miercuri, 16 septembrie 2009

Conspiratia Televiziunii digitale -RFID


Potrivit unui fost angajat IBM toata "graba" legata de trecerea la televiziunea digitala are o latura mai putin cunoscuta.

Binecunoscutele cipuri RFID si cresterea lor ca numar au determinat aceasta trecere care deja s-a petrecut in Statele Unite si care este planuita sa se produca si in Uniunea Europeana pana in 2012.

Fie ca sunt pasive, semi-pasive sau active aceste cipuri emit un semnal unic care poate fi citit de diferite scannere amplasate in diverse locatii.Din cauza cresterii masive a numarului de cipuri ( haine,produse,acte si chiar oameni) a trebuit alocata o frecventa care sa nu fie bruiata de alte semnale care nu servesc scopurile "urmaritorilor".
Sporirea folosirii acestor "tracking device-uri" a determinat folosirea bandelor UHF si VHF( frecvente intre care unele cipuri opereaza).

Aceste cipuri sunt din ce in ce mai prezente in lume facandu-si aparitia in spitale , haine(link din 2003!!) , animale de casa( ce aberatie)  , acte etc. Este de datoria noastra sa ne opunem pentru a pastra ultima farama de libertate ramasa. Toata abureala asta cu siguranta este doar pentru a ne convinge sa acceptam ca niste zombi ceea ce guvernul crede ca e bine pentru noi.

Teroristii sunt ei iar daca noi vom accepta aceste cipuri nu vom avea nicio scuza si sincer ne-am merita soarta pentru ca in momentul in care esti si prost si neinformat nu ai decat sa iti duci viata cu sacii altora in spate ( fara a te abate de la traseu pentru ca vor sti intotdeauna unde esti).

Urmariti si :
http://www.nunemaispionati.org/
http://refuzimplant.blogspot.com/
http://ramailiber.ro/
http://victor-roncea.blogspot.com/2009/03/frauda-in-senat-votul-in-cazul.html

VENITI MAINE LA PROCESUL SI PROTESTUL ANTI-CIP

Joi 17 septembrie 2009, incepand cu orele 9.00, va avea loc la Inalta Curte de Casatie si Justitie – Sectia Contencios Administrativ, primul termen in dosarul nr. 543/2/2009 privind recursul contestatiei ONG-urilor Coalitiei Impotriva Statului Politienesc impotriva introducerii cipurilor in pasapoartele romanilor.
Ii invitam pe toti cei 16.000 de romani inimosi care au formulat cereri de interventie in dosarul Curtii de Apel Bucuresti sa participe la sedinta de judecata a Inaltei Curti de Casatie si Justitie precum si la mitingul organizat pe ambele trotuare din fata sediului acestei instante.
Citatiile nominale se gasesc la sediul Asociatiei Adevar si Dreptate, str. Batistei nr. 11. Cei ce doresc sa ridice "anti-cipat" citatia pentru participare la proces, o pot ridica de la sediul asociatiei, de luni pana vineri intre orele 10-14. La cerere, pot fi trimise si prin fax. Citatiile ramase pot fi inmanate destinatarilor si in ziua de 17.09.2009, la sediul instantei.
Adresa Inaltei Curti de Casatie si Justitie: Str. Batiştei, nr. 25, sector 2, Bucuresti. (zona Hotel Intercontinental – Ambasada SUA).
Sunt invitati sa participe toti cei ce doresc sa se manifeste liber impotriva instaurarii Statului Politienesc si a mijloacelor de control total al populatiei: CIPURILE RFID.
Manifestatie aprobata de Primaria Capitalei. Puteti aduce cu voi bannere si orice alte materiale vizuale ca si instrumente muzicale. Mitingul va beneficia de instalatie de sonorizare.
Vor fi prezentate – cu prilejul acestui miting – noile mijloace de lupta ale campaniei anti-cip.
Pentru informatii suplimentare:
Coalitia Impotriva Statului Politienesc
Ene Viorel: tel. 0766.482.999 - http://www.nunemaispionati.org/
Rapcea Mihai: tel. 0727.673.376 - http://refuzimplant.blogspot.com/
George Roncea: tel. 0722.610.013 - http://www.pentrulibertate.ro/

5 comentarii:

cornel spunea...

Pentru a contracara actiunile asa-zisilor "binevoitori" nu putem doar sa "strigam" impotriva acestora. Nu ne va asculta cineva! Personal, consider ca o solutie ar fi taierea raului din radacina sau chiar de mai jos! Cu tot respectul, unul care vrea sa fie liber!

Anonim spunea...

Uite urmatoarea aplicatie la chipuri

exclusive license granted to controversial chip-implant maker VeriChip (CHIP) for H1N1 detection

http://it.tmcnet.com/news/2009/09/22/4383133.htm

Anonim spunea...

sunt de acord ca pot fi folosit in scopuri mai putin ortodoxe toate tehnologiile, dar nu sunt de acord cu "crede si nu cerceta". rfid-urile opereaza in 2 frecvente 125khz si 13.56mhz care bineintels ca nu se incadreaza in frecventele UHF si VHF. poti cerceta pe net, e f multa informatie tehnica.

ca sa nu mai zicem ca chipurile rfid se alimenteaza prin inductie electromagnetica iar intensitatea ar trebui sa fie extrem de mare ca sa iti alimenteze un rfid de la 1-2 m.

chiar astept o opinie a ta despre asta.

Skappaluda spunea...

http://rfid-handbook.de/rfid/frequencies.html

Am sa mai revin cu niste detalii insa acum timpul ma preseaza.

Anonim spunea...

back.
vezi ca trebuie sa fie pasiv. iar alea pasive nu prea se incadreaza in frecvente. si mai ramane pb cu alimentarea prin inductie. nu merge de la distanta.

Miscarea de Rezistenta