duminică, 18 aprilie 2010

Bilderberg 2010 - Sitges,Spania 3-6 Iunie ?


Se pare ca anul acesta reuniunea clubului Bilderberg  va avea loc in Spania -statiunea exclusivista Sitges (situata cam la 32 km de Barcelona) ii va gazdui pe unii dintre cei mai puternici oameni ai lumii. Ea va fi precedata de intrunirea Comisiei Trilaterale care va avea loc intre 7-9 mai in Dublin,Irlanda.

Cu toata ca inca nimic nu este sigur ,toti cei care urmaresc cu mare interes aceasta intrunire anuala par a conveni asupra acestei locatii, desi  in discutie au mai intrat Marea Britanie si Portugalia.

Printre temele care vor fi abordate anul se speculeaza ca ar fi :

  • prelungirea crizei economice pana in 2011
  • marirea taxelor si diminuarea serviciilor in U.E si S.U.A
  • reducerea simtitoare a nivelului de trai 
  • cresterea puterii ONU 
Hotelul Dolce Sitges a atras atentia prin faptul ca este rezervat complet in perioada mai sus mentionata.

http://www.dolce-sitges-hotel.com/default.asp?LangID=33

http://www.onbeach.fr/plage/barcelone/sitges

Voi reveni cu detalii....

6 comentarii:

Costel Cornea spunea...

Romania se poate redresa !
Subminarea Economiei Romanesti este demascata :
http://www.youtube.com/watch?v=usg2ZrwaCh4

Florin Cosma spunea...

Acele teme prezentate de tine sunt cum ai spus si tu, speculatii, ar trebui sa iesim de pe taramul speculatiilor si sa intram pe cel al certitudinii. Desi e posibil ca in parte sa fie adevarate aceste teme felul in care le-ai prezentat au mai mult rolul de a induce frica. Aceste intalniri la nivel inalt, complet rupte de public nu trebuie sa fie permise fara o deschidere catre presa.

Keep up.

Florina R. spunea...

Din păcate - ca să răspund observaţiilor antevorbitorului meu - aceste întâlniri nu sunt "speculaţii", ci pură realitate! Aveţi dreptate într-un fel: secretizarea induce frica, dar tocmai de aceea, ea trebuie înlăturată, demascată! Este ceea ce au făcut timp de mulţi ani unii ziarişti din elita presei internaţionale, care au urmărit aceste întruniri, şi au filmat, cu toate riscurile, ceea ce au putut prinde de acolo. Dintre aceştia face parte Alex Jones, autorul filmului-document "Joc final" (Endgame) - pe care vă rog să îl căutaţi pe youtube, sau pe site-ul http://antivaccin.wordpress.com.
Şi, de la noi din ţară, un asemenea ziarist temerar este Paul Dorneanu, al cărui site vă rog să îl urmăriţi aici: http://www.infocon.ro/
Din păcate, de mult timp, d-sa şi-a întrerupt activitatea. Nu se ştie din ce motive! Doar se poate bănui...

Se pare că, totuşi, informaţiile în legătură cu întrunirile Bilderbergului au început din nou să circule! E un semn bun, înseamnă că marea mai are valuri...:)

Florin Cosma spunea...

http://awil-um.blogspot.com

Florin Cosma spunea...

E posibil să nu mă fi făcut înțeles, nu am nimic împotriva faptului că se scrie despre asta, ci modul cum se scrie. Știu munca lui Alex Jones dar cu excepția a câtorva poze și povești nu scoate nimic la suprafață. Ce folos că știm cine participă acolo și despre ce s-ar vorbi (chipurile) dar avem mâinile legate și gurile acoperite. Un lucru e clar, lumea merge într-o direcție și nu ar fi înțelept să ne împotrivim. Ceea ce propun este să mergem pe cursul râului și să îl deviem. Să fie o globalizare în interesul omului, al individului, nu al unei elite mai mult sau mai puțin îndreptățite. Dar în fine, totul ține de om, numai el are puterea să se elibereze și să-și schimbe viața în bine.

Anonim spunea...

"lumea merge într-o direcție și nu ar fi înțelept să ne împotrivim. " Cum sa spui lucrurile astea in vremurile in care traim ? poate pana acum oamenii ca tine , poate majoritatea au putut sa plece capul si sa incerce numai sa "devieze cursul raului " dar in curand in cativa ani o sa vedem adevarata fata a sistemului . Eu zic sa te trezesti acum cat mai este timp. Doamne ajuta.

Miscarea de Rezistenta