vineri, 27 noiembrie 2009

Cateva ganduri pentru weekend...



:

1. Steagul American


Binecunoscutul steag este de fapt drapelul militar.



Drapelul civil, destinat folosirii pe timp de pace, il puteti vedea mai sus.Ultima data a fost arborat inainte de Razboiul Civil.Se pare ca de atunci Statele Unite sunt in razboi.Mai multe detalii aici.

2.Casa Alba


Pe langa americani oare cine mai are casa alba? Белый дом Byely dom va spune ceva? Insa Casa Alba a Rusiei nu este singura...Iezuitii mai au una si ei insa sunt "doar" speculatii legate de relatia sua-organizatia iezuita-rusia.

3.Lincon-Kennedy


4.Simbolul Rotary



Il gasim la comunisti : 



Il gasim si la nazisti :
 


Il gasim si la Israelieni:

Isi mai au rostul cuvintele?

5.Franklin Delano Roosevelt Memorial 


 

2 comentarii:

Unknown spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=p-70MZ_5gUg

Eufrosin spunea...

Cea mai interesanta informatie a fost faptul ca in SUA, toate certificatele de nastere, mai bine zis persoanele pe care acestea le reprezinta, constituie o comoditate pe bursa de actiuni din New York. Oamenii sunt practic gajati din nastere.

Asta e dovedibil dand oricarui broker seria de numere care apare in coltul certificatului de nastere, unice fiecarui individ, pentru verificarea valorii.

Certificatul e tiparit pe hartie securizata, ca si actiunile sau obligatiunile bancare.

Implicatia e clara: cetatenii SUA sunt proprietatea bancii particulare infiintate in 1913, numita Rezerva Federala, de fapt un consortiu de banci evreiesti ale clanurilor Rotschild, Lazarus etc.

Chiar e nevoie de o revolutie populara in SUA - cat bine ar face asta si restului lumii!

Miscarea de Rezistenta