joi, 10 iunie 2010

Bravo! - Ion Iliescu, primit cu scandal la Bookfest

ziare.com



Fostul presedinteIon Iliescu a avut parte joi de un incident neplacut cu ocazia lansarii cartii sale, "Dupa 20 de ani, 1989 an de cotitura in istoria nationala si in viata internationala"", de la Bookfest, fiind asteptat de un grup de trei tineri, care fac parte din Organizatia Noii Golani si care scandau lozinci anticomuniste.

Tinerii aveau si un afis pe care scria "Ion Iliescu. Cautat pentru furtul Revolutiei din 89, chemarea minerilor in iunie 90, instigare la violenta impotriva studentilor anticomunisti, ascunderea adevarului despre mineriade, manipularea opiniei publice. Ultima oara vazut la Institutul Revolutiei, unde si-a ascuns crimele". Afisul anunta totodata ca Noii Golani si Asociatia 21 Decembrie vor organiza duminica un mars incepand cu ora 11, de la Intercontinental pana la casa lui Ion Iliescu.

Ei au sustinut ca au venit la lansarea cartii fostului presedinte pentru a protesta fata de faptul ca acesta se refera la ultimii 20 de ani "trunchind adevarul despre revolutie".

"Ar fi cazul ca el sa nu mai lanseze carti, ar fi cazul sa stea in puscarie pentru ca a ucis oameni la revolutie", a declarat George Simion, reprezentant al Asociatiei "Noii Golani", anunta Agerpres.

Tinerii au fost indepartati din incinta de angajatii SPP pentru a nu aparea noi probleme. Insa unul dintre ei a incercat sa se apropie de Iliescu, spunandu-i ca ar trebui sa fie la inchisoare.

El a fost indepartat de SPP, agentii l-au impins pe un scaun, dar intrucat respectivul nu se potolea si vocifera nestingherit, angajatii firmei care asigura paza la targul de carte, RBG, l-au luat de brate si l-au evacuat.

Este vorba de George Simion, care a fost legitimat de jandarmi. Spre final cei trei tineri de la "Noii Golani" au fost dusi cu duba de jandarmi.

Nu este pentru prima data cand fostul presedinte este tinta diverselor atacuri puse la cale de cei de la "Noii Golani".

In 2009, cu ocazia zilei de nastere a fostului sef de stat aceiasi tineri s-au dus la sediul PSD si au strigat dupa Ion Iliescu lozinci anticomuniste.

12 comentarii:

Anonim spunea...

Cu acest lucru nu sunt de acord!
Nu pot spune BRAVO unui tanar care nu stie decat sa bea si sa fumeze, care nu intregeste sub niciun aspect "socetiatea civila", care nu aduce niciun serviciu acestei tari, insa are pretentia si impertinenta de a culpabiliza pe cineva.
Nu a fost la revolutie in '89 si nici in perioada comunista nu a trait!
Eu zic RUSINE!

Rusine tineretului, rusine sutdentilor pentru modul in care zac letargic sau se scufunda in alcool, droguri, pipite etc.

Iliescu are partea lui de vina, insa nu poate fi delimitat de toti cei care s-au perindat din momentul 0 pana azi la guvernare.
Iar asa-zisa revolutie a fost doar un teatru ieftin, de fraierit naivii. Tocmai de aceea ne aflam azi in aceasta situatie deplorabila.

craciun ioan spunea...

Interesant. Dar mai interesant ar sa aflam cine este in spatele acestora. Nu il simpatizez pe Iliescu dar nu cred ca somnul cu vise se transforma a doua zi in protest. Va multumesc

Petre Roman spunea...

”Noii Golani”...Dezgustător. Lozinci anticomuniste...Anti-iliescism...Ce glorioase fapte ale lui 2010!; bruscarea tinerească, plină de prospețime, de vervă, a octogenarului, aproape defunct, Ion Iliescu...E ca și cum ai arunca cu pietre în superbele exemplare de mamuți din muzeul Antipa și s-ar găsi și unii care să-ți elogieze umorile tardive în ample articole risipite prin presa centrală. Mă plec, așadar, reverențios, la rîndul meu, inegalabilului tineret român recent...

Anonim spunea...

Am rugamintea ca din necunostinta de cauza sa nu mai scrieti scenarii despre ceea ce s-a intamplat in 2009 la ziua lui iliescu.
Nu s-au strigat deloc lozinci anticomuniste.
A fost o adunare pasnica, i-am spus iliescului sa traiasca cat mai mult sa ajunga sa plateasca pentru sangele varsat in 89-90 si am aprins lumanari in memoria victimelor din 89-90.
Am rugamintea ca ultima fraza a postului dumneavoastra sa dispara.
Multumesc

Petre Roman spunea...

Vedeți dumneavoastră, grație Anonimului de mai sus, s-a adus un binevenit corectiv portretului perfect imbecil al noului tineret (reactiv) român, rezultat din conținutul articolului postat. Lui Iliescu nu trebuie decît să-i pui înainte aristocrația sufletului creștin-ortodox, boieria sacrificială a unora capabili de a merge la moarte ca la nuntă. Atît. Cînd l-ai lovit cu ouă, sau mai rău, i-ai șutit portmoneul, ai năruit totul.

Anonim spunea...

Ptr. toti cei care mai au dubii in privintza d-lui ion iliescu:cititi cartea "Biografia secreta ion iliescu-Candidatul Manciurian"scrisa de Vladimir Alexe ,iata si linkul: http://www.carti.itarea.org/index.php?dir=Biografii%20si%20Memorii/
Este batran intr-adevar ,dar nu merita respectul nostru al romanilor

Payday loans spunea...

Wow, one of the best read posts so far.

Anonim spunea...

eu as fi aruncat cu oua imputite in capul ala bolsevic....

la mine pe blog: iranul vrea sanctiuni impotriva UE...

Anonim spunea...

Tara arde si baba se piaptana! Va dati arama pe fata ca si dobitocul de roncea! Sinteti niste pupinbasesti platiti de soros ca si noua dreapta si roncea si altii! Ma cac pe "miscarea voastra de rezistenta", daca aveti cojones scrieti despre securisto-masonul de base nu despre fosilele lui ilici care mai au o rasuflare si se duc dracului!
Au nu cumva ati iesit si voi la batut pensionari ca ticalosii nou dreptaci (se rasuceste Capitanul in mormint cretinilor!) la motiune?

Florin Cosma spunea...

Un asemenea protest nu își are rostul și e perceput mai mult ca o reacție teribilistă.

Anonim spunea...

PE TRAIAN BĂSESCU L-A AJUNS BĂTAIA LUI DUMNEZEU: BOLNAVUL NAŢIONAL A PARALIZAT ŞI A FOST INTERNAT LA SPITALUL MILITAR - SECRETOMANIE MAI CEVA CA LA NASA, ÎNAINTE DE LANSAREA UNEI NAVE COSMICE!

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=6768&format=html

Anonim spunea...

masoneria a creat revolutia si conduce romania din 90 prin mai multe partide care aparent se ataca unul pe celalalt pentru ca romanii sa aiba ce alege dar mafiotii indiferent de conducerea tarii sa fie mereu la putere

Miscarea de Rezistenta