vineri, 28 august 2009

O zi de august...


23 august ,mai exact...Fosta zi nationala pe vremea tovarasului Ceausescu, pentru toata lumea e clar: 23 august 1944 -România a întors armele şi s-a alăturat Naţiunilor Unite în lupta împotriva puterilor Axei. Regele Mihai I l-a demis şi l-a arestat pe mareşalul Ion Antonescu. S-a format primul guvern condus de Constantin Sănătescu(care a demisionat ulterior datorita presiunilor facute de mama URSS).

Insa ceva mi-a aparut in fata ochilor...

Alta zi de august, de fapt alt an..ziua a ramas aceeasi 23 august 1989 Romania si-a achitat integral datoriile externe.Operatiune DSS(Departamentul Securitatii Statului) + DIE(Departamentul de Informatii Externe)...care a constat in suplimentarea bugetului Romaniei ( +1 miliard de dolari..).

Multa lume s-a ofuscat...Ceausescu cam isi facuse de cap cu fosta P2...apoi a mai suparat si niste "umbre" din Bilderberg.De fapt asta a si fost cireasa de pe coliva..Sub inaltul patronaj Bilderberg tentaculele s-au miscat concomitent din Est si Vest...Cia-ul si Kgb-ul au lucrat ca niste surori..rezultat :Lovitura de Stat PUNCT...au actionat perfect.

Trupe straine intrate in tara care au reusit sa atate multimea cum trebuie,bruiaj informational total...ce sa mai? S-au intrecut pe ei insisi..si de acolo s-a ales praful.

Pacepa zambea triumfator...si acum isi vomita amintirile prin ziare si apoi pe bluza doamnei Lucia Hossu-Longin..care a tinut sa ne precizeze ca si-a facut mosuletul nu stiu cate operatii estetice , are alt nume si este protejat de FBI..acum fiind un prosper om de afaceri...ma intreb oare l-au cautat si prin Romania? Dupa 89 multa lume a intrat in tara, multa lume care a cladit o istorie recenta plina de umbre,afaceri monstruoase..de la devalizari de banci,fonduri la trafic de organe(case de copii) si lista poate curge la nesfarsit.

Insa in memorie ramane 23 august....ma intreb oare se va intampla ceva vreodata si de 1 Decembrie ? Raspunsul mi-l ofer singur..si tinde puternic spre negativ.




P.S. Acum mai aud ceva....ca Puiu Popoviciu ar fi cu ordine directe pus aici de nenea Rockefeller...insa mai mult nu aud din pacate.

4 comentarii:

Florin Cosma spunea...

Lumea e facuta din oameni, in special oameni puternici care conduc mase de oameni inconstienti. Nu condamn asta, este natural pentru actualul stadiu al omenirii. Insa atunci cand ti se provoaca un prejudiciu trebuie actionat in numele adevarului. Oricum, lucrurile sunt mai complicate decat par.

Anonim spunea...

http://salvatiromania.wordpress.com/2009/08/31/banca-rothschild-propune-marii-britanii-privatizarea-autostrazilor-asa-vor-lua-nastere-orasele-lagar/

Anonim spunea...

Ai zugravit perfect, in cateva idei, ceea ce sa intamplat atunci. Nu spun asta in necunostinta de cauza. Am fost si eu acolo, in cateva puncte fierbinti si in anii ce au trecut am pus cap la cap informatii de la oameni implicati direct in unele evenimente. Pacat ca in loc sa schimbam ceea ce trebuia schimbat, am fost manipulati ca niste oi naive. Mai pacat este ca multi romani nici acum nu realizeaza asta. Pe cei nascuti din anii 80 incoace nici nu ii mai pun la socoteala deoarece ei se bazeaza acum pe ce le povestesc altii.

Wellcome back !!!

Anonim spunea...

Iata de ce avem nevoie de o schimbare adevarata, produsa de romani pentru romani si nu de niste "elite" a caror unica pretentie la acest titlu este inchinarea la lucifer prin lojile masonice straine si mai nou si din Romania.

Manifest. Pentru Romania

http://forum.hotnews.ro/index.php?showtopic=758

Miscarea de Rezistenta