sâmbătă, 8 mai 2010

Ce mai patentau americanii : Dispozitivul si metoda de stocare pe termen lung a antimaterieiCreata in acceleratoarele de particule si inca un mister pentru marea masa a populatiei , antimateria se pare ca nu mai prezinta multe mistere pentru oamenii de stiinta din laboratoarele ascunse si dispersate din New Mexico pana in Caucaz. In scopul stiintei s-au consumat sume imense de bani..nimic de zis , nimeni nu si-ar dori sa ramanem in "paleolitic". Insa ne-am dovedit o specie care a progresat (tehnic) mai mult prin razboaie si o intrebare merita pusa : progresam cu totii pentru a trai intr-o lume mai buna sau progresul este impins artificial de interese oculte pentru a mari si mai mult prapastia dintre oameni , clase sociale sau treptele piramidei?


Materiale adiacente: 


http://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO1&Sect2=HITOFF&d=PALL&p=1&u=/netahtml/PTO/srchnum.htm&r=1&f=G&l=50&s1=7709819.PN.&OS=PN/7709819&RS=PN/7709819


http://www.niac.usra.edu/files/studies/final_report/740Howe.pdf

http://www.pr-llc.com/

http://www.revistamagazin.ro/content/view/456/20/

http://ro.wikipedia.org/wiki/Antimaterie


2 comentarii:

Unknown spunea...

Da trebuie sa recunosc ca acest articol ma aruncat in ceata. Nu stiu minic concret despre antimaterie, sau la ce ar putea fi ea folosita.
APLICATII ??????

Anonim spunea...

@craciun:
Unirea materiei cu antimateria produce energie, multa energie de fapt, conform ecuatiei lui Einstein: E=mc^2.
Aplicatie directa: nava de transport intergalactic. Restul te las pe tine sa aflii...

Miscarea de Rezistenta