sâmbătă, 31 mai 2008

Guvernul te vrea "sanatos"-o noua lege face vaccinurile obligatorii


O noua lege "inteligenta" din statul New York va face ca toate vaccinurile recomadate de Centrul pentru prevenirea si controlul bolilor sa fie obligatorii.

Legea 10492 face ca orice copil care isi doreste sa intre la scoala sa se supuna tuturor vaccinurilor considerate necesare de catre guvern.

Legea va aduce urmatoarele noutati:
  • Toate vaccinurile recomandate de catre organizatia mai sus mentionata vor deveni obligatorii
  • Toti copii chiar si nou nascutii vor fi obligati sa respecte programul vaccinarilor redactat de catre Advisory Committee on Immunization Practices(traducere aprox. comitetul informarii asupra practicilor de imunitate)
  • Toti copii pana in 18 ani sunt obligati sa faca vaccinul anti-gripal in fiecare an
  • Toate fetele sunt obligate sa efectueze vaccinul impotriva virusului papilloma
  • Toti elevii de liceu si studentii trebuie sa efectueze vaccinul meningococic
  • Doctorii trebuie sa tina o evidenta clara cu vaccinurile prescrise si sa le prezinte autoritatilor daca acestea isi doresc acest lucru.
Parintii care nu se conformeaza vor fi acuzati de neglijenta.
Este cunoscut faptul ca vaccinurile anti-gripale au in componenta Thimerosal- care are in componenta mercur.Pentru a obtine thimerosal, se incepe de la mercur. Apoi, toxicitatea acestuia se intensifica prin transformarea in etil-mercur. Se adauga apoi aluminiu care are un efect sinergic impreuna cu mercurul, potentandu-i toxicitatea de pana la zece mii de ori. Si asta se face pentru a "steriliza" vaccinul.

Este chiar ironic faptul ca vaccinul anti-gripal da o mana de ajutor in raspandirea epidemiei de gripa. In ultimii ani se pare ca epidemiile de gripa au fost atent programate in societate. La sfarsitul lunii octombrie, dintro data apare o foarte activa epidemie de gripa. Nu este deloc o coincidenta faptul ca exact in aceasta perioada oamenii sunt vaccinati anti-gripal. Oficialii din sanatate ne fac sa credem ca tocmai de aceea ar trebui sa ne vaccinam cu totii.

O alta imensa pacaleala perpetuata de cartelul farmaceutic este ideea ca vaccinul contine virus gripal inactiv sau mort. Imensa prostie! Daca virusul ar fi mort, atunci vaccinarea nu ar duce la stimularea unui raspuns de imunizare. Oficial, se spune ca vaccinul contine un virus cu activitate "atenuata"

Tim O'Shea un specialist in domeniul pericolelor vaccinurilor, explica ce inseamna de fapt virus "atenuat": "Atenuat inseamna mort pe jumatate. Virusul este slabit intr-atat incat capacitatea lui de a declansa un raspuns inflamator in corpul uman se afla imediat sub limita valabila in cazul a 99 % dintre oameni. Prin acceptarea inocularii unui virus sau a unei bacterii cu actiune atenuata facem ceea ce natura nu a permis niciodata. Pur si simplu violam integritatea fluxului sanguin uman. Am pacalit sistemul imunitar pentru a nu declansa un raspuns de aparare la invazia agentului patogen. Daca virusul nu ar fi atenuat, sistemul imunitar ar declansa imediat o actiune eficienta de anihilare si eliminare a invadatorului".


Efectele Mercurului

2 comentarii:

Anonim spunea...

Este foarte interesant articolul si mi se pare adevat!

Anonim spunea...

Mda, interesant. Am vazut de asemenea ca unii dintre cei de pe youtube comentau legat de acest film ca in dintzi avem mai mult mercur ca in vaccin. Da dar se dizolva f lent in saliva si aciziii ingerati, si, f important nu este sub forma de etil de mercurasociat cu aluminiu care sporeste exponential toxicitatea. pe de alta parte ionii clorura chiar reactioneaza cu mercurul din amalgam (aliajul dentar cu Mercur) formand HgCl2 care este toxic, si chiar are efect. Scapatzi de orice plomba cu amalgam ca efectul naspa e real, si asta o stiu sigur din alte 5-6 documentare scrise si vazute. Scapatzi de nitzii amalgamatzi, ca si eu am vreo 2 la dreaq :(

Miscarea de Rezistenta