joi, 26 februarie 2009

Nu l-au lasat sa vorbeasca!!!


Aseara pe antena 3 la sinteza zilei a fost o dezbatere despre cipuri,biometrie si noile pasapoatre in care a fost invitat un preot care am observat ca a avut un punct de vedere extrem de competent in legatura cu tot ceea ce s-a speculat bun sau prost zilele astea la televizior.
Tot procesul a fost destabilizat de idiotenia televiziunilor care au prezentat voit sau nu / in cautare de senzational/sau nu numarul 666.

De ce sunt atatia prosti? Chiar nu se putea sa se inteleaga problema cum trebuie? Cine a aparut la televizor de ce nu a putut sa vorbeasca si s-a lasat prins in mirajul asta al cifrei senzationale gen otv?

Acum cand Marele Sinod a dat comunicat de presa ca Biserica Ortodoxa nu se opune biometriei si cand purtatorul de cuvant a zis ca el isi va face printre primii acest tip de pasaport , populatia tarii care este in proportie covarsitoare ortodoxa ce o sa faca?Cine are ochi poate vedea ca oculta conduce si a si pus patriarhul acolo.

Este o mare ofensa adusa libertatii si inteligentei noastre.Imbecilitatea face ca lumea sa se cramponeze in emisiuni proaste care nu fac altceva decat sa le ia ochii de la ceea ce conteaza cu adevarat.Insecuritatea este prezentata intens pentru ca sentimentul de frica sa iti fie cultivat!

Chiar e atata de dificil sa iti dai seama?Chiar trebuie totul sa fie facut atat de clar? Nu vedeti ca o discutie poate fi manervrata cu abilitate si o singura propozitie poate pune intr-o lumina favorabila un punct de vedere?

Revenind la "Marele" Sinod ...ati observat poate cum Biserica Ortodoxa a tras o linie clara intre ea si oamenii pe care i-ati mai vazut la televizor care au tras un semnal de alarma in legatura cu biometria! Domnilor eu nu ma identific cu punctul de vedere al persoanelor despre care Stoica ala a spus ca nu au nicio treaba cu Biserica. Poate ca acele persoane reprezinta mai mult biserica decat burtosii cu lanturi care slujesc intru Dumnezeu. Rusine sa va fie!!!


Oameni liberi deschieti ochii! Se intampla lucruri grave NU lasati TELEVIZIUNEA sa VA MANIPULEZE OPINIILE!!!


emisiunea de aseara o puteti urmari aici
----------------------------------------------------------------------------------------------
"Acela ce se taraste intreaga viata ca un vierme nu are dreptul sa se planga daca e strivit sub picioare"

Sa nu va intre teroristii in case!!!

Oameni buni ganditi-va la ceea ce se intampla nu mai dati importanta la ceea ce vorbesc toti idiotii. Este vorba doar de libertatea umana!!! Razboiul impotriva terorismului este dus impotriva noastra , a celor ce nu suntem hipnotizati,ignoranti si de-a dreptul prosti!!!

Asta a incercat toata lumea sa va zica! Nu de draci,monstri si alte prostii!!! Si persoanele bisericesti care au fost batjocorite asta au vrut sa va zica doar ca mesajul a fost voalat. Televiziunea a indus o stare proasta si cat scriu acest mesaj vad cum niste tampiti impreuna cu ciudatul ala de Bichir incearca sa para inteligenti.

Vrei sa fii liber sau sa asculti de dobitoci? Ei saracii nici macar nu isi dau seama de statutul lor de marionete!

Ganditi-va la siguranta datelor dumneavoastra!!! Abuzuri se fac tot timpul!

22 comentarii:

Anonim spunea...

In ce masura mai poate pretinde ca apara ortdoxia si ca vorbeste in numele bisericii o persoana care se opune pasapoartelor, acum ca sinodul s-a pronuntat clar? Unde se termina ratiunea si incepe erezia?

Skappaluda spunea...

Poate nu am inteles bine ce a-ti spus ...dar sper sa fie o gluma "buna".
Daca sinodul spune sa te arunci de pe bloc este o erezie sa nu te arunci? Nu imi vine sa cred ca puteti spune asa ceva...nu pot sa concep ca pot fi asa oameni.Inca sper sa fie o gluma.

Anonim spunea...

dara daca un parinte de 90 de ani, care nici nu stie cum arata un cip sau un pasaport cere sa te arunci de pe bloc, este normal sa o faci?

cine vorbeste in numele bisericii in tara asta?

Anonim spunea...

A demonstrat ca si BOR trebuie sa fie o biserica a sec XXI si nu a Evului Mediu ! Nu oricine este cleric are dreptul sa stabileasca preceptele unei religii ! Daca Sinodul ar fi dat cistig de cauza gruparii in sutana s-ar fi autodesfiintat , iar BOR ar fi devenit o biserica anarhista, in care orice cleric ar fi avut dreptul sa stabileasca reguli ale dogmei !

Skappaluda spunea...

Domnule ce treaba pana la urma are toata asta cu LIBERTATEA UMANA? Parintele de 90 de ani a avertizat nu a dat cu parul si in primul rand eu nu iau apararea nimanui.Cine trebuie sa vorbeasca pentru biserica nu ma priveste dar nu un pion al Patriarhului pus acolo de oculta ca sa indobitoceasca pe cei care cred ca rosteste adevaruri absolute.Ce dogme domnule? Nu intelegeti ca e vorba de libertatea umana!

Si in final deschideti ochii toata prostia asta cu 666 a fost fabricata si plus de asta cand o sa o sa va dati seama ca "dracul" e de fapt sistemul o sa realizati ca luati apararea unei grupari "mafiote". Si cu securitatea datelor noastre cum ramane? Cu abuzurile care se pot face?

Anonim spunea...

@sfaturi. Tu de localitatea Efes ai auzit? Si acolo a avut loc un sinod.

Anonim spunea...

Biserica, Biserica todeauna a tradat pentru asi pastra averile!, Biserica NU reprezinta pe Dumnezeu ci proprile interese. Pe cine a tradat Biserica? Pe Domnitorul principatelor Alexandru Cuza, pe Miron Cozma (aducetiva aminte promisiunile facute la manastirea Cozia de catre Biserica si prim ministru de atunci radu vasile si ce a urmat?!) Feritiva de Biserica!, Credeti direct in Dumnezeu, in voi si oamenii corecti si vom iesi la lumina! Dece spun asta? pentru ca majoritatea oamenilor confunda credinta cu religia!, credeti-ma NU ESTE ACELASI LUCRU!

Laocoon spunea...

Sunt unii scutiti prin lege de pasapoarte biometrice: parlamentarii, angajatii serviciilor secrete, membrii guvernului si inaltii functionari publici etc. ;)

Anonim spunea...

cipurine nu tin de biserica,de credinta,de Dumnezeu.Tin de libera exprimare,de drepturile cetatenilor, de ingradirea libertatii

Anonim spunea...

sfantul sinod nu prea are ce sa faca deoarece guvernul spune ca acest act in speta pasaportul este unul optional. Sigur este o problema de nivel European de aceea BOR asteapta si alte reactii externe pt. a-se pronunta definitiv inpotriva acestor acte.Deocamdata doar Grecia si Serbia au actionat. ar trebui sa ne ingrijoreze lipsa de interes a partidelor crestine a parlamentului EU. Vom vedea

Anonim spunea...

Sfaturi nunta asta apare peste tot ca sa denigreze ortodoxia, e un troll. Si angajata la o firma de farmaceutice, are tot interesul.

Anonim spunea...

Nu e vorba doar de implicatiile religioase ale unei astfel de legi (chiar daca ele exista), ci si de dreptul nostru de a avea o identitate, de a actiona liber, fara constrangeri. Liberul arbitru este filtrul nostru. Am gasit pe "gandeste.org" niste documentare interesante despre globalizare si controlul multimii de Marile Elite. Se poate sa fie parte a planului lor...

andreiraduM spunea...

Skappaluda, ai dreptate, din nou.
Ai sesizat foarte bine principala problema. Emisiunea de pe antena 3 s-a vrut a fi un tipar tabloid... un subiect atat de serios tratat atat de superfluu.
Vezi... priveste comentariile celor de langa noi, celor ce ne sunt mult mai aproape decat guvernantii, decat patriarhul etc.
Cata tristete!
In loc sa ne unim intr-un singur gand comun, ne separarm prin idei, devenind astfel neputinciosi.
Problema nu este nici BOR, nic patriarhul, nici cuvintele parintilor de 90 de ani - problema este LIBERTATEA umana.
Ca ea este interpretata dinpunct de vedere religios, dogmatic, laic, sau mai stiu eu cum, nu are nici o relevanta.
Ne intoarcem frumos, linistiti, catre sclavagism, insa unul modern, cu masca frumoasa a protectiei. Protectie de cine? Protectie de ce?
Ati inteles? Protectie de noi insine!
Treziti-va oameni buni! Ganditi dincolo de dogme, ideologie, doctrine,..

Ion de la Chiuiesti spunea...

@sfaturi:
D-ta ai o problema legata de cunoastere. Sfantul Sinod nu este intermediar intre mine si Dumnezeu, cu atat mai putin "biometricul" parinte Stoica. Iar Sfanta Scriptura mai spune:

"Dar au fost în popor şi prooroci mincinoşi, după cum şi între voi vor fi învăţători mincinoşi, care vor strecura eresuri pierzătoare şi, tăgăduind chiar pe Stăpânul Care i-a răscumpărat, îşi vor aduce lor grabnică pieire;" 2Petru2,1

Anonim spunea...

Deocamdata pasaportul nu este obligatoriu, dar , eu cred, ca odata adoptat in toate tarile, se va da o noua lege, care sa-i faca pe cetateni sa aleaga ei insasi sa-si faca pasaport. Aceasta lege ar putea suna asa: "numai acei cetateni care se supun normelor UE, vor mai putea calatorii in afara tarii lor"! Viclenia guvernului din umbra este mare!

Anonim spunea...

este total dezamagitoare atitudinea BOR-ului vis-a-vis de actele biometrice. ei au adoptat atitudinea de “lepadare cu gura” si ” este destul sa credeti launtric”; sau cum spunea odata Parintele Paisie Arghioritul de pe Sf. Munte Atos “Ce ne va spune Hristos? “Fatarnicilor, fata cerului stiti s-o judecati, dar semnele vremurilor nu” (Mt. 16, 3)”…intrebarea e, cum de BOR-ul nu are puterea de a adopta atitudinea Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Elene? BOE care in 07.04.1997 a emis o circulara ( publicata mai apoi in 21.04.1997 si-n revista Sf. Sinod Elen “PROSTON LAO”- Catre popor) cu nr. 2626 adresata poporului grec, circulara care a fost citita in toate bisericile si manastirile din Grecia in Duminica Ortodoxiei. de asemenea in Grecia, numerosi credinciosi ortodocsi au demonstrat in frunte cu preotii de parohii si calugari, in repetate randuri impotriva acordului Schengen si a noilor buletine impuse de U.E.; in plus in sustinerea Sf Sinod Elen si a populatiei Greciei, calugarii din sf. Munte Atos au emis o a 2-a circulara (comuna) de acest fel in data de 21.08/03.09.1997… deci acolo preotii nu sunt considerati batrani si senili si nu sunt luati in ras. (si nici Biserica nu este modernizata, pt ca TRADITIA a fost, este si va ramane TRADITIE. Biblia ne ofera un mod de viata extrem de simplu si usor, un mod de viata care tine de adevar, curatie sufleteasca, dragoste curata si nu interese, fala, haine "beton", masina "tare! si alte alea...ori toate lucrurile simple sunt atat de greu de-nfaptuit.)...
acolo credinta e credinta si Biserica este f respectata. si poporul grec stie ca Biserica si credinta este cea care-i tine, si nu puterea omeneasca…
din pacate tara asta a noastra se duce de rapa. oamenii ca natie lasa f mult de dorit. nu judec este doar o constatare plina de amaraciune. de cand cu democratia asta parca s-au intunecat la minte...
pe vremea trecuta, cu toata interzicerea regimului comunist, oamenii erau mult mai deschisi catre Dumnezeu...
pacat de noi romanii, ca nu stim sa ne simtim mandrii ca INCA mai avem printre noi, OAMENI cu coloana vertebrala, OAMENI ADEVARATI precum Parintele Iustin Parvu, IPS Bartolomeu si multi, inca multi altii ca sfintiile Lor!

Iesirea Din Matrix spunea...

Câteva idei pertinente despre MicroCipuri http://fymaaa.blogspot.com/search/label/MICROCIPURI

Anonim spunea...

Si eu am fost scandalizata uitandu-ma la emisiune....Si aproape de sfarsit m-am enervat cumplit cand "desteptii" invitati au deviat subiectul catre nepoata lui Boc, angajata la guvern...cand am vazut ca nu mai reveneau la subiectul emisiunii, am inchis televizorul...imi venea sa iau televizorul si sa-l arunc pe geam!

Anonim spunea...

Prostia omului e infinită ! ... după cum se ştie, nu am spus-o eu, ci Einstein. Pe mine atâta prostie mă dezarmează pur şi simplu. Îmi vine uneori să renunţ, am impresia că mă lupt cu morile de vânt... Când văd însă cu câtă abnegaţie luptă unii pentru specia umană, cum o face şi proprietarul acestui site, parcă mi-e ruşine de mine să depun armele. Dacă prostia ar durea, toţi cei care dau dovadă de idioţenie, ar urla încontinuu.
„Ne intoarcem frumos, linistiti, catre sclavagism, insa unul modern, cu masca frumoasa a protectiei. Protectie de cine? Protectie de ce? Ati inteles? Protectie de noi insine! Treziti-va oameni buni! Ganditi dincolo de dogme, ideologie, doctrine...”
Am dat acest citat din Skappaluda, pentru că exact aşa gândesc şi eu... Te felicit din toată inima, te stimez şi te iau exemplu atunci când mă apucă disperarea.
Bine spunea cineva: nimeni nu se poate interpune între Om şi Dumnzeu ! Biserica şi-a arogat acest drept din interese materiale, bazându-se tocmai pe prostia omenească, ce nu are limite. Să nu uite cei ce-şi ţin cerebelul încuiat, câte ticăloşii a făcut instituţia pe care o apără, de-a lungul istoriei; inchiziţia şi vânzarea indulgenţelor către aceiaşi idioţi, nu îi convinge de mârşăvia Bisericii şi de prostia oamenilor? Biserica nu mai are nimic în comun cu spiritualitatea ! Unii nu-şi dau seama de acest adevăr.
Cineva spunea: „cipurile nu tin de biserica, de credinta, de Dumnezeu. Tin de libera exprimare, de drepturile cetatenilor, de ingradirea libertatii”... şi este foarte adevărat. Voiam să spun că mă miră faptul că cei ce-şi spun „credincioşi” uită sau nu ştiu chiar ce se scrie în Biblie despre aceste cip-uri... dar, am înţeles demult că nu te mai poţi mira de prostia omenească...
Cei ce privesc la televizor şi preiau totul fără să treacă prin filtrul minţii – ar fi un efort prea mare pentru ei – nu-şi dau seama că sunt manipulaţi de cei ce trag sforile în această lume... Guvernul din umbră are nevoie de cretini ca de aer, fără ei, planul lor nu ar avea succes. Şi când constat că din 10, nici măcar unul singur nu are habar care e realitatea şi ce ni se pregăteşte, nu am dreptate să mă apuce disperarea ?!
Marea majoritate nu a auzit de Protocoalele secrete ale sioniştilor, oamenii nu ştiu că toţi preşedinţii, mai ales în ţările puternice, sunt marionete în mâinile lor, nu ştiu foarte multe... nu ştiu decât să privească la televizor ca hipnotizaţi, la telenovele, manele şi alte emisiuni de îndobitocire în masă. Dorm pe ei !! Când se vor trezi va fi prea târziu... dar din nefericire, şi cei ce gândesc vor avea aceeaşi tristă soartă ca şi imbecilii, aceştia fiind mult mai mulţi... Şi asta e absolut revoltător !! Nu–şi dau seama că ar merita mai mult decât cuvinte grele, dar adevărate... căci cu prostia lor trag omenirea în sclavia modernă de care vorba şi Skappaluda.
Şi ştiţi ce e culmea: tocmai cei ce gem de prostie, tocmai aceia se cred mai deştepţi, nu găsesc necesar să pună mâna să citească, să se informeze, încep să emită tot felul de stupizenii, fiind prizonierii ideilor preconcepute, a dogmelor... a se informa este prea greu pentru creierul lor, parcă l-au pus în formol, la păstrare, ei nu au nevoie de evoluţie... Homo sapiens ?? Oare despre cine o fi vorba ?!

Anonim spunea...

@sfaturi nunta . Ar trebui sa acceptam preoti homosexuali sa fim in pas cu vremurile - ca cel care i-a dat binecuvantarea lui Obama ? " A demonstrat ca si BOR trebuie sa fie o biserica a sec XXI si nu a Evului Mediu " .

Biserica nu se reinventeaza - ori e cea care a fost de la Inceputuri ori nu este .
@sfaturi nunta vad ca tot cauti sa ataci intr-un fel sau altul ortodocsii - care este motivul tau ?

Anonim spunea...

Vedeti si: http://bataiosu.wordpress.com/2009/03/09/isi-construiesc-elitele-orase-subterane-care-sa-i-apere-de-iminenta-ciocnire-a-planetei-x-cu-terra astfel veti intelege mai bine ce doresc sa ne comunice noua,crestinilor ortodocsi,Sfintii Parinti,inca aflati printre noi! Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Jane Doe spunea...

"Si veti vedea uraciunea pustiirii in Sfanta Sfintelor". Aceste cuvinte al proorocului Daniel par acum mai actuale ca niciodata! Tradarea şi oportunismul se afla si in Biserica, precum in toate institutiile statului. Aceeasi Biserica ce nu s-a opus crimelor naziste sau comuniste, este acum de acord cu introducerea pasapoartelor biometrice.
Unde e oare acel sublim spirit de jertfa pentru Hristos al Bisericii crestine originare? Unde este marturisirea crezului ei chiar in fata chinurilor si a mortii, pe care o practicau primii episcopi si diaconi? Acum, nu e vorba de amenintarea vietii, ci doar de una politica, sau economica.
Dar, se pare ca e de-ajuns ca in capul Bisericii sa stea un "om al veacului" in loc de un credincios veritabil, si totul devine laic si previzibil.

Multumim pentru articol, si pentru blog, in general!

Miscarea de Rezistenta