joi, 29 mai 2008

Inamicii statului (2)


Acest mesaj l-am primit din partea unui vizitator(Quexos) ...este interesant si normal este sa nu stea uitat intr-o zona poate nevizitata a acestui blog.


Realitatea este mult mai rea: Persoanele neprietenoase sistemului, ca si "whistleblowers", activisti, sau pur si simplu cetateni care s-au saturat de minciuni si manipulare, sunt supuse unui tratament de tortura fizica si psihica, a carei efect este o viata scurta, chinuita ingrozitor, saracie lucie, etc.

Cum?

Agentii ca si NSA, FBI, CIA, Homeland Security, au organizat in intreaga SUA bande de civili, antrenati in tehnici de tortura si hartuire si inarmati cu arme exotice cu energie directionata, microunde si radiatii ionizante, care au capabilitatea de a vedea victima prin peretii casei in care locuieste.

Victima va fi inconjurata, iar daca locuieste intr-un apartament, in curand va avea vecini noi, care vor dezlantui o campanie ingrozitoare de tortura, hartuire, sabotaj si asasinare de caracter, combinate cu intrari ilegale in apartament si sabotarea sistematica a posesiunilor materiale, producand pagube mici, dar care se aduna, jucand astfel si un joc psihologic vicios, cu victima care in ciuda faptului ca are dovezi clare ca locuinta i-a fost invadata, nu poate sa raporteze politiei ca mobila de dormitor are sertare care nu mai functioneaza, televizorul scump s-a defectat, masina nu porneste, etc.

Cand dispar lucruri, sunt din cele fara valoare mare, care idem, nu fac posibil un raport, fara a arunca indoieli asupra sanatatii mintale a victimei. Cel mai groaznic aspect este insa tortura meticuloasa, obscena si neincetata cu radiatii, care lasa victima incapabila sa mai lucreze, suferind de multiple boli si intr-o stare generala de neputinta.

Chinul este amplificat de ridicolul la care victima se expune chiar din partea propriei familii, daca le raporteaza ce se intampla, pentru ca totul este facut astfel, incat sa fie nedetectabil de cate cei care nu sunt direct afectati. Astfel, este posibil ca intr-o familie sa fie chinuit doar unul in mod vadit, in vreme ce ceilalti sunt afectati de lucruri "minore", ca si tuse continua, diaree, dureri de cap, toate atribuibile unor simple viroze, chiar si de catre medici.

Intre timp, cel vizat direct care-si da seama perfect cum si mebrii familiei lui sunt chinuiti, este trimis la psihiatru, care cand aude povestea sa, ii puna automat un diagnostic de paranioa schizofernica. Fireste, multe familii sunt astfel distruse, aceasta fiind si obiect de pariuri, inte monstrii psihopati care cauzeaza si aplica tortura.

Copii victimelor nu vor fi scutiti nici ei , indiferent de varsta. Ei vor incepe sa sufere de dureri de cap, tuse necontenita si imposibil de diagnosticat medical (i se spune simplu tuse cronica, de fapt produsa de microunde aplicate in zona pieptului), inflamatii subcutanate, produse de raze maser extrem de subtiri si care cauzeaza inflamatii ale tesutului subcutanat, urmate de o infectie, care pe piele lasa aparenta acneei, iar in coltul ochilor, apar ca niste urcioare urate si iesite din comun prin marimea lor. Arsuri pe piele, urmate de mancarime ingrozitoare, "intepaturi" care se simt ca ace fierbinti infipte in carne, dureri de inima, ficat, rinichi ingrozitoare, glaucom si cancer, sunt toate urmarile produse de radiatiile indreptate cu precizia extrema data de aceste arme americane, produse de mai multe companii, intre care Raytheon, General Dynamics, Marconi.

Daca ati vazut vreodata un indicator cu raza laser, atat de comun astazi, a carui raza este vizibila (laser=lumina amplificata), o raza maser la fel de subtire sau mai groasa poate fi produsa si trimisa prin pereti, fara urme (maser=microunde amplificate). Astfel, crima perfecta are loc, deoarece politia nu are mijloace de detectare, nu este educata asupra acestui gen de crime, iar legile care le pedepsesc sunt cu mici exceptii inexistente.
Profilul tipic al unui membru de banda civila este barbat (ocazional si femei) tineri, intre 23-35 ani, fara copii, necasatoriti, sau care doar coabiteaza, dintre care unii au acoperirea unui servici obisnuit. Ei observa victima prin peretii casei, de la distanta, 24 ore din 24, facand cu schimbul la 6-8 ore. Tortura este aplicata sistematic si variaza la cheremul totionarului, victima avand zile mai bune si zile mai rele, dar nefiind niciodata in deplinatatea capacitatilor sale fizice si intelectuale.


Fenomenul se pare ca a fost exportat si in Romania, la cererea agentiilor americane si cu mult prea slugarnica cooperare a SRI, care s-a aratat entuziasmat de echipamentele ultraperformante achizitionate. Rapoarte au inceput sa iasa la suprafata in Bucuresti, Timisoara, Cluj, Brasov, etc.
Cu siguranta, scandalul va iesi la iveala, intr-un viitor pe care orice om de buna credinta si-l doreste cat mai apropiat.

TI=targeted individual (individ vizat)

Gangstalking=urmarire in banda a victimei

http://www.youtube.com/watch?v=Nbz6Cp-nVho

http://www.icomw.org/

http://www.freedomfchs.com/

3 comentarii:

Anonim spunea...

In America e bine sa nu vorbesti prea mult... asta e valabil numai pentru cei care stiu ce vorbesc.

Anonim spunea...

Land of the free, home of the brave NOT!

Anonim spunea...

Rog adaugati paragrafe pentru a facilita cititul - Multumesc.


Un rau urias

Partea I


Cand pe parcursul istoriei omenirii au loc dezvoltari care schimba mersul lumii, mai totdeauna acestea trec prin trei stagii:

1. Negarea totala

2. Ridiculizarea celor care aduc la cunostinta maselor aceste dezvoltari

3. Acceptarea universala a adevarului.

Sa ne gandim de exemplu la cei care au fost martorii primelor zboruri ale avionului facut din lemn, panza si metal, descriind cunoscutilor lor, o pasare mecanica uriasa care zboara in aer si face mult zgomot, si lucru si mai curios, pare sa fie ghidata de un om a carui fata nu se distingea din cauza unor ochi de sticla uriasi.

Imi inchipui ca de cele mai multe ori, descrierea evenimentului a fost urmata de afirmatii de genul “imposibil, fabulezi!“, nedumerire politicoasa, sau rasete din partea audientei, dupa caz. Fireste martori ulteriori, coroborand faptele, au adus acceptarea universala a avionului ca mijloc de zbor.

Nu prea diferita a fost receptionarea stirii ca Wilhelm Roentgen si Marie Curie au gasit o cale de a vedea literalmente prin corpul omenesc, declansand astfel o revolutie in fizica si medicina.
Cine sa mai indoieste astazi de existenta razelor X si-a capabilitatilor lor ?

In fine, exemplele sunt prea numeroase pentru a fi parcurse aici, dar idea este clara.
Trei alte lucruri trebuiesc mentionate:

Intai, toate inventiile importante pot fi folosite in scopuri bune, in cazul exemplelor noastre, avioanele de pasageri, marfa, agricultura, etc., si in scopuri clar rele, daca vizualizam rezultatele trecerii unor avioane de bombardament asupra nefericitilor din calea lor.

Energia nucleara poate fi folosita in scopuri pasnice, pentru producerea energiei electrice, sau pentru a rade de pe fata pamantului orase, cum martora a fost istoria recenta, la Hiroshima si Nagasaki.

In al doilea rand, la inceputul revolutiei industrialo-tehnologice, inventiile parcurgeau un drum mult mai direct intre laborator si productie, datorita faptului ca marile corporatii aservite guvernelor, inca nu aparusera, sau erau in stagii incipiente.

In ziua de azi insa, activitatea inventatorilor, afara de rare exceptii, nu mai este posibila, decat in cadrul marilor concerne care dispun de sume imense pentru cercetare si dezvoltare, sau a universitatilor finantate de guverne, sau de alte organizatii si interese cu conturi grase.

Astfel, de la un laborator secret pana la atingerea statutului de adevar universal acceptat, drumul parcurs este mult mai lung si laborios decat acum 100 de ani.
Totusi, o imagine de ansamblu asupra tehnologiilor existente dar necunoscute de publicul larg, poate fi dobandita de catre oricine da atentie si stie sa citeasca printre randuri.

In al treilea rand, datorita voalului secretiv cu care sunt acoperite inventiile de astazi, tehnologia disponibila guvernelor, marilor corporatii si altor organizatii cu care interesele lor se intrepatrund, de regula se afla cu mult deasupra nivelului la care populatia crede ca este posibil.

Un exemplu sunt mini-computerele de buzunar, mini-camerele digitale, sau memoriile ce pot fi purtate pe brelocul cheilor, dispunand de capacitati care doar pana acum 10-15 ani, erau apanajul serviciilor secrete, in timp ce populatia le credea de domeniul fanteziei. Daca asemenea tehnologie este astazi disponibila relativ ieftin oricui o doreste, intrebarea fireasca oricarei minti curioase, este ce fel de tehnologii si aparatura folosesc astazi serviciile secrete, marile corporatii si alte organizatii a caror interese si actiuni sunt cel putin suspecte?

Rasfoind paginile revistei “Popular Mechanics” (1) din Decembrie 2006, aflam ca firma de armament americana Raytheon, produce arme cu microunde numite “Silent Guardian” (2), a caror antena parabolica de forma rectangulara, manevrata cu un “joystick”, poate literalmente frige oameni de la 500 metri distanta. Un scurt segment video demonstrand tehnologia este prezent chiar pe o pagina de web a companiei Raytheon.

In acelasi articol, sunt mentionate arme cu microunde miniaturizate, deci portabile, capabile pana la 250 metri care actioneaza intr-un spectru mult mai larg de fecvente, putind induce paralizie neuro-musculara si arest cardiac printre altele.

Cand publicatii de mare circulatie reveleaza in fine existenta acestor dispozitive, ele au grija sa le prezinte ca fiind niste hardughii voluminoase si extrem de scumpe, imposibil de transportat cu usurinta si strict defensive. Armele miniaturizate sunt prezentate ca fiind doar in stagiul de proiectare, pentru a obisnui publicul in mod gradual cu idea ca arme “neletale” vor fi in viitor folosite pentru mentinerea ordinii publice.
Dupa cum vom vedea, adevarul este cu totul altul.

Astfel de arme ar fi inutile fara un sistem de ochire adecvat, care permite atintirea fascicolului de microunde asupra persoanei tinta. Din ce se cunoaste in mod public, astfel de dispozitive care pe langa ochirea cu mare acuratete, permit vizionarea prin obstacole solide (stalpi, pereti, beton, fier), exista de mult.

Acestea sunt de doua categorii :
1. Dispozitive cu raze infrarosii, de mare sensibilitate, capteaza caldura corpului omenesc, si transmit imaginea operatorului. Un perete de caramida, beton, etc, nu constituie o piedica pentru achizitionarea imaginii.
2. Radar cu unde milimetrice, aflate la gama superioara a spectrului microundelor. Aceste unde sunt emise in mod natural de corpul omenesc, si penetreaza cu usurinta zidurile caselor.

Astfel un dispozitiv pasiv, complet nedetectabil exista, iar unul activ, nu mai mare decat o cutie obisnuita de conserva, poate ilumina tinta cu unde milimetrice, permitand achizitionarea ei de la mai mare distanta decat este posibil cu un sistem pasiv. Undele milimetrice peneteraza complet hainele, redand operatorului imaginea corpului omenesc gol.

Aceste sisteme de vizionare prin pereti exista de cel putin doua decade si au devenit ultra performante si ultra miniaturizate in ziua de astazi.

Evident, posibilitatea de a vedea literalmente persoane prin pereti si de a le induce boli, sau chiar moartea de la distanta, era visul oricarui seviciu secret din lume. Orice stat totalitar sau pretins democratic, tinde sa exercite un control total asupra populatiei, control care ar fi imposibil fara o supraveghere foarte stransa.

Un vis adus la realitate de catre companiile americane de armament, a devenit in scurta vreme cosmarul oricarui individ iubitor de libertate.

Trebuie notat si faptul ca guvernele pretins democratice, vestul “liber” cum ni s-a propagandizat atata vreme, in timp ce se lauda cu absenta detinutilor politici din inchisorile lor, comit abuzuri din cele mai groaznice asupra libertatii si demnitatii umane, intr-un fel complet nedetectabil si usor de negat. In fond, fascicolul de microunde nu produce o pocnitura de arma clasica si nici nu lasa in urma sa cartuse goale sau praf de pusca ars, dar cu toate acestea, poate cu usurinta tortura si teroriza victimele, a caror plangeri sunt de obicei clasificate ca deranj mental.

In SUA de exemplu, doar statul Michigan are o lege (Enrolled House Bills 4513, 4514/2003) care adreseaza clar aceste crime, dar departementele de politie locale, nu au echipamentul si expertiza necesara prinderii acestor gen de criminali si ca urmare, din 2003, cand legea a fost promulgata, nimeni nu a fost inculpat inca pentru astfel de crime.

In vreme ce presa controlata are inca de raportat asupra acestui fenomen, pe Internet abunda rapoarte foarte credibile (3) care arata modul in care cetateni “vinovati” de activism politic absolut pasnic, sau care pur si simplu sunt preocupati de ce se intampla in jurul lor, devin tinta guvernelor democratice care astfel se pot lauda in continuare ca nu au detinuti politici.

Fenomenul a explodat pur si simplu dupa Septembrie 2001, cand multi au inceput sa chestioneze in mod public versiunea oficiala, care contine mai multe gauri, decat o roata de cascaval. Oameni apartinand tuturor profesiilor din patura mijlocie a societatii, au devenit tinta unui program de tortura invizibil, care lasa putine urme si produce simptome usor confundabile cu boli ale organelor interne, boli de piele, oculare, etc.

Tortura nu este numai fizica, ci mai ales psihologica, severitatea si frecventa atacurilor, fiind grijuliu dozate pentru a aduce victima intr-o stare de teroare absoluta din care iasa cu greu si de slabiciune fizica si simptome de boala continui, in timp ce ea se gaseste in imposibilitatea de a demonstra medicilor care nu cunosc mai nimic despre efectele biologice ale microundelor, ce i se intampla.

Aceasta duce in unele cazuri la psihoze, dar chiar si daca victima este tare si ramane echilibrata, tot va fi etichetata ca bolnava mintal de catre psihiatrii, care in cunostinta de cauza sau nu, devin complici ai guvernului in crimele comise.
In fond, cate persoane din 100 stiu despre armele cu microunde si de ce si impotriva cui sunt folosite? Cine crede un om care se plange ca este iradiat de la distanta prin pereti, si urmarit oriunde merge? Ca psihiatru, nu-i mai usor sa aplici eticheta de “paranoic” si sa prescrii niste pilule, decat sa-ti faci datoria si sa cauti sa intelegi acest fenomen?

Alte victime neputand rezista regimului de teroare, se sinucid, ceea ce constituie dealtfel si tinta acestor actiuni criminale, guvernele scapand astfel de criticii lor cei mai periculosi, fara a trebui sa-i asasineze in mod vadit.

Pare incredibil? Este pur si simplu un caz in care realitatea e mai ciudata decat fictiunea. In loc de-a da din cap si a spune “atata vreme cat nu mi se aplica mie, de ce sa ma intereseze?” , orice cetatean inteligent care tine la libertatea sa data de Dumnezeu, ar face bine cel putin sa sesizeze aceasta noua arma atintita drept inspre inima demnitatii umane si sa-i informeze pe cat mai multi despre aceste crime.
Altfel, ne vom gasi in scurta vreme traind un cosmar ingrozitor, in care singura “libertate” va fi acea de a vota pe unul, sau altul dintre trepadusii promovati de sistem, sau de a prefera un canal de televiziune, altuia.

In parte a II-a, vom evalua mai in detaliu modalitatile de tortura cu microunde, vom arunca lumina asupra organizarii bandelor civile care perpetuaza aceste crime si vom explica tehnicile de tortura folosite.


(1) http://www.popularmechanics.com/technology/military_law/4202262.html

(2) http://www.raytheon.com/products/stellent/groups/public/documents/content/cms04_017940.wmv

(3) http://www.youtube.com/user/marsboy683

Miscarea de Rezistenta