luni, 26 mai 2008

Otravirea Populatiei



De la bun inceput tin sa precizez ca tot ceea ce urmeaza necesita o mare atentie pentru ca trebuie sa ne manifestam interesul spre a nu ne lasa controlati de asa zisi specialisti care urmeaza poate nestiind directive dictate de multi ani incoace pentru un scop precis : Sclavia creeata artificial.Potentialul fiecaruia trebuie sa nu fie suprimat,fiecare om este liber sa isi dezvolte inteligenta si aria de cunoastere nerestrictionat de anumiti factori externi.De ani buni de zile suntem literalmente otraviti din nenumarate directii pentru a ramane intr-un stadiu relativ redus de dezvoltare spun asta referindu-ma la marea masa a populatiei.


Amalgamul dentar

Amalgamul este un aliaj pe bază de mercur care mai conţine argint, cupru, staniu şi uneori, cantităţi infime de zinc, paladiu sau indiu, folosit în stomatologie pentru plombarea dinţilor cariaţi. Amalgamul a început să fie folosit pe scară largă din anul 1830 şi a devenit cel mai frecvent material de obturare în 1896 când unul dintre cei mai mari stomatologi americani ai vremii a publicat un studiu care promova utilizarea acestui aliaj în practica stomatologică.
Cand vorbim despre mercur trebuie sa intelegem ca este practic cea mai periculoasa substanta pentru corpul nostru inafara de substantele radioactive.
Odata ce folosim aceste plombe tocim suprafata lor, pericolul survenind in momentul in care odata tocita suprafata se elibereaza cantitati suficient de periculoase de mercur in organismul nostru,totul fiind extrem de periculos.

Fluorura



Este strict interzisa deversarea acestei substante in rauri sau lacuri pentru ca este considerata Deseu Toxic insa este posibila folosirea ei in scopul protejarii danturii.


Aceasta binecunoscuta substanta este prezenta este tot in lume.Este prezenta in pasta de dinti,este extrem de toxica daca s
e ingereaza insa pe un site din Romania in rubrica Urgente dentare cam atat scrie despre acest lucru :

"Copiii de doi-trei ani pot sa nu expectoreze pasta de dinti care contine fluorura atunci cand se spala pe dinti. In consecinta, acesti copii pot ingera o cantitate excesiva de fluorura in timpul periajului. Ingerarea pastei de dinti in aceasta perioada critica a dezvoltarii dintilor permanenti este factorul cel mai mare de risc in evolutia fluorozei."

Sinistru?....asta e doar inceputul pentru ca in Sua este prezenta si in apa potabila.

"Istoria introducerii cu forta a fluorurii in oameni prin procesul de fluorurare a apei potabile este dominata de minciuni, lacomie si inselaciune. Guvernele care au acceptat fluorura ca adaus in apa potabila sustin ca aceasta este sigura, benefica si necesara, desi dovezile stiintifice arata ca fluorura nu este sigura atunci cand este ingerata si ca zonele in care apa este fluorurata au o rata crescuta de cancer, carii dentare, fluoroza dentara, osteoporoza si alte probleme de sanatate. Sub presiunea exercitata de industria aluminiului, de companiile farmaceutice si de fabricile de armament, fluorura continua sa fie utilizata in tratarea apei in toata America de Nord si, ca urmare a unor actiuni legale recente impotriva companiilor care fluorureaza apa potabila, s-a creat un precedent care va face imposibila in viitor indepartarea fluorurarii. Exista o rezistenta tot mai mare in ceea ce priveste adaugarea de fluorura toxica la tratarea apei, dar din pacate, fluorura a devenit “sangele vital al economiei industriale moderne” (Bryson 2004)

Un element al supunerii pentru masele de oameni nestiutoare.


Cum poti otravi un numar mare de oameni?

Bineinteles prin introducerea ei in apa potabila.Insa efectul poate fi si mai puternic daca (iau exemplul America) se dau legi in sensul acesta ,sa fim siguri ca fiecare isi primeste portia.
Chimicalele din alimente sau bauturi.Vedem cum mancarea "organica" sau "naturala" sau cum vreti sa ii spuneti este din ce in ce mai scumpa si vedem cum inlocuitorii isi fac locul pe piata.Niste inlocuitori chimici si extrem de daunatori sanatatii noastre .

Bauturile Racoritoare Light


Aspartamul, numit si Nutrasweet, apare pe etichete ori cu numele lui, ori codificat ca E951. Aspartamul este un indulcitor sintetic, preparat in laborator si care nu exista in natura. Are o putere de indulcire de 180 de ori mai mare decat zaharul si este lipsit de calorii. Puterea lui de indulcire este data de faptul ca actioneaza direct asupra sistemului nervos, asemenea unei substante psihotrope.

Acum sunt alternative la aspartam gen Sucralose sau Splenda insa ele sunt la fel de daunatoare chiar daca se spune ca sunt derivate din zahar. Atomi de zahar sunt inlocuiti cu atomi de Clor si iata avem alti indulcitori sintetici!

Uleiuri Hidrogenate

Atentie la etichete! Uleiurile Hidrogenate sau partial hidrogenate numite si otava creierului sunt extrem de perioculoase pentru sanantatea noastra.Toate uleiurile vegetale hidrogenate sunt adevarate bombe cu radicali liberi care explodeaza in momentul in care le consumati. Acestea includ margarina, sosurile imbuteliate pentru salate, uleiurile de gatit, cremele fara lapte.Radicalii liberi sunt molecule inalt reactive cu un electron impar (sau "liber") pe orbitalul extern, conditie de dezechilibru care transforma aceste molecule fragmentate in agenti foarte instabili si periculosi din puncte de vedere biochimic.

Nitrat de Sodiu;Nitrit de Sodiu;Nitrat de Potasiu

E 250 (nitrit de sodiu) produce boli cardiovasculare. In stomac se poate combina cu alte substante ducand la formarea de nitrozamine. Este utilizat in stabilizarea culorii rosiatice a carnii conservate. Adaugarea de nitriti in alimente poate duce la formarea de substante cu potential cancerigen, in special in produsele gen pastrama. Industria carnii justifica utilizarea nitritilor pentru efectul lor inhibitor asupra dezvoltarii bacteriilor producatoare de toxina botulinica. Pentru produsele din carne mai sunt folositi si E 251 (nitrat de sodiu), E 252 (nitrat de potasiu)


Toate aceste substante sunt introduse cu aprobarea tuturor institutiilor care ar trebui sa aiba grija de starea noastra de bine.Totul este facut pentru o scadere a numarului de persoane sanatoase ,persoane care nu sunt nevoite sa "investeasca" in sanatatea lor in timp ce medicamentele sunt din ce in ce mai scumpe.Ei isi doresc persoane bolnave a caror capacitate de a gandi se reduce simtitor,in care dorinta de libertatea devine conditionata de medicamentele care trebuie luate zilnic.Tot acest cerc este creat pentru a fi sclavi pana la ultima suflare.










4 comentarii:

Anonim spunea...

Sunt extrem de suparata! Cu totii ar trebui sa stim ce se petrece in jurul nostru (ce sa mai zic noi) !!! Bravo pentru articlole! Publica cat multe daca poti. Vor fi, si sunt, citite!

Anonim spunea...

Încă o dată trebuie să încep cu: "Sincere felicitări !"
Eu ştiam demult aceste adevăruri cutremurătoare, dar iar vin şi spun că, din păcate, marea majoritate a oamenilor ignoră aceste lucruri cumplite. Eu cred că 95% dintre oameni se "informează", dacă se poate spune aşa, numai de la televizor (presa scrisă e pe acelaşi calapod). Şi cum televiziunile, nu numai la noi, au căzut toate în mâinile "bubulilor", rezultatul este că populaţia e dezinformată constant şi grosolan. Prin urmare, mă întreb cam după cât timp vor afla şi cei ce sunt leneşi la capitolul "gândire", cei ce se mulţumesc să preia totul gata "mestecat" - de ce să se mai obosească să gândească ?! Căci, dacă nu se vor trezi la timp, atunci va fi prea târziu, dar din nefericire, vom plăti şi noi pentru ignoranţa (prostia) lor !! Cred că ar trebui ca fiecare persoană corect informată, care găseşte pe internet asemenea site-uri, ar trebui să trimită zinic informaţii reale tuturor prietenilor, cu rugămintea: "Citeşte şi dă mai departe !" Poate că în acest fel, creşterea numărului celor ce vor afla adevărul, va creşte semnificativ, astfel încât să nu ne pierdem cu toţii sănătatea şi libertatea. S-auzim de bine ! Fortuna.

Anonim spunea...

Ca bine zici Angela, pana in febriarie sunt cam ocupat, dar apoi nu o sa am altceva de facut in afara muncii decat sa trec pe promovarea sanatatii, a tradarii toxinelor alimentare peste tot pe internet, a posibilei reactii chimice intre amalgam si ionii de Fluor (Ce dragutz: dublu efect: 2F- cu cunoscutul efect de dezintegrare al celulelor umane si a sitemului nervos, si Hg2+ care inhiba dezvoltarea sinapselor intrerneuronale :))). Un mod de altfel f eficient care sa va scape cat de putin de nasolul chimic cotidian este mersul sustinut pe Bicicleta, un fel de semiciclist (25-30 la ora), o metoda ideala de mentinere a sanatatii si eliberare a toxinelor prin efort. Se poate pedala pana in satul vecin si inapoi de exemplu, sau pana la munca, si cautati paste de dinti neflorurate in tandem cu scaparea de plombe amalgamate ;)

andreiraduM spunea...

Se scriu articole pe bloguri, se vorbeste in cercuri restranse, DAR societatea civila nu ia atitudine, parca ar fi paralizata.
Ai vazut manifestand dezaporbare fata de aceste lucruri?
S-a organizat vreo manifestare in sensul acesta?
Plang mamele prin spitale de durere... copii bolnavi de cancer! Nu mai vorbesc de adulti.
Si ... atat!
DE CE Nu facem ceva? De ce stam si privim pasivi cum viata noastra, cu buna stiinta, este deteriorata pe zi ce trece?
DE CE?
- iradieri;
- plante modificate genetic
- E-uri;
- apa florurata;
- animale crescute cu hormoni de crestere;
- pesticide
etc.
Haideti sa facem ceva!

Miscarea de Rezistenta