joi, 15 ianuarie 2009

Noua Ordine Mondiala


CONSPIRÁ, conspír, vb. I. Intranz. A organiza, a urzi o conspiraţie; a complota; a unelti. ♦ Fig. A tinde, a lucra pentru un scop unic. – Din fr. conspirer, lat. conspirare.


Incercand sa intelegem ce se intampla in jurul nostru cateodata recurgem la a ne gandi ca totul nu e ceea ce pare.

Internetul este o sursa de informare destul de buna pentru ca cenzura ajunge mai greu in colturile uitate ale sale si cel ce cauta cu adevarata dorinta o informatie necesara are o sansa cat de mica sa o gaseasca.Insa din cauza internetului suntem si indusi in eroare de diverse personane sau grupuri de persoane care nu fac altceva decat sa dezinformeze cu buna stiinta.

Poate cel mai important lucru care se pregateste in timpul vietii noastre este precum si titlul o sugereaza o Noua Ordine Mondiala.Dar ce intelegem noi printr-o noua ordine mondiala?

Multa lume se asteapta sa fie un moment in care sa se instaureze si multi pierd din vedere ca ea este aici.Pas cu pas , masura cu masura si tratat cu tratat neo-sclavia a pus stapanire si isi intinde tentaculele pentru ca dezradacinarea ei sa fie imposibila.


Henry Kissinger: Este timpul pentru o noua ordine mondiala(ziare.com)

Zbuciumul care tulbura sistemul international ofera o sansa unica pentru politicienii cu curaj si creativitate, anume crearea unei noi ordini mondiale.

Aceasta oportunitate implica o aparenta contradictie, noteaza fostul secretar de stat american Henry Kissinger pentru International Herald Tribune.

La un anumit nivel, colapsul financiar reprezinta o lovitura serioasa pentru pozitia Statelor Unite. In acelasi timp, magnitudinea crizei nu mai permite restului lumii sa se tina la adapost in spatele dominatiei americane - sau a esecurilor sale.

Fiecare tara va trebui sa-si reevalueze propria contributie la actuala criza.

Fiecare va incerca sa devina independenta, pe cat posibil, de conditiile care au produs colapsul, insa, in acelasi timp, fiecare va fi obligata sa priveasca in fata realitatea ca dilemele sale pot fi lamurite doar de o actiune comuna.

Chiar si cele mai bogate tari vor fi nevoite sa-si analizeze resursele in scadere, sa-si redefineasca prioritatile nationale.

O noua ordine internationale va aparea doar daca exista un sistem de prioritati compatibile. Altfel, aceasta se va fragmenta daca diversele prioritati nu se pot reconcilia.

Problemele sistemului financiar international coincid cu crizele politice izbucnite simultan in diferite parti ale lumii. Alternativa la o noua ordine inetrnationala ar fi haosul in aceste conditii.

In cele din urma, sistemele economic si politic pot fi armonizate intr-una din doua variante:

"Fie prin crearea unui sistem politic international regulator, cu aceeasi anvergura ca si cel economic; fie prin reducerea unitatilor economice la o dimensiune usor de manageriat de catre structurile politice existente, ceea ce va conduce, cel mai probabil, la un nou mercantilism".

Un nou tip de intelegere globala de tipul Bretton Woods este de departe cea mai de dorit situatie.

Rolul Americii va fi decisiv, scrie Kissinger, care nu mai tarziu de saptamana trecuta ii cerea presedintelui ales al SUA, Barack Obama, sa nu iroseasca "oportunitatea" crizei globale si sa se orienteze spre redefinirea politicii externe americane in concordanta cu aparitia unei noi ordini mondiale.

Provocarea finala este imbinarea preocuparii principale pentru majoritatea tarilor si toate problemele majore privind criza economica, impreuna cu frica comuna de terorismul jihadist.

Toate acestea trebuiesc combinate intr-o strategie comuna, intarita de increderea ca noi probleme precum proliferarea, schimbarea energetica si climatica, nu se rezolva prin solutii regionale sau nationale.




Kissinger: Obama trebuie sa creeze o noua ordine mondiala


Fostul secretar de stat american Henry Kissinger sustine ca Barack Obama ar trebui sa profite de actuala criza economica la nivel global si de tensiunile existente in diverse colturi ale lumii pentru a crea o noua ordine mondiala.

Kissinger a facut aceasta declaratie pentru postul american de televiziune CNBC.

"Presedintele ales isi preia mandatul intr-un moment in care se petrec transformari profunde in multe parti ale lumii", a declarat Henry Kissinger, referindu-se la tensiunile dintre India si Pakistan precum si la conflictul din Gaza.

In opinia fostului sef al diplomatiei americane, Barack Obama "poate sa dea un nou avant politicii externe americane, mai ales pentru ca beneficiaza de o ascensiunea politica extraordinara".

Kissinger a mai spus ca "obiectivul principal al lui Obama ar trebui sa fie acela de a dezvolta o strategie pentru America in aceasta perioada, cand exista o mare oportunitate pentru a crea o noua ordine mondiala".

VIDEO



7 comentarii:

Anonim spunea...

Te citez: "Multa lume se asteapta sa fie un moment in care sa se instaureze si multi pierd din vedere ca ea este aici. Pas cu pas, masura cu masura si tratat cu tratat, neo-sclavia a pus stapanire si isi intinde tentaculele pentru ca dezradacinarea ei sa fie imposibila." - Acest lucru trebuie înţeles de toţi!! Dar, din păcate, sunt prea mulţi cei ce vieţuisc doar, mănâncă, dorm... şi a doua zi la fel (şi oile fac la fel), habar nu au ce se întâmplă pe planeta lor! http://www.subtire.com/tag/agenda-esoterica/ http://thezeitgeistmovement.com/French/home_fr.htm S-auzim de bine, Angela.

ben spunea...

lumea s-a indobitocit, daca le spui ceva zice ca esti dus cu pluta ca esti nebun, ca nu stii ce vorbesti. Vad doar bani/masini/mancare si nu-i intereseaza ca ni se intampla ceva ce chiar nu o sa ne placa.....

manoliu spunea...

1. ATAC MILITAR TERORIST INTERNATIONAL IMPOTRIVA ROMANIEI
International terrorist military attack against Romania

In decembrie 1989 ROMANIA a fost atacata de SUA, RUSIA, GERMANIA, ITALIA, FRANTA, UNGARIA, AUSTRIA, BELGIA, MAREA BRITANIE, JAPONIA si altele la ORDINUL GRUPULUI BILDERBERG PENTRU DISTRUGEREA ROMANIEI SI INROBIREA FINANCIARA A ROMANIEI.
Acuzam SUA, ISRAEL, RUSIA, MAREA BRITANIE, OLANDA, BELGIA, JAPONIA, FRANTA, GERMANIA, ITALIA, CANADA, ISLANDA, NORVEGIA, GRECIA, SPANIA, UNGARIA pentru atac militar terorist impotriva ROMANIEI in decembrie 1989 pentru dezmembrarea, jefuirea, distrugerea ROMANIEI si exterminarea poporului roman.

http://www.disclose.tv/members/viewvideo/31152/International_terrorist_military_attack_Romania_I/
http://www.disclose.tv/members/viewvideo/31150/International_terrorist_military_attackRomania_II/
http://www.disclose.tv/members/viewvideo/31148/International_terrorist_military_attackRomania_III/
http://www.disclose.tv/members/viewvideo/31142/International_terrorist_military_attack_Romania_IV/

2. TERORISM DE STAT INTERNATIONAL
State terrorism INTERNATIONAL

TERORISM DE STAT INTERNATIONAL este planificat, organizat si finantat de GRUPUL MASONIC BILDERBERG SI SUSTINUT MILITAR, MEDIATIC SI FINATAT DE STATELE MEMBRE NATO PENTRU A ATACA STATE SI POPOARE PENTRU JEFUIREA, DISTRUGEREA SI INROBIREA LOR, PENTRU COLONIZARE EVREIASCA PLANETARA

http://www.disclose.tv/members/viewvideo/31131/State_terrorism_INTERNATIONAL_I/
http://www.disclose.tv/members/viewvideo/31129/State_terrorism_INTERNATIONAL_II/
http://www.disclose.tv/members/viewvideo/31128/State_terrorism_INTERNATIONAL_III/
http://www.disclose.tv/members/viewvideo/31126/State_terrorism_INTERNATIONAL__IV/

Anonim spunea...

cred ca ne meritam soarta,atita timp cit nu avem curajul sa spunem public ceea ce gindim asta e.Vorbim pe la colturi,pe internet,doar acolo,sintem un popor de lasi.,asa cum am fost mereu.NE-AM LASAT COTROPITI,INDOBOTOCITIDE COMUNISTI,IAR ACUMSINTEM TARA NIMANUI.

Anonim spunea...

bai frate atzi înebunit

lucacelbun spunea...

despre nwo, masoni, ratoni, etc:

http://lucacelbun.blogspot.com/2010/04/noua-ordine-mondiala-cipuri-masoni.html

luca spunea...

http://lucacelbun.blogspot.com/2010/04/noua-ordine-mondiala-cipuri-masoni.html

Miscarea de Rezistenta