joi, 3 decembrie 2009

Iregularii vor sa plece...Intr-un discurs fascinant de ambiguu , in care s-a contrazis de nu stiu cate ori , seful suprem al kakii-lor - mister (trei puncte) .:Viorel Danacu a declarat ca masonii (toti sper,din pacate nu) vor pleca din tara in cazul in care prostanacul nu va iesi presedinte.Prin cele spuse a dat cu masoneria de pamant mai mult decat ar fi putut face altcineva.Poate desecretizarea catorva dosare ascunse prin Marile Temple aducatoare de lumina in tara,lume si univers va eradica dubiul -sunt buni/rai  mai mult decat securistii si prostanacii care apar imbracati frumos la televizor ,spunand lucruri inaltatoare cu o voce suava de intelectual.

In primul rand masoneria se lauda(si o impune oarecum membrilor) cu discretia referitoare la tot ce este legat de fenomenul masonic.Acum pun si eu o intrebare cat se poate de profana : Unde e discretia asta si de ce a facut acest comunicat in "calitate" de mason?El nici macar nu este mason cu "acte" in regula si masoneria paralela pe care a infiintat-o este la fel de ilegitima precum hotii de buzunare aciuati pe langa piete.

Apoi sa trecem la partea "politica".Cat de idiot poti sa fii ca sa spui ca : "Noi nu facem politica,insa daca mai iese chioru plecam!".Cat de inapt poti fi si sa declari ca Directorul General de la Brukenthal a fost atat de nedreptatit pentru ca nu a fost chemat si el in Franta..daca era atat de important in organizarea vernisajului de ce nu a fost invitat de onoare din partea francezilor?Dar daca era in PSD si pleca din organizatie ,social-democratii ar fi avut atat de mult bun simt sa il cheme...Hai sa fim seriosi! Fenomenul de masea stricata este la fel de universal ca masoneria.

Scarbit fiind,incerc sa continui in a ma referi la Marii Intelectuali prezenti sau care fac parte din randul celor "dezlegati la ochi".L-am observat pe Oreste(fara cod) in filmulet si mi-am dat seama ca DA! uite pute de intelectuali in sala.Sau citind CV-ul domnului (trei puncte din nou) .:Viorel Danacu observam niste intelectualitati : spre exemplu termina liceul in 85 si facultatea in 93...hmm ,dupa cunostintele mele (profane ce-i drept) Medicina Veterinara nu dureaza 8 ani...probabil s-a gandit ca mai merita sa stea cativa ani si sa aprofundeze studiile in Caracal.Apoi isi satisface stagiul militar in perioada 93-94 insa este si preparator titular in cadrul facultatii.Revenind la Oreste,care a reusit sa pacaleasca atata lume, tin sa spun ca puteti sa va interesati de Ritul Memphis-Misraim,Templierii(ambele organizatii din Bucuresti) si de CISCE(Centrul Idependent de Studii si Cercetari Ezoterice) apoi ,daca mai aveti incredere in el,urmariti-i blogul...

In cazul in care niste masoni ies si dau cu bata in marinar,cei de sub Chirovici se cam feresc in declaratii..poate i-a convins Frunzaverde avand binecuvantarea bunului sau prieten (si poate frate) Patriarhul Daniel.Un lucru e clar:daca niste masoni zic Jos Basescu! asta nu inseamna ca marinarul nu are insigna.Multi politicieni sunt initiati prin lume..Petre Roman,Andrian Nastase ,Mircea Geoana etc.

Noi stam si ne uitam la un circ regizat pe cand in spatele scenei se joaca o hora incolora(politic) in jurul unui munte de bani si cu niste participanti care se uita cand spre est ,cand spre vest.

(mi-ar fi trebuit 1 litru de limonada in timp ce scriu acest articol ,greata devine de nesuportat)...

7 comentarii:

stefan spunea...

felicitari! Ati spus un pic de adevar. Mai vedem.

yogi blogger spunea...

Bravo excelent articol.
Si-a mai dat in petic si unul de la Chirovici: http://www.cotidianul.ro/maestrul_florin_ghiulbenghian_chirovici_a_pus_masoneria_la_remorca_lui_basescu-103585.html

nistea spunea...

foarte corect :)
sa plecee..ii duc eu cu masina daca vor :D
citeste, te rog si blogul meu (in special ultimul post , restul au fost scrise acum 2 ani) nistea.blogspot.com
multumesc

originar spunea...

bravo!
felicitari pt articol!

Florin Cosma spunea...

Felicitari pentru articol

Anonim spunea...

IN MOMENTUL CAND LUMEA SE VA TREZII... PRIMA REACTIE A MASELOR VA FI: NEPREZENTAREA LA VOT.

Skappaluda spunea...

Va multumesc sincer pentru cuvintele voastre! Luptam impreuna (cat putem de mult) pana la capat!

Miscarea de Rezistenta