sâmbătă, 7 februarie 2009

Adevaratii Teroristi

Bande criminale compuse din civili organizaţi, antrenaţi si echipaţi de către serviciile secrete Române, in speta SRI, cu scopul de a spiona, supraveghea si pedepsi dizidenţii şi alte persoane incomode sistemului, prin folosirea unei game întregi de trucuri murdare, deopotrivă cu un program de tortură fizica si psihică aplicată de la distanţă, conceput si folosit in mod activ de către serviciile secrete ale SUA şi importat in Romania.


Membri acestor bande sunt recrutaţi din rândurile celor între 17-35 ani, dar şi mai in vârsta, căutandu-se în mod expres indivizi lipsiţi de morală şi scrupule, care vor duce la indeplinire toate ordinele primite fara ai face procese de conştiinta.


De regulă, aceştia fac parte din paturile sociale joase, indivizi lipsiti de perspective profesionale şi pregătire, în cea mai mare parte. Unii sunt racolaţi atunci când cariera lor criminală (hoţi, excroci, violatori etc.) este ameninţată de lege, în schimbul pierderii evidenţei incriminatoare, sau a comutării pedepsei. Alţii, cu o bună pregatire profesionala (lăcatusi, mecanici auto, computerişti şi chiar poliţisti) sunt deasemena recrutaţi în scopuri evidente. Deasemenea mulţi agenţi de pază, şoferi de taxiuri şi de livrare marfă sunt cooptati, deoarece ei petrec mult timp pe drumuri, putănd urmări si hărţui victimele in trafic, sub acoperirea serviciului.





Metodele de operare implică agresiuni fizice si verbale pe stradă şi la locul de muncă, campanii de asalt prin zgomot - motoscutere si atv-uri care trec cu regularitate in vecinatatea victimei, asasinare de caracter prin răspândirea de zvonuri, poze si secvenţe video falsificate, distrugerea si sabotarea proprietaţii private a victimei prin efractie la domiciliu, sau in alte locuri publice (strazi, parcari) , etc.


Aspectul cel mai rău si puţin cunoscut este insă tortura fizica si psihica aplicată de la distanţă, cu ajutorul unor arme ultrasofisticate care folosesc energie direcţionată, ca si microunde si radiaţii ionizante. Aceste arme au capacitatea de a vedea victimele prin pereţii caselor si apartamentelor în care locuiesc si sunt miniaturizate, încapând cu usurinţă într-un geamantan mic. Raza lor de bătaie este de approx. 500 m într-un oraş, unde există multe obstacole solide, mult mai mare într-un mediu deschis, lipsit de obstacole.

Membrii bandelor criminale astfel organizate în toate oraşele mari si medii ale Romăniei, sunt antrenaţi în folosirea acestor arme, a căror dispunere în punctele cheie ale oraşelor, acoperă cu usurinţă intreaga lor suprafaţă. Echipe mobile pot fi deasemena trimise sa urmărească şi atace victima din autovehicule dotate cu versiuni miniaturizate ale armelor cu microunde. Bandele sunt coordonate de la centru, astfel incat o victima va fi urmarita si hartuita indiferent in orice localitate se stabileste.


In mod tipic, un astfel de infractor, incepe in strada, prin urmarirea si hartuirea in banda a persoanei vizate, dupa care, daca isi dovedeste "valoarea", este antrenat in tehnicile de tortura fizica si psihologica, prin folosirea armelor cu microunde, mai apoi, el putand fi "promovat" ca regizor, in care calitate va determina tot ce se intampla victimelor desemnate.

Este de notat, ca sotul/sotia, cat mai ales copiii victimelor, sunt deasemenea chinuiti, intr-un fel care imita simptome ale bolilor comune:

Dureri de cap, nas infundat perpetuu, diaree, dureri ale articulatiilor si muschilor, arsuri ale pielii ce apar ca banale iritatii, privarea de somn, stari de agitatie, incapacitate de a concentrare etc. Astfel, va fi imposibil de dovedit ce se intampla din punct de vedere medical, intrucat practic nu exista doctori antrenati in recunoasterea efectelor iradierii cu microunde, inafara de cei care sunt parte din acest program.

Trebuie inteles, ca o arma cu microunde moderna, de productie americana, este capabila de a produce de la fascicole inguste cat un ac, la unele largi, cat trunchiul omului, a carui vizualizare in pielea goala, permite atintirea cu mare precizie asupra organului vizat. Cercetarile facute de 50 de ani incoace si miliardele de dolari varsate in ele, au produs o sofisticare de-a dreptul demonica a gamei de simptome si dureri ce pot fi produse cu ajutorul microundelor, fiind posibila imitarea multor boli existente in mod natural, prin simpla schimbare a frecventei, modulatiei, nivelului de amplificare si duratei expunerii organului vizat, de catre fascicolul concentrat si invizibil care se propaga prin pereti cu viteza luminii.




Casa victimei va fi curănd inconjurată, ea descoperind că apartamente vecine au fost inchiriate de catre tineri necunoscuţi,; Ea nu va fi scutita de atacurile electronice nici în timpul mersului prin oraş, sau a timpului petrecut la servici, supravegherea fiind continuă, minut cu minut.


Simptomele pe termen scurt ale acestor atacuri sunt:


*dureri de cap atroce

**dureri ale organelor interne (inima si ficatul fiind vizate in mod special)

***arsuri pe piele

****vedere slăbită

*****senzaţia de ace fierbinţi aplicate în muşchi

******ţiuit in urechi, auzirea de voci si alte sunete

*******dureri musculare

********slăbiciune a unei părti a corpului

*********tulburări digestive grave

**********căderea parului

***********stări de neputinţă generalizată, etc.


Pe termen lung, se pot dezvolta boli ale organelor interne, glaucom, posibil cancer si moartea. Scopul acestui program de tortură este neutralizarea victimei, prin punerea ei in imposibilitatea de ai mai câştiga existenţa sau de a activa in cauze sociale şi politice şi eventual sinuciderea.

Rapoarte ca infractorii civili folosesc tehnologia in scopuri personale, au inceput sa iasa la iveala.: ca razbunare pentru o altercatie in trafic sau pe strada, o mostenire la care vor sa ajunga in ciuda faptului ca ruda mai traieste, ba chiar si ambitii sexuale fata de sotia/sotul Dvs. - In acest caz, sansele Dvs. de a deveni urmatoarea victima, tocmai au crescut.


Existenta acestor bande civile este un pericol enorm la adresa libertatii cetăţenilor, intr-un sistem care pretinde ca o pretuieste. Astfel de practici pun intr-o lumină negativa insuşi conceptul de democraţie, deoarece într-un stat cu adevarat liber, această formă de pedepsire extra-legala ar trebui sa fie cu totul inexistenta. Fenomenul este reclamat in toate democraţiile de tip occidental de către mii de oameni complet nevinovaţi.


http://mdzr.blogspot.com/2008/08/serviciile-secrete-si-crima-organizata.html


http://www.democraticfundamentalism.org/index.htm


http://www.youtube.com/watch?v=DoSGnC-eqnM&feature=related

56 comentarii:

Anonim spunea...

ok. si cum te aperi?

45horezu spunea...

DIN NOU VA INTRB --SI CE FACEM ??

nistea spunea...

nu cred ca ne putem apara...eventual putem sa ne luam niste aparate de masurat radiatiile si sa ne rugam la Dumnezeu sa ne ajute. alta scapare nu vad.
am si eu o intrebare : oricine (de exemplu eu) poate fi o victima ? (oricine care e impotriva sistemului?)

Anonim spunea...

Cunoscand acest fenomen si vorbind cu cat mai multi altii despre el, este singura modalitate de a preveni aceasta abominatie, deoarece infractorii, nu doresc doua sau mai multe persoane, care sa coroboreze faptele prezentate de un om vizat.
Stralucind reflectorul pe sobolani, ii face sa intre inapoi in gaurile din care-au iesit.
Dati mai departe deci, fara nici o teama: prin simplul fapt ca sunteti informati, suntei automat si protejati.
Daca cineva se afla deja in postura de vicima, rog sa lase un mesaj aici, cu adresa de e-mail - voi intra in contact cu el sau ea si sfatui dupa necesitate.
Fara frica, oameni buni - Dumnezeu ii iubeste pe cei drepti si ii apara!

Anonim spunea...

Aceste aparate de tortura emit frecvente joase, tocmai pt a destabiliza echilibrul sistemului energetic al persoanei si a cauza diferite afectiuni, boli. O maniera de a lupta cu aceste frecvente joase este de a ne conecta la ceva ce genereaza frecvente inalte, cum ar fi de exemplu muzica clasica. Se stie ca muzica lui Mozart emite frecvente foarte inalte. A nu se minimaliza nici puterea gandului; deci am putea emite ganduri si sentimente de frecvente inalte, cum ar fi iubirea. Mai exista o tehnica de redresare a sistemului energetic: se numeste EFT (emotional freedom technique) , pe care oricine o poate folosi pe propria-i persoana.
http://www.ayurveda-sibiu.20m.com/catalog_1.html

Anonim spunea...

Vorba americanului: Oh shit...

Ne prezinti o perspectiva sumbra. Niciun sfat, nimic? Exista vreo modalitate de a trai ca pirat, sau cetatenia multipla te scuteste de unele legi agresive?

Anonim spunea...

Mai oameni buni ...aveti minte! Da exista arme cu microunde exact ca cele descrise in articol. Au exact acelasi efect ca intr-un cuptor cu microunde. Este vorba de unde electromagnetice, nu de unde sonore(aviz postarii cu Motzart).Dar daca exista un dusman care intradevar va are ca tinta acela poate intradevar sa fie un infractor, dar mai sigur si langa voi e telefonul mobil. Acest tip de unde le folosesc in aceeasi masura si telefoanele mobile. Singura metoda de a te proteja, cel putin in casa, este ecranarea. Daca sunteti "atacati" cu asa ceva telefoanele voastre vor fi puternic bruiate. Daca aveti monitoare CRT sau televizoare cu tub ele vor produce deflexii si variatii puternice ale imaginii. Daca aveti radiouri deschise prin preajma veti auzi puternice baraituri sau bruiaje. Deci? Daca va ecranati casa, similar cu cusca lui Faraday, proba va fi ca nu veti putea vorbi la telefonul celular pt ca semnalul va fi nul. La fel radioul nu va putea sa prinda nimic, drept care nici armele alea nu o sa mai aiba efect.
Pace, si ganduri inalte...

Anonim spunea...

Ecranarea e buna numai intr-o anumita masura - dupa aceea, daca microundele nu mai patrund, criminalii trec la fascicule de ioni, impotriva carora chiar nu mai e nimic de facut, caci nu e practic sa-ti imbraci casa sau apartamentul cu pereti de Plumb, de 30 cm grosime.
Cea mai buna ecreanare, este de departe, raspandirea cuvantului, caci astfel, vazandu-se expusi, infractorii se vor da la fund. Noi nu avem tehnologia sa ne pazim de rezultatele cercetarilot guvernului american, dar avem cuvantul liber si speram curajul, de a da mai departe informatia, trezind constiinta publicului.
Sa nu procedam ca strutul, sperand ca nu vom fi afectati intr-o zi - ignorand acum aceasta plaga, doar ii permitem sa cuprinda intreaga societate romaneasca, iar copiii nostri nu ne vor multumi pentru asta.

Anonim spunea...

Salutare, v-ati gandit ca aceasta ar putea fi o inventie? Mai mult ca sigur tehnologia prezentata mai jos exista.Eu ii dau o credibilitate de 50 % acestui document. Poate ca cineva a posta aceasta inventie pe blog ceilalti l-au postat si ei pe blogul lor si uite asa a devenit popular pt ca din punct de vedere tehnologic se poate tot ce este prezentat mai jos. Credeti ca cineva din SRI a ciripit? eu nu cred!!!!

Anonim spunea...

Nu fii asa sceptic. Despre asemenea arme au fost publicate articole in revista "Stiinta si tehnica" in urma cu vreo 30-40 de ani.
Exista si arme cu infrasunete, foarte eficiente.

Anonim spunea...

N-am avut rabdare sa citesc tot articolul, dar nimic din ce-am citit nu ma face sa cred ca e veridic. Nu este citata nici o sursa, nu e dat nici un exemplu... De ce nu e acest articol o simpla poveste (adica fictiune)???

Anonim spunea...

Natiunea lui Sadoveanu, Eliade si Nichita
Lantul e de aur, România nu mai stim prea sigur ce mai e si a cui. Realitatea demografica s-a schimbat brusc, ca o furtuna sosita din senin. Sîntem sub ocupatie, dar nu se vede nici o armata. Sîntem colonizati de o populatie certareata si nesimtita, venita din nici o stepa, adusa de nici un avion. O populatie care a evoluat în interiorul corpului national, ca fetusii din Alien, si care iese acum prin burta, urlînd din toti bojocii: „Am avere, am valoare!".


E ca si cum undeva, în secret, cineva ar fi dat drumul la o masina de mîl uman care acopera încet-încet natiunea lui Sadoveanu, a lui Eliade si a lui Nichita. Incubatoarele de incubusi din cartierele periferice, fabricile de cetateni ale lui Ceausescu, traditia celor 15 copii în salasele de nomazi, cine mai stie? Lumea de pe strada nu mai e cea pe care o stiam din copilarie. Tata Ioane si Tanti Mimi, familie veche, cu casa în Cezar Bolliac, facuta la 1870, au lasat în urma un copil, care a mai facut un copil, blond si bucalat si bine crescut, cu care ma jucam acum 40 de ani. Pîna la urma, a plecat în strainatate, la studii si nu s-a mai întors niciodata. La fel, jumatate din strada: urmasii burgheziei care a avut timp sa dospeasca elite. În locul celor disparuti, au aparut rufele colorate întinse la uscat si boxele scoase pe geam. În locul bunicii care ne spunea sa nu scuipam pe jos, s-a asezat bunica ce-si trimite nepotii dupa bautura. Peste tot miroase a moarte prin sufocare: e ca si cum o prezenta grea si absurda s-ar fi asezat peste cerul nostru, peste felul nostru de a fi, peste ce credeam ca e bine si mai ales peste ce credeam ca e frumos.


Cefele groase nu mai sînt de mult buletinul de identitate al bulgarului: cetateanul român, cu lantul de-un kil jumate, îi bate acum obrazul profesorului care se cazneste sa-i educe odrasla: „Bine, bre, crezi ca esti tu mai dastept? Ia sa vad ce masina ai!” Noul domn Goe nu mai e nici macar simpatic: e viitor combinator si dealer de droguri, viitor culturist, viitor ce vreti voi, în afara de viitorul tarii lui, care se va multumi, de la un punct, doar cu trecutul.


Despre România, alternativa Caragiale nu mai are ce spune. Populatia care ne înlocuieste nu mai e nici macar ridicola. E dincolo de asta, în sensul cel mai rau si primitiv cu putinta. Scriitorul nu mai poate face nimic: e nevoie de etolog, de veterinar, de dresor.


Acum cîteva zile, am vazut la Craiova parada acestei Românii Noi, triumful Mafiei înhamate la cosciugul lui Caiac, în semn de vesnic respect pentru o viata de crima si muschi în sînge. Oamenii aia care dadeau ordine politiei se pregatesc sa dea asaltul final, spre puterea oficiala, dupa ce au pus mîna pe cea simbolica: ascultam muzica lor, ne refacem reperele dupa
valorile lor, sîntem calcati de masinile lor. Undeva, departe, Uniunea Europeana si moda corectitudinii politice ne învata sa multumim frumos pentru asta si sa ne stergem la gura. Am fost o natiune, devenim o suma de triburi.. Sîntem o tara ocupata de hoarde sosite din pîntece de mame eroine.. O tara pusa la respect cu pumnul plin de tatuaje, o tara în care fiul naiv si sarac al taranului (cîti or mai fi asa) îsi face educatia din textele de pe Taraf TV si meseria de la sutii cu care se întîlneste la Gara de Nord, cînd se da jos din autobuz. Marginea lumii s-a razbunat dînd buzna în centru, pusa pe jaful identitatii nationale, întocmai ca barbarii care navaleau în Roma, surprinsi ca localnicii n-au puterea sa lupte.


Tara cea noua, care vine peste noi, nu mai are nevoie de ce-am strîns în muzee si-n carti. Dar se va bucura, un pic, de efortul nostru. Cartea de româna se poate retrage în privata din curte, unde îsi va îndeplini ultima menire, neprevazuta de nici un critic. În locul ei, discurile cu manele ramîn sa sfideze eternitatea. Cu ele nu poti sa te stergi (...).
Chiar daca ai vrea.

sursa: gandeste.org

Anonim spunea...

@Eugen: nici macar nu ai parcurs intregul material, dar il si desconsideri..Hmm, cam suna a parere oferita la comanda..
Orice om de buna credinta pricepe, mai ales dupa ce a cercetat si datele oferite ca ajutor suplimentar.

Anonim spunea...

Pt. Eugen: Ca nu ai avut rabdare sa citesti, este de inteles, poate ca filmele iti sunt mai accesibile, asa ca iti recomand ca antrenament urmatoarele: Zeitgest, Zietgeist Addendum, The Secret, Katherine Albrecht (Semnul Fiarei si Supravegherea Tuturor Peste Tot). Aceste 5 filme poate iti vor deschide ochii si vei reusii sa faci diferenta intre realitatea care nu o poti vedea(pentru ca esti prea ocupat sa fi sclav) si fictiune (dupa cum vezi nu ti-a spus nimeni ca sa-ti pui prosoape ude pe cap, sau un lighean ca sa nu fi iradiat, etc. Din pacate nu am citit termenii si nu stiu daca am voie sa postez linkuri, pentru a te indruma spre filme, dar da o cautare cu Google si sigur le nimeresti. Daca te-ai suparat pe mine pentru ca am zis ca esti prea preocupat sa fi sclav, inainte de a riposta uitate la primele 2 filme indicate si pe urma o sa-mi dai dreptate. Numai de bine.

Anonim spunea...

Tehnologia exista si este folosita.
Cu toate ca putin au intrat in contact cu documentele teroristilor islamici, metoda apare descrisa acolo.
Pentru ca nu au alta tehnologie la indemina ei sint indemnati sa foloseasca cuptoarele cu microunde cu usa deschisa.
Mintea umana este ceva mereu in goana de idei demente si absolute.
Antidot? Undele ar trebui sa interfereze cu ecranele monitoarelor sau cu alte echipamente, deci ar putea fi detectate si fara aparatura speciala.
Undele electromagnetice nu trec prin metale sau folii de aluminiu.
Daca se foloseste insa ionizarea e nasol. Trebuie sa folositi ceea ce se foloseste la contaminarea radioactiva.(RADU, pentru intelesul romanilor)

Anonim spunea...

Tehnologia exista si este folosita.
Cu toate ca putin au intrat in contact cu documentele teroristilor islamici, metoda apare descrisa acolo.
Pentru ca nu au alta tehnologie la indemina ei sint indemnati sa foloseasca cuptoarele cu microunde cu usa deschisa.
Mintea umana este ceva mereu in goana de idei demente si absolute.
Antidot? Undele ar trebui sa interfereze cu ecranele monitoarelor sau cu alte echipamente, deci ar putea fi detectate si fara aparatura speciala.
Undele electromagnetice nu trec prin metale sau folii de aluminiu.
Daca se foloseste insa ionizarea e nasol. Trebuie sa folositi ceea ce se foloseste la contaminarea radioactiva.(RADU, pentru intelesul romanilor)

Anonim spunea...

:)) COMPUTERISTI :)) cata cultura domnule hahahahahahaha. Construiesteti un bucar si ascunde-te in el. Te salvezi si pe tine da si pe noi de teoriile astea. Ce ,,m-am mai ras" Sper ca nu m-au inregistrat vizigotii sau ostrogostii sau... cine spuneai ca ne urmareste?

ronin spunea...

Nu cred ca SRI-ul ca si institutie se ocupa cu asa ceva...
Daca urmariti (printre altele) serialul "Alias", acolo se poate vedea ca exista o organizatie secreta numita de ei "profet 5" si care a reusit sa penetreze serviciile secrete ale fiecarui stat...
Ori asta inseamna ca acei ofiteri de calitate si caracter ar trebui, prin aparatul de contraspionaj, sa identifice acele "cartite" si sa ia masurile care se impun...

Pe blogul meu, "ordinul negru", am incercat sa arat ca exista la nivel global o organizatie secreta cu o experienta de 5 secole si care foloseste, ca si paravan, organizatii de tipul Biderberg, masonerie, cavaleri de malta, CFR, iluminatii, etc...
Potrivit mai multor istorici, scriitori, ofiteri de informatii, oamenii politici de top, etc..., aceasta organizatie reprezinta un veritabil serviciu de spionaj cunoscut sub numele de "Ordinul Iezuit"...!

unul spunea...

@ronin: spuneai "Nu cred ca SRI-ul ca si institutie se ocupa cu asa ceva..."

Nu ei direct, desi au si angajati de-ai lor care se ocupa cu asta. In cele mai multe cazuri insa, ii folosesc pe "liberi profesionistii" astia, oameni ratati cu probleme de personalitate, care astfel bagati in seama si imputerniciti sa faca rau enorm unora mai buni decat ei, se simt si ei "agenti secreti", deci importanti.
Daca mai exista vre-un ofiter patriot in SRI, ar face un mare bine atat tarii intregi, cat si organizatiei sale, sa sparga buboiul, permitand puroiului sa fie expulzat, inainte de a infecta intregul organism.

Anonim spunea...

Asa ceva exista si va pot spune ca am fost supus unei asemenea torturi. Este groaznic! Nu poti spune nimanui caci te pot crede dement sau cu probleme psihice.Eu m-am aparat cu o plasa metalica(retea f fina). Si este adevarat ca toti din familie implicit sint atacati, pina si ciinele sau pisica.I-i vedem pe strada pe acesti specimeni cum ma urmaresc. Niste zdrahoni care pareau a fi mai degraba tigani romanizati, dar cu sigutanta erau de la secu.Si intradevar apartamentul de sus era inchiriat de niste persoane suspecte. Este greu sa te aperi de asa ceva si dificil sa reclami asa ceva.
Cred ca aveti dreptate ar trebuie sa se vorbeasca despre asta ca lumea sa stie de existenta acestui tip de torturi care pare a fi de domeniul SF si nu ma mir ca lumea nu crede cind le spui ca exista,caci cum sa-ti imaginezi asa ceva, numai cine a trait o astfel de tortura stie ca este reala.

Ajutor la nevoie spunea...

Celui care-a facut ultimul comentariu:
Fii bun trimite un e-mail la quexos45@gmail.com

Am mai multe astfel de cazuri in baza mea de date si vreau sa le fac cunoscute autoritatilor si mass-media. O alta persoana care este astfel chinuita, m-a implorat recent sa o ajut. Ar ajuta mult sa am cat mai multe marturii similare, pentru a fi credibil.
Daca nu-ti raspund in trei zile, fii bun lasa o adresa de e-mail chiar aici pe site si te voi contacta.
Multa sanatate!

Anonim spunea...

Salutare tuturor!
Eu am trait o parte din cele descrise aici si altele despre care nu s-a vorbit aici pe pielea mea!
Deocamdata nu vreau sa le fac publice.
http://mircea68.go.ro

dennis spunea...

pe mine ma distreaza un singur aspect: exista credinta ca dumnezeu ne pazeste. pai daca e chiar asa mare protectia, de ce va mai temeti? fiti credinciosi si curati si ati scapat. nu inteleg de ce va mai faceti probleme...

inca ceva. dureri de cap, vedere slabita, dureri musculare, tulburari digestive, caderea parului, cred ca le au 80% din noi. asta daca esti un om activ si muncesti. grija zilei de maine, locul de munca iti da dureri de cap. vederea iti scade mai ales daca belesti ochii 8 ore pe zi la munca si apoi acasa. caderea parului are foarte, prea multe cauze. oare cine are o digestie normala si sanatoasa? uneori ai o zi atat de incarcata ca nicinu apuci sa mai mananci.

Anonim spunea...

@dennis: Daca ai fi tercut prin asa ceva, in mod sigur nu ai mai avea chef de distractie. Da, Dumnezeu te apara, dar pana acolo, te lasa sa si suferi pentru imbunatatirea ta.

Simptomele sunt toate reale si foarte acute - cand ti se intampla, stii sigur de unde ti se trage, nu mai e loc de indoiala:

ritualul de tortura este unul demonic, iar tinerii tortionari vor face tot ce pot pentru a-ti arata puterea lor. Iar daca ai si un detector de microunde, atunci poti demonstra si altora cat de real este totul.

Sa de Domnul sa nu afli niciodata!

antiignorantu spunea...

unele chestii sunt adevarate se folosesc oameni din toate structurile bugetare si nebugetare.... a face rau este usor... chestia cu arsuri pe corp este adevarata si cu dureri intrene fara a fi bolnav de ceva ... exista psihopati va spun sigur in toate structurile bugetare... si politicienii chiar au nevoie de asa ceva in anii acestia ptr protectia averilor si ascunderea unor chestii mizerabile .... solutia - puterea gandului si post cat se poate ... enzimele din fructele si legumele NEFIERTE fara euri va vor ajuta ptr regenerarea tuturor celulelor ...

Stavroghin spunea...

Cred ca autorul articolului sufera de p*ranoia.

Am un prieten care isi inchipuieste ca este urmarit si persecutat dar nu are nici-o dovada. Nu cred ca va avea vreodata o viata normala. Nu atata timp cat in casa poarta o folie din staniol pe cap.

Anonim spunea...

@Stavroghin: stiai ca o modalitate pentru a bloca un fascicul de microunde este cusca Faraday, despre care ar fi trebuit sa inveti in liceu, la fizica ?

O aproximare a unei astfel de custi, este si o tichie de staniol sau alt metal (Plasa de cupru, de ex.), purtata in jurul capului.

A face bascalie e usor, pe cand a pricepe e greu si necesita caracter.

Doar pentru ca esti paranoic, nu inseamna ca unii nu iti vor raul.

Anonim spunea...

În acest articol intitulat 'Adevăraţii Terorişti', scrie că locuinţa, casa persoanei alese să fie victimă, va fi înconjurată, victima aleasă, constatând că locuinţa i-a fost înconjurată de tineri necunoscuti care au inchiriiat apartamentele vecine. Anonim, cel care i-a adresat un mesaj lui Stavroghin, spunea că un fascicul de microunde poate fi oprit cu ajutorul unei custi Faraday şi că folia de aluminiu, sau plasa cu ochiuri fine din Cupru, pot fi o aproximare a custii Faraday, dacă sunt purtate înjurul capului. Dacă locuinţa, casa victimei, este înconjurată, se filmează casa în mod obişnuit de jur împrejur, ştiu din propria mea experienţă, atunci victima şi dacă are familie şi familia victimei, vor fi nu doar filmaţi din toate direcţiile, dar uneori, vor fi şi atacaţi de mai mult de o armă cu energie dirijată, de pe 2 sau mai multe telefoane mobile modificate şi uneori şi de pe două calculatoare care accesează un anumit dispozitiv ce se află în casa unuia dintre vecini. Dacă o victimă este atacată de mai mult de o armă cu energie dirijată şi sunt mai multe fascicule de radiatii îndreptate asupra ei, cu care este atacată şi torturată electronic, doar cuşca Faraday, este eficientă, sau aproximarea unei custi Faraday din folie de aluminiu sau plasă de ochiuri fine din Cupru, purtată în jurul capului va folosi la ceva, împotriva agresiunii cu energie dirijată sub forma atacului şi torturii psihotronice?

Anonim spunea...

TYelefoanele mobile, oricat le-ai modifica, nu pot fi folosite ca si arme cu microunde - sunt suficient de nocive celui care le foloseste, asa cum sunt. In carcasa lor mica, nu ai cum instala o antena directionala care sa concentreze fascicolul si sa il proiecteze la distanta cu precizie. Cred ca-i o misconceptie deliberat indusa de cei care te lucreaza.

Altfel spui bine: esti atacat din mai multe directii, astfel incat nici o camera din apartament si nici o pozitie, sa nu-ti confere refugiul dorit. Armele sunt relativ mici, dupa cum spunea autorul, deci pot fi camuflate chiar si in interiorul unui dulap sau boxe muzicale din apartamentele vecine.
Cea mai buna tichie de departe, este rugaciunea. Ea va opaciza creierul pentru atacatori, care oricum detesta numele Sfant al Domnului. La noi in Iasi cel putin, asa se vede. Sfanta Paraschiva face adevarate minuni.

Anonim spunea...

Din 2006, am trăit sub tortură fizică şi psihică, fără nici o pauză, cu variante de arme cu energie dirijată. Eu cred că victimile psihopatilor care aplică tortura de la distanţă, nu au decât credinţa în Dumnezeu şi rugăciunea ca speranţă. Eu cred că victimele acestui gen de atacuri sunt ele însele rugăciuni vii către sfinţi şi către Dumnezeu. Eu mă rog mereu şi îmi păstrez credinţa în Dumnezeu, dar trebuie să şi lupte cineva, împotriva lor. Dacă ştie cineva să existe o organizaţie care luptă împotriva celor câte aplică tortura fizică şi psihică de la distanţă, cu arme cu energie direcţionată, îl rog să scrie aici, pentru că citeşte foarte multă lume acest site şi vor afla foarte mulţi oameni, poate chiar victime, care nu avem nici un fel de apărare fizică, decât credinţa şi rugăciunea. Există o organizaţie care luptă împotriva celor care aplică tortura fizică şi psihică de la distanţă, cu arme cu energie direcţionată, trebuie doar să se înceapă să se vorbească depre aceasta. Sper că va citi cineva acest articol şi aceste comentarii şi va vrea să scrie despre această organizaţie.

Anonim spunea...

concluzie:
1. aveti foarte mult timp liber. felicitari!

Anonim spunea...

Te invit în calvarul meu în care sunt torturată cu bestialitate de o bandă criminală civilă de tineri psihopati, stabiliţi la vecini, care se antrenează pe mine şi pe mama mea paralizată, cu o generaţie nouă de arme cu energie dirijată şi dispozitive psihotronice. Citeşte din Google despre cazul Ecaterina N. care împreună cu mama mea, printre altele zilnic suntem torturate meticulos, obscen şi neîncetat cu arme cu energie dirijată şi scrie aici dacă timpul şi viaţa-mi date de Dumnezeu merită doar efortul celor mai răi oameni de a mi le lua şi în indiferenţa altora, câte o atitudine valoros-filozofică din partea cuiva care vrea să devieze atenţia celor care citesc, către a tolera şi suporta evidenta unui fenomen care în România a ajuns la nivel de cancer social.
Viaţa mea se stinge în tortură cu variante de arme cu energie dirijată şi neavând nici o posibilitate de a mă feri sau proteja, ca şi în cazul multora, care sunt victime la fel ca mine, îmi aştept linistită moartea.

Anonim spunea...

de unde se poate procura un detector de radiatii?

Antiignorantu spunea...

in toate structurile au astfel de slugi care terorizeaza oameni ...

Anonim spunea...

Si eu sunt terorizat din 2008 psihotronic,cu filaje mai tot timpul,amenintari cu moartea facute de tot felul de boschetari angajati,cu "telefoane" cu radiatii asemene laser-ului.

Anonim spunea...

Sortul plumbat procurat de la firmele de tehnica medicala ar fi o solutie minima pentru atacul cu raze ionizante dar si microunde.
De asemenea unii medici de familie care colaboreaza uneori cu astfel de indivizi pot vinde informatii despre anumite persoane pentru a fi atacate.

Anonim spunea...

Sortul plumbat procurat de la firmele de tehnica medicala ar fi o solutie minima pentru atacul cu raze ionizante dar si microunde.
De asemenea unii medici de familie care colaboreaza uneori cu astfel de indivizi pot vinde informatii despre anumite persoane pentru a fi atacate.

Anonim spunea...

Inocentiu!Indiferent de ce va mai iscodi mintea umana... invocand...exploatand slabiciunile semenilor lor ...vor atrage osanda FORTELOR NECONTROLATE DE MINTEA UMANA...cei care au intrat in contact cu acele descoperiri...vor sti ca si zilele lor sunt exploatate de propriile lor fapte.Sadiacul ii place sa chinuie pe altul, dar sa fie chinuit nu suporta...asa ca suntem muribunzi ,nu eterni.SFARSITUL RAULUI ABSOLUT ESTE IN EL INSUSI:este consecinta pe care o atrage sadiacul; se numeste autodistrugere prin intentia exercitata asupra celuilalt.SIMPLU NU?TIMPUL ESTE CAPATUL TUTUROR ...continuam sa ne autodistrugem?...cine crede ca prin forta distructibila va mosteni pamantul se inseala.Exista o karma ezoterica pentru fiecare.

karma police spunea...

rugaciunea ridica vibratia, deci prin rugaciune neutralizam o parte din efecte...exista pe youtube clipuri cu muzica frumoasa cu frecvente ridicate, si acestea pot merge in casa mereu, acatistele audio, mai ales de la o manastire de asemenea e bine sa fie tare in casa....nu trebuie sa ne fie frica, ei pe asta se bazeaza si cel mai important lucru, SA NE RUGAM UNII PENTRU ALTII

Anonim spunea...

"quexos45@gmail.com" ai prezentat mass-mediei si presedentiei cazurile din baza ta de date?

Anonim spunea...

Buna, si eu sunt o victima de 2 ani. Am scris un blog anti-Basescu. Este oribil, imi controleaza gandurile si sentimentele, mi-au rupt creierul...daca ii gasesc eu ii omor, eu nu stau la discutii. Nu stiu ce se poate face tinand cont de faptul ca nu ii putem gasi...trebuie sa fim uniti si sa comunicam...este singura solutie pe care o vad la momentul acesta...Aveam o tipa la munca care mi-a spus sa "sar" pentru ca asta este scopul lor acum, sa ma faca sa ma omor. Ma gandesc sa ma duc dupa ea

Anonim spunea...

Buna, si eu sunt o victima de 2 ani. Mi-au rupt creierul si imi sta inima. Imi controleaza gandurile si sentimenele de frica sa nu mor si sa se vada ce mi-au facut, pentru ca la mine se va vedea. Eu daca ii prind ii omor, nu stau la discutii. O aveam pe una la munca care mi-a spus sa "sar"...ma gandesc sa ma duc dupa ea... Nu stiu ce altceva ce se poate face...am vorbit cu o organizatie din Cehia care i-a scris o scrisoare lui Barosso punandu-i in vedere ce se intampla unor oameni, inca nu s-a primit raspuns. Am fost ieri la Antena 1 si le-am facut o prezentare in mare. Pentru mai multe informatii accesati siteul asta http://psychophysical-torture.de.tl/HARLAN-GIRARD.htm

alexandru spunea...

eu am trait pe pielea mea ce scrie in articolul asta...si credeam ca sunt nebun

IRINA spunea...

Sunt o victima veche.Sunt implicati generali care si-au creat retea de criminali personali.
Se stie la nivel de politie, parchet dar sunt lasi si isi apara sanatatea lor. Nu cred ca nu pot fi depistati. Din 1998 mi s-a confirmat de politie si de un fost angajat SRI. Sunt iradiata cu intensitati tot mai mari ca sa fac cancer. Imi imbolnavesc si copilul. Exista cardasii cu autoritatile locale, politia locala, caci toata tara este supravegheata, se stie cine sta, unde sta, cum introduc aparatele prin vama, cum se explica ca in anumite cladiri nivelul radiatiilor este controlat...
Este un genocid IMPOTRIVA CELOR CARE NU FAC PARTE DIN "AI NOSTRII",,,Ma scarbeste ca am devenit o tara cu psihologie in masa de criminali, turma speriata cu durerea, cancere, care ii gazduieste, acopera pe teroristii imbogatiti in cativa ani.

Anonim spunea...

Anonimule care ai scris blog anti Basescu sa stii ca si Basescu a patit la fel la alegeri. Uite aici http://www.evz.ro/detalii/stiri/sediul-de-campanie-al-presedintelui-suspendat-traian-basescu-atacat-energetic-992012.html
Gresesti enorm.Basescu nu are nici o,legatura.Sau credeai ca te vor lasa in pace daca scrii blogul.Si eu am patit tot ce patesti tu si inca patesc si nu am scris nimic, nu am gresit cu nimic in viata mea. Nu am luat nici macar o amenda si am 29 de ani. La mine au inceput cand il presa penalul pe un stab de la PSD din cauza mea.I-am facut plangere penala. Si da am patit si patesc chestii combinate din ce spui tu si o doamna cu mama paralizata de mai sus. Eu nu am furat un pai in viata mea. Intelegi? Singura chestie e ca am avut tupeul sa ma iau cu astia. Si am avut noroc cu internetul si cu americanii care dadusera o stire cum ca au descoperit nu stiu ce aparat de citit gandurile(pe yahoo stiri)care le permite imbunatatirea armamentului soldatilor. Atunci am inceput sa caut si am dat peste o groaza de articole despre asta dintre care si asta la carecomentez. Si am mai gasit si filmuletul urmator facut tot de americani. Noroc cu ei. Ia fii atent:https://www.youtube.com/watch?v=cnrbQeOqmCA
Vei vedea ca explica multe
Eu am aflat identitatea unei parti dintre ei si te sfatuiesc sa faci la fel. Nu Basescu e de vina.Din cate inteleg esti anti Basescu. Vezi poate prietenii tai de la Psd sau Pc stiu ceva legat de asta pentru ca au legaturi stranse cu fosta securitate si cu sovieticii. Ca se tot plimba pe la Moscova. Vezi poate ai ceva ce isi doresc ei sau ii incurci cu ceva.

Anonim spunea...

Anonimule care ai scris blog anti Basescu sa stii ca si Basescu a patit la fel la alegeri. Uite aici http://www.evz.ro/detalii/stiri/sediul-de-campanie-al-presedintelui-suspendat-traian-basescu-atacat-energetic-992012.html
Gresesti enorm.Basescu nu are nici o,legatura.Sau credeai ca te vor lasa in pace daca scrii blogul.Si eu am patit tot ce patesti tu si inca patesc si nu am scris nimic, nu am gresit cu nimic in viata mea. Nu am luat nici macar o amenda si am 29 de ani. La mine au inceput cand il presa penalul pe un stab de la PSD din cauza mea.I-am facut plangere penala. Si da am patit si patesc chestii combinate din ce spui tu si o doamna cu mama paralizata de mai sus. Eu nu am furat un pai in viata mea. Intelegi? Singura chestie e ca am avut tupeul sa ma iau cu astia. Si am avut noroc cu internetul si cu americanii care dadusera o stire cum ca au descoperit nu stiu ce aparat de citit gandurile(pe yahoo stiri)care le permite imbunatatirea armamentului soldatilor. Atunci am inceput sa caut si am dat peste o groaza de articole despre asta dintre care si asta la carecomentez. Si am mai gasit si filmuletul urmator facut tot de americani. Noroc cu ei. Ia fii atent:https://www.youtube.com/watch?v=cnrbQeOqmCA
Vei vedea ca explica multe
Eu am aflat identitatea unei parti dintre ei si te sfatuiesc sa faci la fel. Nu Basescu e de vina.Din cate inteleg esti anti Basescu. Vezi poate prietenii tai de la Psd sau Pc stiu ceva legat de asta pentru ca au legaturi stranse cu fosta securitate si cu sovieticii. Ca se tot plimba pe la Moscova. Vezi poate ai ceva ce isi doresc ei sau ii incurci cu ceva.

Anonim spunea...

Dute bai la antene ca aia vorbeau live cu mine, reactionau instantaneu la ce ziceam eu acasa in fata televizorului. Nu ti se parea niciodata ca prezentatorii alora faceau anumite gesturi si spuneau anumite lucruri fara noima in emisiuni? Stii cand au dat jos cu guvernul Ungureanu? Cauta inregistrarile emisiunilor din perioada aia. Eu din cauza alora nu ma uit la TV. Dute la FELIX ca aia sunt maestrii in manipulare psihologica televizata si nu numai.Cred ca rad aia si cu fundul de tine. Fa dracu la drepturile omului nu te mai duce la securisti.Alea sunt curvele lui felix care te streseaza pe tine. Crede-ma stiu. Am facut si eu demersuri si au luat FOC! DREPTURILE OMULUI STII CE-I AIA? Alea pe care ti le incalca acum. Crezi ca esti singurul?

Anonim spunea...

Cea mai buna aparare impotriva acestor oameni e sa le aflii identitatea dar si identitatea celor care i-au chemat. Eu asta am facut si fac in continuare. Si dupa ce aflii cine sunt sa le faci rele si surprize pe unde poti dar fara sa stie ca e de la tine.Acesti oameni sunt infractori deci sunt mai vulnerabili ca tine.Poti sa le faci probleme. Eu asa am facut si fac.

Anonim spunea...

Am o solicitare pentru proprietarul blogului.Va rog sa permiteti postarea mai multor caractere(SA ZICEM MACAR 2 PAGINI WORD SCRISE LA 11) pentru a ne putea descrie mai detaliat experientele si sfaturile care ajuta pentru ceilalti. Va multumesc! Nu e nevoie sa postati acest comentariu

Anonim spunea...

prietene imi postezi si mie comentariile sau ai facut blogul asta de pamplezir? sau tocmai tu te ocupi de asa ceva?

Anonim spunea...

vrei numele duduilor care iti vorbesc? eu le-am aflat si identitatea 1 Siselariu Ramona 2 Ilca Letitia 3 Marta Popescu (pe asta o vezi la o emisiune la TVR1, asta iti vorbea impreuna cu o femeie mai in varsta si vei crede ca e mama ei. Asta din cauza mea s-a mutat din timisoara in bucuresti dupa ce a trecut si prin valcea. Are un accent de zici ca e din timisoara sau arad dar ea de fapt e originara din tg jiu)4 Badea Violeta sau o doamna Neacsu ambele din Tg jiu(astea au vocea mai groasa si iti vor zice "te ating!"- respecta tiparul pentru toti cu diferenta particularitatilorpentru fiecare
Si mai sunt copii aia care se plimba peste tot am inteles, au trecut si pe la mine

Anonim spunea...

prietene mai traiesti sau te imbolnavisi de ficat? NU-MI POSTEZI COMENTARIILE?

Unknown spunea...

Dar scandalul nu a izbucnit nici in 2014, textul are multe erori ce duc cu gândul la formatori de opinie care sunt oamenii lor; de ce nu izbucneste scandalul?! ... doar izbucnirea scandalului este sugerata ca fiind solutia salvatoare... nici urma de scandal! pe mine cine ma ajuta sa scap? de una singura o asemenea victima nu poate scapa, trebuie sa o ajute cineva sa scape;

Anonim spunea...

si eu traiesc acelasi cosmar! sunt atacata psihotronic de vecinii mei care vor sa ma mut din ap. numai cine nu traieste pe pielea lui, nu poate sa creada asa ceva!este adevarat tot ce s-a scris in acest articol!

Unknown spunea...

MULTUMIM MAN mari de la Dumnezeu ...

Numele meu este KARI, am fost în mare angajament de aproape 2 ani care suferă în mâinile unui soț inselat, am fost fericit și lăsând bine până când el a însemnat lui prietena timp vechi și a început intalniri ei în afara căsătoriei noastre. Înainte de a stiut sa oprit grija pentru propria familie. A ajuns într-o măsură, el a fost de planificare să se căsătorească cu ea și mi-a divorțeze de soția lui, i-au strigat și l-au raportat la familia lui, dar el nu a ascultat nimeni, dar pentru a reduce povestea mea scurta am venit în căutarea unui spiritist reală care ar putea distruge relația lor și să-l întoarce pe mine și ne 2 copii.

    Pe căutare Am văzut oameni dat mărturii cu privire la modul în care căsătoriile lor restaurate de Dr Solo Înțelept. Am alege de e-mail lui și narat povestea mea la el și a fost de acord să mă ajute. După locul de muncă sa se face pentru mine, în a treia zi de sotul meu si prietena a avut o ceartă și el o bătut și a venit acasă mine și copiii cerșetorie și cere iertare. El a spus ochii lui sunt clare acum și el nu va face nimic pentru a rănit din nou familiei sale și promisiunea de a fi un tată grijuliu și nu trișeze din nou. Sunt atât de atât de fericit încât nu l-am pierdut la fata tuturor apreciere merge la Dr Solo înțelept pentru tine sunt un mare om trimis de Dumnezeu pentru a ajuta oamenii din această lume. Am gust de minunile de ajutorul tău și i se va continua să-i spuneți de faptele voastre bune. și la care aceasta poate referi Acesta este e-mail lui: drsolowisetemple@gmail.com
   
     Dr Solo mi-a spus i-ar putea, de asemenea, să-l contacteze pe multe alte probleme, inclusiv:

(1), în cazul în care aveți mereu coșmaruri.
(2) Vrei sa fie promovat în biroul tău.
(3) pe care doriți femei / bărbați pentru a rula după tine.
(4) În cazul în care doriți un copil.
(5) pe care doriți să fie bogat.
(6) pe care doriți să dețină soțul / soția să fie a ta pentru totdeauna.
(7) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară.
(8) de îngrijire pe bază de plante
(9) Dacă nu sunt în măsură să satisfacă dorința de sex soția din cauza erectie scazuta.
(10) Probleme cu flux menstrual
(11), dacă a refuzat să fie plătit, persoane pe care le cauza ?.
(12) rezolva o problema de teren și să-l înapoi.
(13) Familia ta Denny vă de dreptul dumneavoastră?
(14) Cure de orice fel de boli sau de boală.

     Contactați-l azi și să fie sigur de tine fericire doar are a făcut pentru mine. E-mail: drsolowisetemple@gmail.com

Anonim spunea...

V-AM TRIMIS SI EU POVESTEA MEA PE EMAIL IERI
SUNT TERORIZATA DE ACESTI INDIVIZI
PUTETI SA IMI SPUNETI ADRESA DE EMAIL PT CA NU AM PRIMIT RASPUNS

Miscarea de Rezistenta