miercuri, 4 iunie 2008

Japonia -G8-Incalzirea Globala-Manipulare


Guvernul le cere japonezilor sa faca dusuri de un minut

Reducerea timpului pe care familiile din Japonia il petrec pentru a se spala ar putea ajuta la micsorarea consumului de energie electrica si la combaterea incalzirii globale, relateaza Reuters.

Un raport guvernamental publicat miercuri, la Tokio, afirma ca gospodariile nipone consuma mai putin decat cele din Statele Unite sau Europa dar, cu toate acestea, consumul de energie a crescut cu 44 la suta, in 2005, comparativ cu 1990.

Familiile din Japonia ar trebui sa nu-si petreaca mai mult de un minut sub dus si este recomandat ca mai multi membri ai familiei sa foloseasca aceeasi apa.

In mod traditional, japonezii isi pun o cada plina cu apa fierbinte in curte si acolo se spala toti membri familiei, in functie de importanta. Dupa ce baile moderne au patruns in caminele lor, niponii consuma in jur de 39 la suta din consumul total de energie al tarii.

Guvernul Japoniei a facut aceste recomandari in timp ce se pregateste sa gazduiasca summitul G8, la inceputul lui iulie, care va avea ca scop principal combaterea incalzirii globale.

Nu stiu ce ar mai fi de spus...

Citeste si: INCALZIREA GLOBALA-O MARE FARSA

0 comentarii:

Miscarea de Rezistenta