vineri, 16 mai 2008

Nobilimea "Neagra" (The Black Nobility)


Acestor persoane le-a fost conferit titlul de "negru" din cauza lipsei de scrupule care le caracterizeaza in atingerea scopurilor.

Cele mai puternice familii apartinand Nobilimii Negre se regasesc in Italia,Anglia,Germania,Grecia, Elvetia si Olanda.Originile lor ajung pana in secolul 12 pe vremea oligarhilor Venetieni de origine khazara.
Venetia a ramas in mainile lor de atunci incoace , dar puterea si influenta Nobilitatii Negre Venetiene s-a extins dincolo de granitele zonei , si astazi , ea este simtita in toate colturile planetei. In anul 1204 , familiile oligarhice au parcelat enclave feudale membrilor sai , si de atunci dateaza creasterea puterii si presiunii pana cand guvernul a devenit o corporatie apropiata a familiilor de varf ale Nobilimii Negre.


O sturctura gen Comitetul celor 300 a fost creata undeva prin secolul 18 insa forma actuala nu a fost formata decat prin anul 1897 .Dovada unei existente a acestui gen de grupare a fost data chiar de consilierul pe teme fianciare a familiei Rothschild - Walter Rathenau care a spus , intr-un articol din presa Vieneza din 24 decembrie 1921 :

"Doar 300 de barbati controleaza soarta Europei.Ei isi selecteaza succesorii doar din anturajul lor.Acesti barbati au puterea de a pune capat oricarui stat pe care il considera "nerezonabil"."

La exact 6 luni dupa ce a acordat interviul Walter Rathenau a fost asasinat.


Cele mai importante familii apartinand nobilimii negre sunt:

- Casa de Guelph ( Britania )
- Casa de Wettin ( Belgia )
- Casa de BErnadotte ( Suedia )
- Casa de Liechteinstein ( Liechteinstein )
- Casa de Oldenburg ( Danemarca )
- Casa de Hohenzollern ( GErmania ) - si Romania in sec. XIX si XX
- Casa de Hanover ( Germania )
- Casa de Bourbon ( Franta )
- Casa de Orange ( Olanda )
- Casa de Grimaldi ( Monaco )
- Casa de Wittelsbach ( Germania )
- Casa de Braganza ( Portugalia )
- Casa de Nassau ( Luxemburg )
- Casa de Habsburg ( Austria )
- CAsa de Savoy ( Italia )
- Casa de Karadjorjevic ( fosta Iugoslavia )
- Casa de Wurttemberg ( Germania )
- Casa de Zogu ( Albania )
- Casa de Windsor

Toate familiile listate sunt conectate la Casa de Guelph , una dintre familiile originale ale Nobilimii Negre Venetiene , din care descinde Casa de Windsor si actuala regina a Angliei.

Guelph-ii sunt atat de interconectati cu aristrocratia germana prin Casa de Hanover/Hanovra incat ar fi nevoie de cateva pagini pentru a mentiona toate conexiunile. Dupa cum puteti vedea , aproape toate casele regale europene isi au originea in casa de Hanovra si astfel in Casa de Guelph - Nobilimea Neagra.

Aproape toate societatile secrete si chiar si Natiunile Unite isi au izvorul legat de Nobilimea Neagra ai caror membrii au fost si in Comitetul Celor 300 de acolo pornind tot ce numim azi : Clubul de la Roma , CFR(Consiliul pentru Relatii Externe) , RIIA(Institutul Regal al Relatiilor Externe) , Bilderberg , Masa Rotunda etc.

2 comentarii:

adrian rusu spunea...

Ar trebui sa inteleg doua lucruri: ca astia sunt un fel de Scaraotki si ca au ouale atat de mari ca fac si desfac in Europa. Nimic din ce ai scris nu demonstreaza acest lucru. Ca a fost omorat unu dupa ce a zis ceva despre asa-zisa nobilime neagra...scart, nu constituie o dovada indubitabila. Daca e s-o luam dupa rationamentul din text, in Romania ar trebui sa avem trei sute de mii de negrii d-astia (lipsa de scupule e inscrisa in fisa lor de post).Daca puterea lor era asa de mare, explica-mi si mie cum de nu s-au putut memtine la putere in Germania, Austria, Iugoslavia, Romania, Italia s.a.m.d. Inca o teorie a conspiratiei! Si inca si aia expirata!

Cosmin spunea...

Catre Adrian Rusu: Aceste lichele care conduc, nu au nevoie sa fie in guverne caci au fraiele banului in mana si pt ei nu conteaza ce partid e la putere. Dar cand te vei trezi si vei smulge cablul tv din televizor si nu vei mai merge la vot, vei vedea cu totul alti ochi lucrurile

Miscarea de Rezistenta