sâmbătă, 27 iunie 2015

Miscare de Rezistenta

Timpul s-a cam scurs...Retelele de "bloggeri"(de odata)  s-au evaporat, acum n ani erau ceva oameni care au incercat sa scoata in evidenta diverse...unii au murit,altii s-au evaporat ..poate s-au vandut si asa mai departe. NU cred ca prea multa lume, in afara de STS-ul care ponteaza pe aici "now and again", a mai vizitat aceasta parte a internetului.  S-au creat alte retele...unele bune,altele mai putin bune...poate ar fi cazul ca cei care au intrat in o asa numita "adormire".fara diversiuni oculte...sa incerce sa puna mana sa Invie.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Comentariu la un articol de pe antena3.ro:

"Atentie! Guvernul din umbra al Francmasoneriei urmeaza sa declanseze un crah bursier pe data de 13 Septembrie conform acestei analize incontestabile: i.imgur.com/Vwk8O3t.jpg (Sursa: archive.4plebs.org/pol/thread/49550959/)
Acest caz este fara precedent si va produce repercusiuni de neimaginat deorece reprezinta finalul unei serii de sapte ani sabatici, Jubileul si coincide cu Luna Insangerata. In secolul trecut patru eclipse totale de luna consecutive au avut loc in doi ani consecutivi cu ocazia sarbatorilor jidovesti de Pesah si Tabernacul in doua imprejurari, intre anii 1948 si 1949 cand statul terorist Israel a fost infiintat si intre anii 1967 si 1968 cand s-a purtat Razboiul de 6 zile permitand jidovilor sa preia controlul complet asupra orasului Ierusalim. Acest fenomen a debutat anul trecut si urmeaza sa se finalizeze cu a patra eclipsa luna viitoare.
Daca doriti sa purtam o discutie in aceasta privinta sau aveti nelamuriri: 8ch.net/traiascaromania/"

Anonim spunea...

Prietene - dacă ai scrie mai des, ai vedea și rezultatele. Nu ești uitat, ci doar te-ai dat singur la fundul apei.

Un vechi amic, bucuros de reîntoarcerea ta.

Miscarea de Rezistenta