sâmbătă, 8 mai 2010

Rosia Montana - Cristian Preda: E pacat de Dumnezeu sa nu exploatam zacamantul de la Rosia Montana ....Avantaj Soros.



Proiectul Rosia Montana este unul de interes national si benefic pentru locuitorii din Apuseni, sustine europarlamentarul Cristian Preda, membru in Comisia de Afaceri Externe."Discutam despre zacaminte de aur, este o resura importanta si e pacat de Dumnezeu sa n-o exploatam", sustine Preda, citat de Cotidianul.

Afirmatia a fost facuta in contextul in care Parlamentul European a solicitat recent interzicerea utilizarii cianurilor in exploatarile miniere.Potrivit lui Cristian Preda, rezolutia Parlamentului nu are un caracter obligatoriu pentru Comisia Europeana, care poate gasi o solutie diferita.

Europarlamentarul a explicat ca recenta decizie a Parlamentului European de a solicita Comisiei interzicerea cianurilor in minerit este rezultatul unui climat de frica generat de unele accidente izolate, dand exemplul accidentului mai vechi de la Baia Mare.

60% din activele Rosia Montana Gold Corporation sunt detinute de John Paulson , Thomas Kaplan si George Soros -care, cosider ca nu mai are nevoie de nicio prezentare. Revolutia Portocalie a fost facuta (peste tot pe unde a fost facuta) cu un scop.

Si pana una alta, domnul Soros si-a facut un nou institut : Institute For New Economic Thinking

5 comentarii:

Antiignorantu spunea...

preda sa tina gura inchisa cu RM

Florina R. spunea...

Păi, desigur că dezavantajele proiectului nu sunt prea mari! Ce dacă se duce o bucăţică de ţară, acolo, acoperită de cianuri! Mai avem destulă. Şi, dacă mai mor câţiva coate-goale, de-abia se mai reduc costurile pentru protecţia socială. În schimb, primim Bani, fraţilor! Bani pentru cei de sus, adică.
Mi se pare o gândire perfect logică, oarecum. În sensul logicii puterii actuale! Dacă i-am votat, acum trebuie să îi suportăm! Şi, să le mai suportăm şi aberaţiile spuse în public.

http://nowandagainfree.ning.com/forum/topics/proiectul-rosia-montana-o

Anonim spunea...

aceasta vietate politica, ce formatiune politica a propulsat-o? Pune si el botu, doar trebuie cineva sa tatoneze terenul (binenteles el il tatoneaza pe bani)

Anonim spunea...

Se incearca din nou o manipulare alimentata de falsii partizani ai Rosiei Montane. Se tot bate toaca pe tema metodei de exploatare pe baza de cianuri. Ar trebuii sa se bata toaca pe tema: "singurul abilitat sa exploateze resursele Romaniei si sa si le insuseasca e doar STATUL ROMAN!" E vorba de aur care trebuie sa completeze rezerva de aur a Romaniei. Dar cum in fruntea tarii avem tradatori si teroristi, cozi de topor angajati de interese straine oculte, pe fondul unei populatii adormite (drogate cu manele si show-uri televizate cu protagonisti de o anumita etnie care nu face cinste tarii) care merge constiicncioasa la vot, cedand si oferind de buna voie puterea, in mana unor lichele nu-i cum sa stea altfel lucrurile. Solutia: ar trebuii sa ne adunam o mana de oameni hotarati care nu mai au nimic de pierdut, si sa incepem sa linsam niste gunoaie de tradatori si sa aruncam in aer cateva institutii care ar trebuuii sa isi faca treba, dar nu si-o fac si nu sunt oricum de nici o utilitate afara de faptul ca manca banii publici.

Anonim spunea...

de acodrd cu cel ce scria mai sus... trebuie sa linsam cativa....care sunt sunt de acord ? fara frica fratilor astfel nu se poate!!! poate peste ani ne vor multumi urmasii nostri...NU ACEASTA ESTE TARA LUI STEFAN CEL MARE, MIHAI VITEAZUL, MIRCEA, IANCU, VLAD TEPES!!!!!?

Miscarea de Rezistenta