luni, 19 octombrie 2009

Romania ca o scuza


Ne-au deschis portile si am navalit.Noii migratori.Nomazi de culoare alba.


Ne-am saturat sa criticam, vrem sa luam actiune.Bastonul  politistului in mainile vigilent dresate produce daune si nu vrem sa fim mai usori cu 300 de grame de sange(si asa cam este lipsa)..rezultat..trebuie sa luam actiune intr-un mod cat se poate de inteligent.Dreptul democratic la un protest (pasnic) s-a observat la summitul nato de la Bucuresti.Basescu ranjeste si in ochiul functional o sclipire apare...Dadea explicatii celorlalte marionete cum a tinut anti-globalistii sub control...s-a abtinut..Comunismul - cancerul libertatii,insa privind democratia de azi observam tumoarea.

Uniunea europeana se joaca cu granitele,cu legile,cu institutiile, cu fondurile destinate "dezvoltarii", iar Vaticanul este mandru.Ce creatie frumoasa au facut in '57. Cainii de paza ai importantilor conducatori au diferite nume : Frica,Ignoranta,Opresiunea etc. ..si pe noi ne-au muscat de mici.Unii s-au refacut ,ceilalti sunt inca infectati.Ce sa facem cand vaccinul tot ei il fac? Leacuri babesti ..insa nu prea avem incredere pentru ca tin de traditie si "aia" e romaneasca deci nefunctionala.Am trimis inteligenta la casat si ne lasam in mainile unchiului American care chiar daca e un batranel pervers pare mai dulce la glas decat mama rusoaica care ne-a biciuit de fiecare data cand am fost neascultatori.Nu avem incredere in noi pentru ca am auzit de atatea ori aceeasi placa incat am inceput sa  credem: Furt,Viol,Furt,Omucidere,Furt,Faliment,Furt,Criza,Furt,Minciuna,Furt,Datorii ,Furt si iarasi Romania.

Plecati din tara pentru a cauta o viata mai buna am poluat lumea cu prezenta noastra..sau cel putin asa trebuie sa simtim.De la zidarii "liberi" plecati in Italia , iscusitii pomicultori plecati in Spania pana la calculatoristii Microsoft gazduiti de America, breslele romanesti au influentat lumea prin modul lor de viata.Suntem latini?..nu suntem latini..suntem romani si toti cei care iau contact cu noi devin si ei un pic romani...suntem un virus . Caraghios este ca am fost si probabil vom fi mereu.

Lasati-ne in pace pentru ca noi am adus eternul excrement in care Pamantul este bagat si rostogolit. Da!! Noi rromi/romanii ce mai conteaza..o apa si un pamant..unitate in diversitate, restul sunt doar..."mofturi".

Inteligenta a fost furnizata in magazine cu circuit inchis.Nu am mancat peste pentru ca l-am prins si vandut pentru a avea bani de tigari.Asta e...suntem veniti cu pluta pe Dunare , violati de turci , supusi la perversiuni maghiare , inseminati artificial de germani, ademeniti cu vodca de pe camila la bordul careia se afla un cazac venit din stepa pentru a intra in primitoarea si intoarsa cu armele Romanie.Suntem un popor de curve de la politicieni in sus.Va credem!! Nu meritam aerul pe care il respiram, sa va pupam picioarele, domnule Iliescu, pentru ca nu ati dat cu mineri in noi, ci doar in drogatii si derbedeii aia ..leprele societatii de studenti nenorociti.Ce tot atata carte, sa stea ei sa munceasca cu noi.La sublere si vidanja, tinerilor, pentru ca viziunea in viata ti-o faci cu palmele.Intelegem si vrem inapoi comunismul sau ceva asemanator.

Ne cipuim numai sa nu ne luati berea la 2 litri din magazine.Ne supunem numai sa nu scoateti Taraf,Euforia si Kanal D din grila de programe.Si, va rugam, mariti TVA-ul,  numai sa ii cresteti salariul Andreei Esca pentru ca  fara ea nu am sti ce se intampla in lume..si suntem al naibii de curiosi.Natiunea noastra ,chiar daca am uitat ce insemna natiune si dupa "=" a ramas spatiul gol, nu are nevoie de carti pentru ca stim instinctiv ce sa furam.

Asta ne-au invatat si asta credem.De ce sa supere pe cineva adevarul?

Chiar ne credeti prosti? Am ajuns sa justificam faptele prin nationalitate.Chiar nu vedeti ca ceva miroase rau de tot a Vanghelie? Cum este posibil, nu stiu, insa observam ca este.Influenta oculta are cai misterioase si se traduce in ceea ce traim.Pe plan social nu existi daca nu esti in pas cu ceea ce fac altii.Ne-am complicat existenta crezand ca o simplificam.Un baiat nu poate cunoaste o fata daca nu are :(insiruire in sens descrescator) masina,telefon mobil,laptop,messenger,hi5,facebook,curent electric. De ce? Nu stim cum poate fi posibil, dar vedem ca este.

Oribil,ingrozitor,terifiant au devenit definitii alternative pentru roman sau Romania.Asta ne-au invatat.Ni se sugereaza in facultati si scoli sa plecam sa ne gasim un rost in alta tara.Asta suntem invatati, asta facem.Rautatea si avaritia vin prin satelit si stam ca niste hipnotizati in fata cutiei ,care ne da doza de realitate in fiecare seara.Mergem la teatru ca la balci si la opera asteptam vreun "mexican" care doreste sa se upgradeze muzical ,pentru a avea ce trece in CV ceva sub manele.Asta ne-au invatat , asta facem. Intrebarea logica este : De ce nu ne invatam singuri?. Insa raspunsul are prea multe litere si riscam sa lasam internetul fara spatiu de stocare,punand in pericol siteurile cu persoane care si-au asumat, fericite, rolul de bucati de carne prin prezentarea diverselor parti anatomice, pentru a agita onanistul in stare latenta din orice internaut.Gasim sursa la orice problema : Tara....jenant,cat se poate de jenant.

In numele bunului simt va cer sa fiti mai independeti ,mai sceptici si mai educati pentru ca alfel va fi mai rau ca acum, chiar daca pare greu de imaginat.

Imi cer scuze, dar sunt Roman.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Va rog mult, schimbati fondul negru. Veti avea mult mai multi cititori.Este foarte greu de citit pe negru si ar fi benefic si din alte perspective !

Unknown spunea...

interesant,

Anonim spunea...

O buna analiza a situatiei actuale. Scanteia divina din noi nu au cum sa o stinga. Ea genereaza in interiorul nostru acele valori fundamentale cu care ne nastem: cunoasterea si discernamantul dintre bine si rau, simtul dreptatii, cautarea adevarului, grija fata de cei din jurul nostru si fata de mediu, grija fata de viitor. Faptul ca ne facem planuri de viitor inseamna ceva, majoritatea celor "orbi" nu fac asta. De aceea ei sunt la cheremul oricui!

Raul spunea...

Si eu sunt de acord cu schimbarea fondului.

On topic: foarte bun articolul

Miscarea de Rezistenta