sâmbătă, 21 iunie 2008

Inamicii Statului (4)


Tin sa multumesc persoanei care a postat acest comentariu care din considerente lesne de inteles l-am publicat pentru a scoate in evidenta toate aspectele scrise aici.

Un rau urias

Partea I


Cand pe parcursul istoriei omenirii au loc dezvoltari care schimba mersul lumii, mai totdeauna acestea trec prin trei stagii:

1. Negarea totala

2. Ridiculizarea celor care aduc la cunostinta maselor aceste dezvoltari

3. Acceptarea universala a adevarului.

Sa ne gandim de exemplu la cei care au fost martorii primelor zboruri ale avionului facut din lemn, panza si metal, descriind cunoscutilor lor, o pasare mecanica uriasa care zboara in aer si face mult zgomot, si lucru si mai curios, pare sa fie ghidata de un om a carui fata nu se distingea din cauza unor ochi de sticla uriasi.

Imi inchipui ca de cele mai multe ori, descrierea evenimentului a fost urmata de afirmatii de genul “imposibil, fabulezi!“, nedumerire politicoasa, sau rasete din partea audientei, dupa caz. Fireste martori ulteriori, coroborand faptele, au adus acceptarea universala a avionului ca mijloc de zbor.

Nu prea diferita a fost receptionarea stirii ca Wilhelm Roentgen si Marie Curie au gasit o cale de a vedea literalmente prin corpul omenesc, declansand astfel o revolutie in fizica si medicina.
Cine sa mai indoieste astazi de existenta razelor X si-a capabilitatilor lor ?

In fine, exemplele sunt prea numeroase pentru a fi parcurse aici, dar idea este clara.
Trei alte lucruri trebuiesc mentionate:

Intai, toate inventiile importante pot fi folosite in scopuri bune, in cazul exemplelor noastre, avioanele de pasageri, marfa, agricultura, etc., si in scopuri clar rele, daca vizualizam rezultatele trecerii unor avioane de bombardament asupra nefericitilor din calea lor.

Energia nucleara poate fi folosita in scopuri pasnice, pentru producerea energiei electrice, sau pentru a rade de pe fata pamantului orase, cum martora a fost istoria recenta, la Hiroshima si Nagasaki.

In al doilea rand, la inceputul revolutiei industrialo-tehnologice, inventiile parcurgeau un drum mult mai direct intre laborator si productie, datorita faptului ca marile corporatii aservite guvernelor, inca nu aparusera, sau erau in stagii incipiente.

In ziua de azi insa, activitatea inventatorilor, afara de rare exceptii, nu mai este posibila, decat in cadrul marilor concerne care dispun de sume imense pentru cercetare si dezvoltare, sau a universitatilor finantate de guverne, sau de alte organizatii si interese cu conturi grase.

Astfel, de la un laborator secret pana la atingerea statutului de adevar universal acceptat, drumul parcurs este mult mai lung si laborios decat acum 100 de ani.
Totusi, o imagine de ansamblu asupra tehnologiilor existente dar necunoscute de publicul larg, poate fi dobandita de catre oricine da atentie si stie sa citeasca printre randuri.

In al treilea rand, datorita voalului secretiv cu care sunt acoperite inventiile de astazi, tehnologia disponibila guvernelor, marilor corporatii si altor organizatii cu care interesele lor se intrepatrund, de regula se afla cu mult deasupra nivelului la care populatia crede ca este posibil.

Un exemplu sunt mini-computerele de buzunar, mini-camerele digitale, sau memoriile ce pot fi purtate pe brelocul cheilor, dispunand de capacitati care doar pana acum 10-15 ani, erau apanajul serviciilor secrete, in timp ce populatia le credea de domeniul fanteziei. Daca asemenea tehnologie este astazi disponibila relativ ieftin oricui o doreste, intrebarea fireasca oricarei minti curioase, este ce fel de tehnologii si aparatura folosesc astazi serviciile secrete, marile corporatii si alte organizatii a caror interese si actiuni sunt cel putin suspecte?

Rasfoind paginile revistei “Popular Mechanics” (1) din Decembrie 2006, aflam ca firma de armament americana Raytheon, produce arme cu microunde numite “Silent Guardian” (2), a caror antena parabolica de forma rectangulara, manevrata cu un “joystick”, poate literalmente frige oameni de la 500 metri distanta. Un scurt segment video demonstrand tehnologia este prezent chiar pe o pagina de web a companiei Raytheon.

In acelasi articol, sunt mentionate arme cu microunde miniaturizate, deci portabile, capabile pana la 250 metri care actioneaza intr-un spectru mult mai larg de fecvente, putind induce paralizie neuro-musculara si arest cardiac printre altele.

Cand publicatii de mare circulatie reveleaza in fine existenta acestor dispozitive, ele au grija sa le prezinte ca fiind niste hardughii voluminoase si extrem de scumpe, imposibil de transportat cu usurinta si strict defensive. Armele miniaturizate sunt prezentate ca fiind doar in stagiul de proiectare, pentru a obisnui publicul in mod gradual cu idea ca arme “neletale” vor fi in viitor folosite pentru mentinerea ordinii publice.
Dupa cum vom vedea, adevarul este cu totul altul.

Astfel de arme ar fi inutile fara un sistem de ochire adecvat, care permite atintirea fascicolului de microunde asupra persoanei tinta. Din ce se cunoaste in mod public, astfel de dispozitive care pe langa ochirea cu mare acuratete, permit vizionarea prin obstacole solide (stalpi, pereti, beton, fier), exista de mult.

Acestea sunt de doua categorii :
1. Dispozitive cu raze infrarosii, de mare sensibilitate, capteaza caldura corpului omenesc, si transmit imaginea operatorului. Un perete de caramida, beton, etc, nu constituie o piedica pentru achizitionarea imaginii.
2. Radar cu unde milimetrice, aflate la gama superioara a spectrului microundelor. Aceste unde sunt emise in mod natural de corpul omenesc, si penetreaza cu usurinta zidurile caselor.

Astfel un dispozitiv pasiv, complet nedetectabil exista, iar unul activ, nu mai mare decat o cutie obisnuita de conserva, poate ilumina tinta cu unde milimetrice, permitand achizitionarea ei de la mai mare distanta decat este posibil cu un sistem pasiv. Undele milimetrice peneteraza complet hainele, redand operatorului imaginea corpului omenesc gol.

Aceste sisteme de vizionare prin pereti exista de cel putin doua decade si au devenit ultra performante si ultra miniaturizate in ziua de astazi.

Evident, posibilitatea de a vedea literalmente persoane prin pereti si de a le induce boli, sau chiar moartea de la distanta, era visul oricarui seviciu secret din lume. Orice stat totalitar sau pretins democratic, tinde sa exercite un control total asupra populatiei, control care ar fi imposibil fara o supraveghere foarte stransa.

Un vis adus la realitate de catre companiile americane de armament, a devenit in scurta vreme cosmarul oricarui individ iubitor de libertate.

Trebuie notat si faptul ca guvernele pretins democratice, vestul “liber” cum ni s-a propagandizat atata vreme, in timp ce se lauda cu absenta detinutilor politici din inchisorile lor, comit abuzuri din cele mai groaznice asupra libertatii si demnitatii umane, intr-un fel complet nedetectabil si usor de negat. In fond, fascicolul de microunde nu produce o pocnitura de arma clasica si nici nu lasa in urma sa cartuse goale sau praf de pusca ars, dar cu toate acestea, poate cu usurinta tortura si teroriza victimele, a caror plangeri sunt de obicei clasificate ca deranj mental.

In SUA de exemplu, doar statul Michigan are o lege (Enrolled House Bills 4513, 4514/2003) care adreseaza clar aceste crime, dar departementele de politie locale, nu au echipamentul si expertiza necesara prinderii acestor gen de criminali si ca urmare, din 2003, cand legea a fost promulgata, nimeni nu a fost inculpat inca pentru astfel de crime.

In vreme ce presa controlata are inca de raportat asupra acestui fenomen, pe Internet abunda rapoarte foarte credibile (3) care arata modul in care cetateni “vinovati” de activism politic absolut pasnic, sau care pur si simplu sunt preocupati de ce se intampla in jurul lor, devin tinta guvernelor democratice care astfel se pot lauda in continuare ca nu au detinuti politici.

Fenomenul a explodat pur si simplu dupa Septembrie 2001, cand multi au inceput sa chestioneze in mod public versiunea oficiala, care contine mai multe gauri, decat o roata de cascaval. Oameni apartinand tuturor profesiilor din patura mijlocie a societatii, au devenit tinta unui program de tortura invizibil, care lasa putine urme si produce simptome usor confundabile cu boli ale organelor interne, boli de piele, oculare, etc.

Tortura nu este numai fizica, ci mai ales psihologica, severitatea si frecventa atacurilor, fiind grijuliu dozate pentru a aduce victima intr-o stare de teroare absoluta din care iasa cu greu si de slabiciune fizica si simptome de boala continui, in timp ce ea se gaseste in imposibilitatea de a demonstra medicilor care nu cunosc mai nimic despre efectele biologice ale microundelor, ce i se intampla.

Aceasta duce in unele cazuri la psihoze, dar chiar si daca victima este tare si ramane echilibrata, tot va fi etichetata ca bolnava mintal de catre psihiatrii, care in cunostinta de cauza sau nu, devin complici ai guvernului in crimele comise.
In fond, cate persoane din 100 stiu despre armele cu microunde si de ce si impotriva cui sunt folosite? Cine crede un om care se plange ca este iradiat de la distanta prin pereti, si urmarit oriunde merge? Ca psihiatru, nu-i mai usor sa aplici eticheta de “paranoic” si sa prescrii niste pilule, decat sa-ti faci datoria si sa cauti sa intelegi acest fenomen?

Alte victime neputand rezista regimului de teroare, se sinucid, ceea ce constituie dealtfel si tinta acestor actiuni criminale, guvernele scapand astfel de criticii lor cei mai periculosi, fara a trebui sa-i asasineze in mod vadit.

Pare incredibil? Este pur si simplu un caz in care realitatea e mai ciudata decat fictiunea. In loc de-a da din cap si a spune “atata vreme cat nu mi se aplica mie, de ce sa ma intereseze?” , orice cetatean inteligent care tine la libertatea sa data de Dumnezeu, ar face bine cel putin sa sesizeze aceasta noua arma atintita drept inspre inima demnitatii umane si sa-i informeze pe cat mai multi despre aceste crime.
Altfel, ne vom gasi in scurta vreme traind un cosmar ingrozitor, in care singura “libertate” va fi acea de a vota pe unul, sau altul dintre trepadusii promovati de sistem, sau de a prefera un canal de televiziune, altuia.


(1) http://www.popularmechanics.com/technology/military_law/4202262.html

(2) http://www.raytheon.com/products/stellent/groups/public/documents/content/cms04_017940.wmv

(3) http://www.youtube.com/user/marsboy683

3 comentarii:

nistea spunea...

da...asta este. dupa cum am mai spus unele chestii incep chiar din scoala unde se intampla sa ai un profesor mason care din intamplare te aude ca esti importiva sistemului, indobitocirii populatiei .. etc. si baietii astia sunt foarte informati. poate sunt si eu putin paranoic dar de multe ori paranoia este intrecuta cu mult de ralitate in multe din cazuri. un alt mod prin care te pot ataca pe tine este acela de a-ti ataca familia, ajungi disperat, le spui tuturor dar nimeni nu te crede. nici nu stii cum sa explici lumii de rand (nu ca te-ar crede cineva)ce se intampla la nivel inalt pentru ca e complicat si iti spun ca nu e nimic..."doar citesti prea mult si interpretezi totul prea serios...acolo chiar e cineva care iti vrea binele" . cine a postat comentariul?(astept raspuns)

Anonim spunea...

bine, si luand in considerare acest blog, si cei care il scriu...voi nu ati suferit nici o schimbare fizica despre care se vorbeste in articol ? sau vreun lucru ce vi s-a parut straniu ?

Skappaluda spunea...

Sunt singurul autor al acestui blog insa mi-au mai lasat niste vizitatori tot felul de articole interesante ca si comment-uri.Dupa cum vezi eu le-am publicat pentru ca nu merita sa zaca undeva ascunse avand in vedere ca ceea ce contin este foarte interesant.
Revenind la intrebarea ta - nu, nu am suferit nicio schimbare in orice caz de la a ti se parea si pana la a fi adevarat e cale lunga.Citind o cantitate destul de mare de informatii din tot felul de domenii legate de ceea ce vreau eu sa expun pe blog trebuie sa iti pastrezi o minte limpede pentru a nu cadea in paranoia.Lucruri ciudate se mai intampla insa asta nu e necesar cauzat de cineva.

Miscarea de Rezistenta