miercuri, 3 septembrie 2008

Papusarii din spatele lui Saakashvili


Faimoasa Revolutie a Rozelor din noiembrie 2003 care a avut ca rezultat schimbarea fostului presedinte Edouard Shevardnadze si inlocuirea sa cu tanarul Mikheil Saakashvili a fost in mare parte finantata de Departamentul de stat din Sua ,de niste agentii strans legate cu Pentagonul si sa nu uitam de Fundatiile Soros.

Mikheil Saakashvili a fost in mod deliberat plasat in functia de presedinte al statului Georgia prin poate cea mai sofisticata metoda folosita de pana acum de SUA.ONG-uri private sustinute de omul fara tara - George Soros au fost folosite pentru a creea o atmosfera de nemultumire in randurile cetatenilor fata de fostul ministru de externe sovietic Edouard Shevardnadze care nu a mai prezentat interes pentru Washington (posibil din cauza contractelor incheiate cu Rusia pentru amplasarea unor conducte de petrol si a privatizarilor facute in Georgia). O noua generatie de conducatori tineri s-a nascut, o generatie favorabila SUA , o generatie pro-vest sustinuta de SUA si de ong-urile "private".

ONG-urile au fost coordonate de catre ambasadorul Sua in Georgia - Richar Miles care tocmai ajunsese in Tiblisi dupa ce a orchestrat actiunea Slobodan Milosevic in Belgrad.Toata actiunea a implicat nume ca George Soros,James Woosley(fostul sef CIA) si a mai implicat o agentie numita National Endowment for Democracy creata de Ronald Regan tocmai in acest scop-de a inlocui sefi de state considerati neprietenosi intereselor SUA.

Departamentul de Stat din SUA a sponsorizat Institutul Georgia Liberty condus de Saakashvili care a creat la randul sau Kmara! in traducere Ajuge! . Conform unui reportaj BBC Kmara! s-a format in primavara 2003 si cu ajutorul finantarilor din partea lui Soros au adunat o grupare de studenti activisti impreuna cu Saakashvili si au plecat la un training in Belgrad.Cei care l-au dat jos pe Milosevic i-au antrenat si pe cei ajunsi acolo din Georgia.Ei au fost scoliti la Centrul de Rezistenta Non-Violenta din Belgrad.

George Soros nu este strain Romaniei el finantand Grupul pentru Dialog Social care surpriza! este utilitate publica in Romania ca si Asociatia "Marea Loja Nationala a Romaniei".Mai multe despre reteaua Soros in Romania aici.

In Republica Moldova situatia sta cam asa.

Citeste si:
Noua Ordine Mondiala si Saakashvili



1 comentarii:

Florin Cosma spunea...

George Soros este un pion important al noii ordini mondiale inca de cand era student la London School of Economics din 1952.

Miscarea de Rezistenta