miercuri, 8 decembrie 2010

Game Over

Intr-o tristete permanenta cuvintele isi pierd substanta. Dreptatea raportata la viata de zi cu zi exista doar in fabulatiile hollywoodiene. Ceea ce dai nu ti se va intoarce inzecit decat in alta dimensiune…aici ceea ce dai vei continua sa dai inzecit. Speranta este doar limita dintre viata si streang. Nu conteaza cine esti si ca vrei sa faci bine, nu conteaza ca vrei sa ajuti sau sa ridici mormolocii din mocirla…nu conteaza absolut nimic aici. Aici tot ceea ce conteaza este sa supravietuiesti in conditiile in care adaptarea inseamna renuntarea la ceea ce te defineste.Aici poti realiza cat de mic esti si ca fiinta umana s-a pierdut undeva in analele biologiei..Aici esti liber sa traiesti daca poti , in caz contrar esti la fel de liber sa dispari..Undeva s-a gresit…undeva in adn-ul fiintelor bipede ce au capacitatea sa creeze interjectii  a ramas un loc liber…un loc ce a fost umplut de rautate,vanitate,egoism. Cinic..sau real toti avem in noi ceea ce nu ar trebui.Societatea evolueaza in jurul raului si tinde sa ii sporeasca definitia. Ignoranta umple sufletele goale ale robotilor cotidieni. Noi nu traim…ci mergem spre moarte intr-o halucinanta desfasurare de evenimente.

Uita-te in ochii persoanei de langa tine…in cazul fericit in care exista. Ai curajul sa fii brutal de sincer…sa ii explici absolut tot ceea ce se intampla in fiinta ta? Ai curajul sa fii pentru macar o secunda tu..tu fara nici o masca…tu fara niciun regret…doar tu…doar tu ca si in momentele in care esti singur/a? Ai putea pentru o clipa sa renunti la ce ti-a fost impus sa fii? Ti-a fost impus aici..pentru ca aici nimic nu este gratis..respiri pe datorie..constientizeaza asta. Relatiile interumane sunt atat de false incat provoaca scarba…SNOBISM si IPOCRIZIE…asta ar trebui sa scrie in cv-urile tuturor…si daca asta va deranjeaza..pacat..sincer nu imi pasa…si nu imi pasa pentru ca e adevarat …ar trebui sa realizati asta pana acum.

Frica…asta tine societatea in frau. Oamenii sunt coordonati prin frica si opresiune..pentru ca oamenii sunt jenanti..ignoranti obositi care nu pot sa fie pentru o clipa sinceri..nici macar cu ei insisi. Drogul societatii a fost minciuna…nu suntem impacati cu cine suntem…si incercam sa falsificam existenta. Ne prostim continuu…si totul va avea un final deloc fericit. Si ce mai conteaza? Asta meritam….pana nu vom evolua ca societate vor fi tot timpul interese si coordonatori ascunsi…societati secrete si guverne din umbra. Oamenii sunt slabi si usor manipulabili.Unde v-ati afla acum fara sa consumati tot ce va baga pe gat altii?

Credinta….cine mai are credinta? In orice? Ipocrizie peste tot…ipocrizie si miros de friptura ragaita de slujitorii Domnului(indiferent de numele cu care asociati conceptul) de la volanul unui X5. Prostia…asta domneste pamantul..prostie de la un capat pana la capatul in care unii cred ca sunt sperma de extraterestru plasata metafizic in pantecele unei femei/gorila.  Atat timp cat sufletul ti-e cariat si duhneste a putreziciune nu te mai obosi sa pari sfant…cauta-ti salvarea.

O eternitate de nimic…..deja interesul a disparut total…ceea ce am pornit voi continua sa cladesc in mine…multumesc pentru atentia acordata…si multumesc de la cititori pana la serviciile secrete. Game Over! ..daca este cineva interesat de blog…sa continue…sau ma rog ….detaliile de contact sunt pe aceasta pagina. Numai bine!

25 comentarii:

Anonim spunea...

Nu mai am nimic de spus,mereu spui ce gandesc si ce scriu eu aiurea pe net,unde sunt categorisit drept nebun.Ce este de facut?

Stel spunea...

As vrea sa te contrazic putin, Skappaluda. Tu POTI privi in ochi pe oricine, cu toata sinceritatea. La fel Anonim. Si eu la fel. Si ca noi sunt multi. Nu atat de multi cat am vrea noi dar sunt destui.

Eu vad sinceritatea fata de ceilalti ca o extensie fireasca a sinceritatii fata de noi insine. Ii mintim pe ceilalti pentru ca ne mintim in primul rand pe noi. Eu am avut curajul sa fiu sincera cu mine insami iar sinceritatea fata de ceilalti este o consecinta fireasca. Are, totusi, "dezavantajul" ca ii privesti in ochi si vezi si ne-sinceritatea lor, le asculti vocea si simti, precum un poligraf de mare finete, sovaiala pe care o induce minciuna. Si te intrebi: "Oare atat de tampit par?"

Dana spunea...

Pai raspunsul e simplu, sa-l pui in practica e deficil. Doar ca fiecare poate sa aplice "reteta" pentru el, si nu pentru altii. Cel ce a inteles ca nu se mai poate asa, sa se auto-analizeze si sa renunte, el primul, la minciuna. A spune adevarul la orice pas inseamna sa spui ce simti, fara sa te consideri responsabil pentru ce va simti cel care te aude. Spune adevarul si atat. Daca unii dintre noi reusesc sa faca asta, incet-incet (e nevoie de rabdare) si altii se vor molipsi.

Anonim spunea...

:)
Bun regasit.
Se pare ca demoralizarea a inceput sa puna monopol si pe tine!
Sinceritatea este un exercitiu greu, fiind deja adult, dupa ce in copilarie ai fost invatat sa minti, sub ambalajul numit: politete!
:)
Este greu, dar nu imposibil.
Eu am reusit. Si-mi place al naibii de mult reactiile celor care nu ma cunosc, carora le spun franc in fata ce gandesc.

De fapt, sinceritatea este testul suprem prin care iti poti alege prietenii.
Cati raman, din cati au fost?
Foarte putini. Insa cei ce raman sunt de buna calitate, nu sunt falsi.

Omul a inventat mincina, ipocrizia, falsitatea si tot el se vaita de ele.
:)
Da, traim intr-o societate pe care noi, rand pe rand, o construim.
De mine depinde petecul din jurul meu, de tine, petecul din jurul tau etc.
Cu cat mai multi oameni sinceri... cu atat reverberatia va fi mai mare iar consecintele vor fi pe masura.
Trebuie inceput cu noi, apoi cu copii nostri.
Daca ii invatam de mici, pe copii nostri sa minta, cand vor fi mari le va fi foarte greu sa renunte la minciuna.

Credinta mai am! In ce?!
In frumusetea din jurul meu. Intr-o frunza, intr-un fulg de nea, intr-o pasare, intr-un zambet al unui om etc.
Dracul nu va fi niciodata 100% negru.

Anonim spunea...

Si maine as fi in stare sa lupt ptr u cuza ...care mie sa mi para dreapta (suna individualist)insa ce buni nu se aleg se impun,sunt un fel de che..,insa aici ,nimeni in afara de f putini, nu o sa ne considere demni de urmat ,putregaiul domina si pe asta eu personal l as curatza cu mana mea fara remuscari.

Anonim spunea...

Prietene, chiar dacă ceea ce spui are o doză de adevăr,totuşi adevărul întreg este mult mai complet! Şi, mai plin de speranţă!
Da, societatea în ansamblul ei este coordonată de frică şi manipulare. Este un adevăr, dar unul parţial. Şi asta, pentru că se mai poate încă face ceva! Oamenii, fiecare în parte, nu sunt chiar toţi conduşi de frică. Există unii care nu se lasă îngenuncheaţi, există unii care caută soluţii. Vezi şi tu că au apărut noi grupări politice, cu oameni noi, şi nepătaţi. Ştiu ce se spune: că toţi sunt la fel. O fi şi aşa, dar eu las totuşi loc de speranţă!

Şi la nivel interuman spun acelaşi lucru: mai există oameni deschişi şi sinceri. Chiar destui, deşi nu prea stau la vedere! Trebuie să vedem şi partea bună a lucrurilor, speranţa.

Şi, da, credinţa despre care ai amintit, e lucru mare! Numai ea singură, şi poate relansa totul! Era un aforism care spunea cam aşa: un om cu credinţă are forţa a 100 de oameni conduşi doar de interes.

Sărbători fericite, şi mai multă speranţă pentru anul care vine!

Claudiu spunea...

Trist dar adevarat!
Ne confruntam cu asa ceva zilnic, noi, cei ce spunem lucrurilor pe nume suntem etichetati drept,,stricatori de clipe frumoase"de ce?
ca nu inghitim orice pe nemestecate?cu siguranta ca da!
,,O minciuna complexa e de cele mai multe ori mai pretuita decat purul si simplul adevar
http://claudiubacanu.wordpress.com/

originar spunea...

bine, mai.

@Florina R.
"au apărut noi grupări politice, cu oameni noi, şi nepătaţi" :DDD
cati ani ai? ca naivitatea e prea mare ...

Anonim spunea...

D-le Putzoi! Coordonat prin ,,frica si opresiune'' esti dumneata.Stau si ma intreb, oare cati anisori sau ce experienta de viata te indruma pe tine sa scrii aceste randuri IMBIBATE de IPOCRIZIE? Sau...poate, ce ,,muze sociale'' iti inspira aceste ganduri, fragmente, idei...ma rog, ia-o cum vrei...atat de inalte ,,vibrational''? Esti haios, parol! Si totusi, cine ar dori sa continue ceva ce nici macar nu a inceput???

Anonim spunea...

D-le need2trip, în primul vă mulţumesc că mă vedeţi mai tânără! :)Aş vrea eu, dar din păcate, nu e chiar aşa...V-aş spune exact câţi ani am, dar am nevoie de o minimă protecţie a informaţiei personale pe acest net vizitat de toate categoriile social-politice:)

Despre organizaţii nepătate, vă dau cel puţin un exemplu: http://ramaniamyblog.wordpress.com/2010/11/25/frontul-de-eliberare-al-daciei/

Credeam şi eu că sunt mai multe, dar după un "triaj" serios, a rămas aceasta...şi, poate şi formaţiunea d-lui Cojocaru, dar nu sunt sigură!
Oricum, ceea ce am vrut să spun este că speranţă există întotdeauna - dacă nu jos, cel puţin Sus.
Măcar dacă ştim de cine să ne ferim, şi tot e un pas înainte!

Eu vă doresc numai bine, şi un an mai bun!

originar spunea...

@ Florina R
Raspunsul tau mi-a dovedit ca esti matura, ai raspuns intr-un mod foarte elegant :)
oricum intentia mea nu a fost de a jigni, ci chiar sincer am crezut ca esti foarte tanara :)
Si eu va doresc un an nou fericit, si autorului blogului, si tuturor celor care rezoneaza cu noi .
La multi ani !

Anonim spunea...

Domnule aveti absoluta dreptate, astazi , toti putoii se vor eliberatori de minti suflet si neam. Asteapta laude,multimi de oameni sa-i placa sa-i creda, pt ca ei , in lipsa lor de originalitate , in artificialitatea propriului mediu in care traiesc cauta sa fie speciali.Si, ce-i de facut atunci cand vrem sa fim si NU suntem speciali , imitam ! Mai grav e atunci cand ne bagam in situatii care ne depasesc si nu ne vedem propriile capacitati. Nu am nimic cu autorul acestui blog desi consider ca acest blog este o mizerie nu atat din dpdv estetic ci al informatiilor ,,gestionate si administrate''. Radu

Florina R. spunea...

D-lor anonimi, scuze că intervin în "discuţiile" dv. cu autorul blogului, dar mi se pare că aţi depăşit limitele bunei-cuviinţe! Expresiile folosite - cel puţin de primul domn anonim (ce frumos sună, nu-i aşa? când nu avem curajul să ne asumăm o identitate)denotă o lipsă crasă de bun-simţ şi de educaţie. Faptul că autorul nu v-a răspuns, dar totuşi v-a publicat comentariile, spune ceva despre caracterul său!
Dacă nu sunteţi de acord cu informaţiile vehiculate aici, e dreptul dv. să replicaţi în mod civilizat, chiar să scrieţi pe un blog personal articole cu păreri contrarii. Dar din câte văd, toţi suntem viteji la împroşcat, atunci când stăm în umbră! Afirmaţie mai puţin valabilă pe dl. Radu, care şi-a asumat totuşi o oarecare identitate.

Dacă vi se pare că autorul blogului este prea puţin informat din cauza tinereţii lui, vă spun că şi eu am celeaşi păreri (nu referitor la acest articol, ci în general, tematica blogului), şi nu sunt chiar atât de tânără!

O zi bună vă doresc, şi un an bun!

Anonim spunea...

Stimata doamna sau domnisoara , nu dau doi lei pe tematica acestui blog , sunt cu sutele , iar acesta nu se deosebeste prin nimic deosebit . In ceea ce priveste asumarea identitatii ce exemple imi puteti da? Skappaluda, un oarecare Radu??:) Va rog , atunci si eu ma pot numi Marian ...george, andrei , cornel...
Autorul mi-a publicat comentariul din jena si dintr-un orgoliu specific anumitor de individualitati. Doamna , va asigur cu tot respectul ca ...ati luat teapa. Stateam si ma uitam pe asa zisa lista si m-am crucit. Cunosc personal persoane nominalizate acolo, pentru care pot garanta ca nu au nici un fel de apartenenta la nici un fel de miscare sau grupare. Ba mai mult doamna Florina R. acolo sunt personaje si adrese fictive. Asa ca imi pare rau pt dvs si pentru prietenul dvs caruia ai luati apararea , insa ma tem ca si dvs ati fost pacalita de un IMPOSTOR! Insa , aceasta chestiune personal nu ma priveste . Lipsa crasa de EDUCATIE se defineste prin IMPOSTURA , IPOCRIZIE, MINCIUNA, DEZINFORMARE , interese ascunse si meschine, si se REGASESC total insumate la acest individ caruia ai tot suflati in zeama...Cam atat, Andrei , George , Marian , Cornel, Eusebiu....,,Lectura'' placuta!;)

Florina R. spunea...

Stimate d-le George, Cornel, Marian, etc. un singur comentariu mai am: pentru o persoană care nu dă doi bani pe tematica acestui blog, v-aţi ambalat cam tare! Nu ştiu despre care listă vorbiţi (poate despre aceea ilizibilă cu aşa-zişii membri ai masoneriei), eu nu m-am referit la nici o listă, ci la informaţia în sine a blogului, cu care sunt de acord. Dacă aveţi o altă părere, sunteţi liber să o manifestaţi pe propriul dv.blog, dacă aveţi!

Skappaluda spunea...

Doamna Florina ati punctat cum trebuie ilizibilitatea...dar na unele persoane se intrec in a vorbi niste nimicuri...lista a publicat-o un domn Roncea George..nu este completa si din ce stiu eu unele persoane din lista chiar sunt invers decat domnul Radu cunoaste niste persoane care nu sunt..oricum nu este dacat jenant in a continua discutia.Eu prefer sa fiu catalogat oricum si de oricine pentru ca este foarte usor sa judeci..sa fiu eu cel cu interese meschine si dezinformator..sa fiu eu "putoi" sau cum as fi..nicio problema! Multumesc pentru comentarii...si da domunle fin psiholog..am publicat totul din "din jena si dintr-un orgoliu specific anumitor (tipuri cred ca vroiati sa scrieti) de individualitati...exact de asta...se pare ca atunci cand nu cenzurezi ai ultra orgolii si o mistico-jena ascunsa. Mai astept eminente cenusii pe aici;)

Anonim spunea...

Doamna...credibilitatea acelei liste era problema mea si nu ilizibilitatea ei. Eu am amici printre cateva dintre numnele mentionate pe lista si pot garanta ca nu au apartenenta la masonerie. Revolta mea provine din faptul ca nu inteleg in ce scop `a publicat dumnealui `` acea lista si ...nu inteleg , e vreo vanatoare de masoni sau ce-i toata zarva asta ? Se cer informatii, ,,cercetari'', niste stalpi , poate ardem niste masoni ???Ati innebunit ?!!?Si, daca numele meu conteaza , atunci...va salut, Pascal!

Anonim spunea...

Domnule Pascal, mă bucur să înţeleg că aţi avut, totuşi, motive nobile, deşi nu prea fericit exprimate! Şi eu înţeleg prietenia, chiar şi pe cea la nivel virtual, şi înţeleg cum este atunci când vrei să îţi aperi prietenii.
Dar în cazul de faţă, nu era vina autorului acestui blog că lista este aşa cum este.El doar a preluat-o de pe alt site. Sunt convinsă că aceste liste conţin puţine adevăruri, amestecate cu multe dezinformări. Dar, de ce este aşa, v-aţi întrebat? Cine are interesul să ascundă adevăratele apartenenţe la masonerie?
Nu e vorba de nici o vânătoare de vrăjitoare aici, ci doar de adevăr şi transparenţă. Cu atât mai mult când este vorba de politică, unde totul se răsfrânge asupra noastră, a oamenilor de rând.De ce nu iese masoneria din anonimat, de ce nu îşi declară programul şi membrii? Ce este cu această secretizare, contrară chiar şi legilor ţării? Ca să nu mai vorbim de poruncile divine...
Nu vreau să discut aici pe această temă, pentru că discuţia s-ar lungi inutil. Dacă doriţi, totuşi, părerile mele, iată-le sintetizate aici:

http://univcrestact.blogspot.com/2010/12/despre-necesitatea-societatilor-secrete.html

Şi totuşi, există şi printre masoni oameni pe care îi apreciez, pur şi simplu pentru cultura, şi calitatea lor umană - cum ar fi Oreste Teodorescu şi Dan Puric. Aceştia au intrat acolo căutând, probabil, o cale iniţiatică. Deşi părerea mea este rezervată şi în această privinţă, le înţeleg totuşi dorinţa de a cunoaşte. Dacă masoneria s-ar limita doar la aspectul iniţiatic - oricum ar fi el - marea masă nu ar avea nimic cu ea. Dar când îşi arogă dreptul de a lua hotărâri politice şi sociale din umbră, trecând chiar peste legile unei ţări (şi nu vorbesc doar de cei de la noi, care sunt mici pe ansmablul masoneriei mondiale), atunci da, devine o problemă! Şi lucrul acesta nu e de acum, ci datează de sute de ani.

Cât despre liste, poate aţi auzit despre ziaristul Paul Dorneanu, care publică regulat listele întrunirilor grupului Bilderberg (sper că aţi auzit de el), locurile de întâlnire şi chiar câte ceva din agenda lui de lucru. La fel, ziaristul Alex Jones.Pe lîngă acestea, mica listă de pe acest blog chiar este o glumă!
Desigur, contează şi felul cum sunt spuse lucrurile, tonul folosit. La asta mai trebuie lucrat, sunt de acord!

Cu tot respectul, şi sperând că nu am fost prea plictisitoare, vă doresc toate cele bune!
Şi, scuze pentru prietenii care apar pe listă în mod nejustificat. Deşi, greşeala probabil că aparţine unor provocatori de aprtenenţă neidentificată.

Anonim spunea...

Cu respect doamna, Pascal.

ALIANTA ANTI-NWO spunea...

Pacat ca incep Luptatorii sa abandoneze lupta.
NU exista Game Over decat atunci cand incrucisam mainile pe piept.
Fie ca vrem sa nu, Arhitectii puterii ne-au inclus in jocul lor.
Asadar trebuie sa-l jucam. Unii pasiv, altii activ. Unii ignorand, altii stiind.
Este Alegerea Noastra.
Noi nu putem inchide ochii :
Alianta Anti-NWO
www.alianta-anti-nwo.blogspot.com

Anonim spunea...

START!

Anonim spunea...

Dorneanu alearga dupa cai verzi pe pereti , n-are dom'le nici o treaba cu ,,ziaristica''.Farfurii , linguri , furculite , ce mai, toata vesela .... Vlad

Anonim spunea...

Off topic, nu va suparati , am observat un banner cu ,,Distruge cutia cu o carte '', dvs cate cutii ati distrus ? Monica

Anonim spunea...

Blogul ROMANIA IN AGONIE , http ://salvatiromania.wordpress.com , prima victima a cenzurii internetului de catre sistem. Din pacate, se pare ca inceputul sfarsitului nostu, al blogerilor anti system se apropie cu pasi mai repezi decat ne-am asteptat.
Multumesc tuturor vizitatorilor care m-au onorat cu prezenta lor pe acest blog, si totodata doresc sa-I anunt ca imi voi continua munca incercand sa reconfigurez un alt blog identic cu cel vechi.
Adresa noului blog este : http://salwatiromania.wordpress.com cu rugamintea ca cei care ma sustin de de-a linkul mai departe..!

leo spunea...

M-ai lasat fara cuvinte omule...mi s-a furnicat pielea!

Miscarea de Rezistenta