR Doru Gaita (care s-a si implicat pentru ca in Hunedoara sa functioneze o noua loja), Gheorghe Ivan, fost prefect si deputat al judetului, presedintele CJ, Mircea Ioan Molot, primarul municipiului Deva, Mircia Muntean, Gheorghe Barbu, ministrul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si vicepresedinte al Partidului Democrat, directorul Directiei Drumuri Judetene, Ioan Prip, sau Florin Marza, directorul "Electrica".
Din Loja de la Petrila fac sau au facut parte fostul prefect PSD de Hunedoara Sorin Apostu, fostul deputat PSD Ioan Rus, fostul director adjunct al AJOFM, Haralambie Vochitoiu, directorul Regiei Autonome a Apei Valea Jiului, Gheorghe Cioara, fostul sef al Regiei Autonome a Apei Valea Jiului, Mihai Gireada, directorul comercial al CNH Petrosani, Mihail Stoicescu, fostul director general al CNH, Ilie Balanescu, sau directorul "Hidroconstructia" Hateg, Radu Ioan.

Oficial,Adrian Nastase nu neaga “contributia” guvernului roman la jaful national privind siderurgia romaneasca. Dimpotriva , se considera ca Romania adica Adrian Nastase trebuia sa cedeze in fata premierului britanic pentru a obtine sprijinul acestuia in procesul de aderare al Romaniei la UE.(forum realitatea)

Interesant este faptul ca acelas motiv a fost folosit si atunci cind Nastase incerca sa justifice un alt dezastru al economiei romanesti - afacerea Petrom.


Persoane care merita cercetate(pe langa celelalte de mai sus):

  • Ronald Lauder( proprietareul CME - adevaratul proprietare Protv,Acasa,SportRo,etc.)
  • Iosif Constantin Dragan
  • Ion Tiriac
  • Victor Babiuc
  • Theodor Stolojan
  • Virgil Magureanu
  • Dinu Patriciu
  • Horia-Roman Patapievici
  • Dan Voiculescu

0 comentarii:

Miscarea de Rezistenta