marți, 13 iulie 2010

Cat despre oameni ce se mai poate zice?


Situatiile critice au acaparat subiectele de discutie oamenii uitand in acelasi timp ca interesul comun a disparut odata cu termenul insasi. Suntem impreuna pana la punctul in care am scos capul de sub lac si ne-am sters fata de matasea broastei. Jucam rolul de iscoada mai mult sau mai putin virtuala si scotand radical din numarul de “binevoitori” gasim fractiunea ce nu te scufunda dupa o jumatate de gura de oxigen in cvasilibertate.

Critica constructiva e la fel de bine inteleasa ca si furtul guvernatorilor. Setea de a nu-ti mai fi foame duce la a-ti face “asta e” ca motto.  Diversitatea crunta si credulitatea abuziva a dus la izvorarea unor tipuri hibride de ascultatori de manele care il citesc pe  Oreste, adulmeca indicii date de Badea uitand in acelasi timp ca emisiunile TV nu o sa-ti arunce niciodata adevarul in farfurie si in cazul in care iti vor deschide o cale de cercetare iti vor bobmarda traseul cu minciuni gustoase. Apoi mai exista cei care isi sustin liderul pentru ca si-a murdarit pantalonii prin noroiul din Moldova dar nu realizeaza nici ca e joc de imagine nici ca oricine ar fi fost in locul lui acelasi lucru il facea.

Situatia din tara tot la fel de imputita era cu oricine la carma.Mintile inchise nu pot percepe faptul ca dusmanii din fata ochilor  sunt frati in spatele usilor. Juramintele  fata de Organizatie ,ca sa nu spun Societate (nereferindu-ma la cea civila), sunt cele respectate nu cele televizate. Si cele enumerate mai devreme nu constituie o teorema greu demonstrabila sunt adevaruri care pot fi descoperite cu un pic de vointa.Intr-o mare parte toti sunt stricati sau incredibil de prosti: de la Basescu la Ponta trecand prin Antonescu via Tariceanu….ETC.

Pana nu ne vom schimba putem scrie/vorbi  cat dorim. Este nevoie de oameni buni! (multumesc mult persoanei care mi-a adus aminte si mie de asta) Omenirea chiar are nevoie de oameni buni si destepti.

P.S. Noua Ordine Mondiala s-a instaurat….mai urmeaza doar sa fie optimizata.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Nu ştiu de ce toţi aceşti oameni buni au ales fiecare "lupta pe cont propriu"! Nu suntem o armată, ci un conglomerat de individualităţi (ca să mă exprim elegant). De aceea, Noua Ordine e pe cale să triumfe: măcar ei sunt uniţi.

Măcar, pot spune că am încercat! Am bătut la toate porţile care păreau deschise...Sau, am scos capul din lac, cum spui tu. Însă, partea proastă este că îl scoatem pe rând!

Multă baftă înainte, în lupta ta!

Miscarea de Rezistenta