sâmbătă, 6 septembrie 2008

Orbi,Surzi si Muti


Conspiratia Conspirationistilor

O mini-retea de siteuri,bloguri care mai de care mai hotarate in a elucida misterul realitatii in care traim a aparut practic din nimic si tot acolo se indreapta sau nici nu au depasit stadiul asta.Observ cu mirare cum asa-zisi formatori de opinie renunta sau directioneaza cititorul spre zone pustii ale unei cercetari asidue crezandu-se in masura sa dea sfaturi cu legatura la viata altor persoane ,fara a-si da seama ca viata lor si moralitatea lor lasa de dorit.Asta cam se si doresete sa se intample , o multitudine de nimicuri care reusesc sa deruteze mai mult cititorul decat sa-l aduca spre o cale in care numai el singur poate fi cel care isi da seama de ceea ce e in jurul sau.De la inceput am promovat ideea de a cerceta singur, din mai multe surse fiindca fiecare om are o anumita baza formata din educatie,mediu si cunostinte insa rar se promoveaza acest lucru.

Dezarmarea intelectuala este promovata prin ignoranta de care dau dovada tocmai cei care o condamna.Multi au recurs la astfel de metode tocmai pentru a fi bagati in seama, multi considera ca un site sau blog in care informatiile (veridice sau nu) prezentate reprezinta pasul suprem spre dezrobirea omenirii din sclavia moderna reprezentata de robotizare, cu toate ca nu e nici pe departe asa.

Este grav modul in care un om prezinta o idee decupata.Se dau informatii injumatatite tocmai pentru ca cei pe care ii simpatizeza sa ramana in afara ariei vizuale ale cititorului.un exemplu ar fi ca internetul duduie de informatii despre masonerie in care toata lumea e condamnata in afara lui Basescu si a acolitilor sai.Toti prezinta argumentul suprem - Tariceanu si liderul masoneriei Rusesti se intalnesc ,Basescu e demis de 322 de parlamentari( vezi informatii legate de Skull&Bones).Domnilor conspirationisti , daca sunteti atat de desprinsi de "matrix-ul" in care pleaba se zbate ati putea observa o regula de baza a manipularii: Inducerea in eroare!.Chiar e asa de greu de vazut ca tot episodul creeat a fost o regie, ca de altfel si revolutia si multe alte incidente in care s-au folosit astfel de diversiuni.

O alta problema este legata de cei care sunt atat de orbi incat ei nu observa ca fac jocul altora in legatura cu Religia.Domnilor cand nu aveti ce scrie nu mai cautati pe youtube filmulete si le puneti pe site prezentand niste degenerati din nu stiu ce secte ca fiind produsul Crestinismului.A nu se intelege gresit , nu promovez nimic si nici nu iau apararea nimanui insa cand condamni o religie uita-te si la altele! Toti presupun Crestinismul ca fiind la baza indobitocirii si manipularii populatiei...Domnilor, nu stiu cati oameni sunt practicanti dar prostia e la baza manipularii...daca ati vedea ca sunt destui Crestini,Iudei,Musulmai etc. care cauta informatii legate de tot ceea ce vorbiti voi ca fiind adevarul care sta la baza civilizatiei ati ramane mirati.Multii copii se uita la Zeitgeist si isi fac blog insa ce sa faci... totul este stabilit si toata lumea joaca dupa cum canta baietii destepti. Intrebare ramane ce te face pe tine in masura sa condamni ceva cand preiei informatia altora la fel de indobitociti si la fel de zero in legatura cu Religia.Cunoastele pe toate si abia atunci arunca cu vorbe.

Acum ca sa intorc moneda , observ si site-uri crestine care tuna si fulgera la adresa diferitelor aspecte legate de conspiratii.Domnilor acest site a fost apreciat de multa lume insa a refuzat sa se implice in acest domeniu din simplu motiv ca sunt de parere ca fiecare e cu religia sa si asa trebuie sa ramana, insa daca nu am pus diferti popi in articole sau nu am precizat nimic de Biserica am fost ignorat complet.De ce? Eu pe toti care m-au contactat i-am bagat in seama..eu pe toata lumea am tratat-o la fel ,pentru ca e o lupta comuna ,indiferent de varsta sau background cultural!
In plus ati mai putea sapa putin prin randurile preotilor pentru ca sunt destui initiati in masonerie si de cate stiu eu de prin anul 1930 acest lucru a fost interzis.Ati putea cerceta "capitanii" patriarhului pe care unii il urati si unii il elogiati(vezi Ioachim Bacauanul).Acestea sunt doar niste opinii care mi se par de bun simt din moment ce duci o lupta Crestin-Ortodoxa cu masoneria si cu Noua Ordine Mondiala.Nu e nimic personal e doar ceva legat de ajutor.Toti ne ajutam intre noi indiferent ce suntem avand in vedere ca si asa nu prea multa lume este interesata.

Pentru a deveni o adevarata miscare lumea trebuie sa deschida ochii si sa vada ca se scalda intr-o imensa cada de fecale -care ne sunt serivte de guvern, de media totul fiind atent regizat de undeva din spate.In caz contrar va doresc o viata "linistita" la umbra sigurantei conferite de guvern.

Eu am incercat sa aduc la cunostinta anumite nereguli din punctul meu de vedere si nu incerc prin acest lucru altceva decat sa stimulez cititorul sa aiba un ochi critic asupra a ceea ce ii este dat de-a gata.

************************
Catre un ziarist-conspirationist:

Domule Victor Roncea,
Am apreciat ce ati dorit sa faceti prin blogul pe care l-ati creeat si pe care atata lume il urmareste.Am observat ca inclinati spre o latura religioasa pentru ca facand acest lucru in cunostinta de cauza sau nu(din cauza ca populatia Romaniei este intr-o proportie covarsitoare Crestin-Ortodoxa ) legatura dumneavoastra cu publicul cititor a avut un punct comun.

Nu pot sa nu observ modul dumneavoastra de a scoate in evidenta unele nereguli grave din sistem dar in acelasi timp nu pot sa trec cu vedere nici felul in care voit ii puneti pe unii intr-o lumina favorabila in timp ce pe altii ii condamnati pentru ceea ce fac.

Oare un ziarist care are in spate o anumita experienta nu poate sau nu vrea sa vada ce se intampla cu adevarat?

As aprecia in numele bunului simt sa opriti propaganda asta realmente stupida .Cand Basescu se intalneste cu Marele Maestru al Ordinului de Malta sau cand se intalneste fara nici un motiv anume cu papa(poate trebuie sa i se dea anumite instructiuni) dumneavoastra relatati doar ca sotia sa a fost ARMA SECRETA?
Este jenant ,ca dupa ce ati preluat articolul scris de colegul dumneavoastra cu Masoneria Romaneasca si din Republica Moldova nu ati putut cerceta faptul ca si presedintele tarii face parte din aceeasi organizatie(sau poate ati putea spune sau demonstra contrariul).
Se pare ca nu ati putut observa ca in spatele razboiului din Georgia stau si Statele Unite si v-ati oprit la a arata cu degetul ursul rusesc confirmand ceea ce oricum marea majoritate a romanilor cred (prost).Ati salutat alianta NATIONALISTILOR?!? Basescu-Vadim-Becali uitand poate episodul in care Vadim facea ca un clovn in momentul cand Basescu condamna comunismul? In ei sta nationalismul ? In Basescu care se vede de la o posta cum sta ca un catelus in fata Americii si respecta intru totul ce i se spune?

Dumneavoastra nu vedeti sau nu vreti sa vedeti ce se intampla?Si indiferent de raspuns ar trebui sa avizati cititorii ATENTIE PERICOL DE MANIPULARE. In speranta ca veti lua la cunostina ceea ce va spun va urez articole reusite.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Iti sprijin articolul si te felicit pentru munca ta. Cine are ochi sa vada, urechi sa auda si inima sa simta isi da seama despre ce este vorba. Restul este praf in ochi si manipulare informationala. Ce se intampla in Georgia nu se putea intampla fara acordul USA, Anglia, Germania, Franta, etc, de fapt fara acordul guvernului mondial (ce deocamdata sta in spate). Multi vorbesc de interventia USA, Rusia, etc si nu vad ca puterea acestor state nu mai exista in facto. Toate statele sunt dirijate direct sau indirect de catre cei ce alcatuiesc Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial. Basescu este un pion in aceasta imensa tabla de sah, dar este pionul lor, nu al poporului pe care il reprezinta ! Becalii vede numai profit, Vadim este mai evreu in comportament decat multi evrei pe care ii cunosc, asa ca "la gara cu alianta lor", tot ciolanelul este la putere. Ochi deschisi si minte clara, asta ne trebuie, pe langa educatie. Sunt doar cateva lucruri care te fac sa te simti un pic mai liber.

Anonim spunea...

Foarte bine spus! Sper ca d-l Roncea sa nu fie ziarist-conspirationist.
Si pe mine m-a surprins pozitita dansului referitoare la conflictul din Georgia.

Anonim spunea...

Sincere felicitări!
Credeţi că numai peste ocean are de suferit democraţia?! Va fi vai de noi dacă nu ne trezim...
Citind despre Grupul Bilderberg şi "Protocoalele înţelepţilor Sionului" te cutremuri... Ce se întâmplă în zilele noastre nu este "interesant", ci de-a dreptul revoltător. Ar trebui să le publicaţi mereu, ca să împrăştiaţi ignoranţa oamenilor. Unii cred că pe ei nu îi afectează... dacă ar citi, ar afla că nu-i aşa.. evreii recunosc că provoacă infestarea vaccinurilor, că încurajează viciile, homosexualitatea, prostituţia, drogurile... se vede prea bine că mass-media e complet aservită, e deja în mâinile lor, toate ştirile sunt prefabricate, se transmit numai filme cu violenţă şi perversiuni... şi când te gândeşti că oamenii se cred liberi! În realitate, suntem, în general, o turmă foarte uşor de manipulat, tocmai datorită refuzului de a ne informa şi de a gândi; exact pe asta mizează sioniştii, pe indolenţa oamenilor, dar şi pe viciile lor... Când, printr-o criză financiară provocată de ei, lumea va fi complet destabilizată, vor instaura Guvernul Mondial, care acum lucrează din umbră; sau cel puţin asta urmăresc sioniştii... Pentru a le dejuca planurile mârşave, e nevoie ca toţi să afle ce pregătesc ei tuturor creştinilor... Treziţi-vă, oameni buni, până nu e prea târziu!
Fortuna.

Miscarea de Rezistenta