miercuri, 11 iunie 2008

Planurile Bilderberg

Imediat dupa ce reuniunea s-a terminat invitatii celebrului club Bilderberg se pare ca s-au conformat ordinelor primite si incep incet-incet sa iasa public cu noi "propuneri".

O NOUA AGENDA PENTRU BANCILE CENTRALE
Timothy Geithner presedintele Rezervei Federale (FED/un fel de BNR) a propus o noua agenda a bancilor centrale din lume.Geithner a scris un articol în The Financial Times in care cere cere un nou cadru de reglementare a bancilor la nivel global.În plus, Geithner a numit Federal Reserve ca entitatea care va avea un rol instrumental în acest nou cadru.Geithner citeaza toate problemele create de institutiile centrale bancare ca fiind o justificare pentru o mai mare putere centralizata.

Este interesant ca Geithner decide să scrie aceast articol imediat după Reuniunea Bilderberg în cazul în care unele dintre cele mai puternice figuri din lumea băncilor centrale au participat. Nu numai ca a participat si Geithner, dar listei de participanti i s-au aduagat Ben Bernanke- Federal Reserve , Henry Paulson secretarul Trezoreriei SUA, Jean-Claude Trichet, preşedintele Băncii Centrale Europene, Robert Zoellick preşedinte al Băncii Mondiale şi alti bancheri de înalt profil.

Prin stabilirea unui nou cadrude reglementare a entitatilor bancare la nivel global, acest lucru va aduce lumea cu un pas mai aprope de o societate cu o singura moneda de schimb,o societate fara bani(cashless society) in care avutia fiecarui om va fi doar fictiva avand in vedere metodele de a realiza aceste tranzactii.Cardurile universale sau chiar microcipurile vor inlocui vechea bancota intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat.Omul va fi sclavul total al bancilor.

In articol Financial Times, Geithner a scris următoarele:

Instituţiile care joacă un rol central în bani şi pieţe de finanţare - la nivel global, inclusiv principalele bănci active mondial şi bănci de investiţii - necesita a opera intr-un cadru unificat care oferă o mai puternică formă de supraveghere consolidată ,cu cerinţe corespunzătoare pentru capital şi lichiditate. [...]În sfârşit, avem nevoie de o întărire a capacităţii de a răspunde la crize. Fed a pus în aplicare o serie de noi facilitati inovatoare, care au contribuit la a uşura constrangerile de lichiditate.

Ceea ce acest om propune este in intregime nebunesc dar foloseste aceeasi tactica pe care au folosit-o si cei care au pus bazele Rezervei Federale in 1913.Au spus ca va veni o perioda de criza si ca ei nu au cum sa o opreasca pentru ca nu au suficienta putere. Criza fabricata tot de ei a avut loc(vezi criza din 1907 SUA-The 1907 Panic) si asta i-a adus cu un pas in fata, in final o alta mare criza a avut loc in 1929 The Great Depression care iarasi a fost fabricata artificial si totul a fost perfect, toate bancile ajungand sub umbrela protectoare a Rezervei Federale.

Microciparea Americanilor apoi extinderea programului la scara mondiala

Jim Tucker o persoana "obsedata" de clubul Bilderberg inca din anii 1960 a strans cat se poate de multe informatii despre aceasta organizatie.In acesti ani el sustine ca si-a creeat cateva surse in interior, persoane din staff in orice caz nu membrii ai acestui club.El primeste faxuri si informatii legate cu discutiile din acel an-e drept foarte schematice si fara un continut substantial- dar folositoare in a creea o imagine asupra noilor tendinte mondiale.

Din aceasta pozitie oarecum privilegiata fata de ceilalti cercetatori el a dat public o informatie foarte controversata cum ca in discutiile de anul acesta a fost un punct in care cei prezenti s-au dovedit unanim de acord in a microcipa americanii sub pretextul "luptei impotriva grupurilor teroriste" .

Un lucru mai ciudat este ca aceste grupuri sunt identificabile ca fiind formate din oameni cu par blond si ochi albastrii din vest(blond haired blue eyed westerns)...din cauza ca cei din spatele acestor miscari ar dori sa recruteze persoane care nu ar arata "standard" ca un terorist.

Aceasta miscare "ariana" a teroristilor a fost promovata pe posturi de televiziune ca Fox News pentru a largi programul de combatere a teroristilor asupra protestatarilor sau altor persoane care nu sunt 100% spalate pe creier si vorbesc mai mult decat si-ar dori liderii.

Introducerea cipurilor va veni ca inlocuind rutina cardurilor si mai interesant ca garantare a statutului de "baiat bun" care va putea calatori liber prin lume la aeroport fiind scanat doar implantul cu cip. Revolutia medicala este un alt punct la care cipurile zic ei ca vor contribui, fisele medicale si detalii despre persoana fiind doar la o scanare departe de monitoarele medicilor.

Aceste lucruri bizare pot veni ca un soc sau ca o informatie prea SF pentru unele persoane dar in ultimii ani au fost destule exemple care pot confirma ca tehnologia este existenta.In Mexic procurorul general si alti 160 din stafful sau s-au microcipat iar in unele cluburi cum ar fi Baja Beach din Barcelona sau altele se ofera implanturi RFID pentru a plati mai usor sau pentru a avea acces in zone rezervate ale cluburilor.


RAZBOI IN IRAN

Cu toate ca majoritatea europenilor sunt impotriva acestui razboi se presupune ca inainte de luna Ianuarie cand George W Bush va pleca din fotoliul de presedinte o astfel de actiune va avea loc.

Membrii Clubului au observat ca propaganda dusa de media in legatura cu puterea nucleara a Iranului si pericolul pe care o reprezinta nu a avut destule efecte in Europa dar noi metode vor fi concepute.

PRETUL PETROLULUI

In opinia unor membri, dupa spusele surselor de acolo, pretul petrolului a explodat si aceasta crestere nu poate continua la nesfarsit odata cu atingerea pragului de 150 $ barilul.

In 2005 cand ajungea la 40$ barilul , Henry Kissinger asigura ca pretul va creste masiv si asa s-a si intamplat totusi scumpirea fiind atat de brusca s-a hotarat calmarea acestei tendinte 150$ fiind un moment in care se va stabiliza doar pentru o anumita perioada.

0 comentarii:

Miscarea de Rezistenta