vineri, 6 iunie 2008

Bilderberg 2008-CHANTILLY,Virginia,SUA 5-8 Iunie

(!!!!)NU IGNORA ACEST ARTICOL(!!!!!)


CITESTE CE NU O SA VEZI IN ZIARE SAU LA STIRI.ACEST ARTICOL VA ADUCE INFORMATII DESPRE CE SE INTAMPLA LA INTALNIREA BILDERBERG DE ANUL ACESTA.INTALNIREA SE DESFASOARA INTRE 5-8 IUNIE IAR CEEA CE SE VA DISCUTA ACOLO VA INFLUENTA FARA DOAR SI POATE DIRECTIA IN CARE VA EVOLUA POLITICA MONDIALA SI LUMEA IN SINE.CUM APAR INFORMATII NOI ARTICOLUL VA FI UPDATE-AT.


Dupa mai multe speculatii si piste gresite se pare ca s-a descoperit locatia intalnirii pe anul 2008 a grupului Bilderberg.Intalnirea are loc la hotelul Westfield Marriot .Intr-un comunicat oficial se ofera informatii cu privire la temele abordate in conferinta de anul acesta :
  • o lume libera(??)
  • terorismul cibernetic
  • Africa
  • Rusia
  • Relatiile SUA-UE
  • Afghanistan,Pakistan,Iran,Irak
Intalnirea va avea cam 140 de participani din care o treime din sfera guvernelor restul fiind din domeniul industriei,finantelor,educatiei,comunicatiilor etc.

La locul desfasurarii conferintei au aparut Alex Jones si Jim Tucker(cel din urma urmarind acest grupa inca de prin 1960).Cei dou au fost intimidati de diferiti agenti FBI.Alex Jones a fosat intrerupt din mijlocul unei emisiuni radio de o alarma de incendiu declansata se pare intentionat.


Imediat cum vor mai aparea informatii cu privire la ceea ce se intampla acolo acest articol va fi innoit .

UPDATE:

(!!!) Spatiul aerian a fost restrictionat mai mult ca de obicei deasupra unei zone numite Camp David de langa CHANTILLY pana in apropierea orasului .Toti pilotii au primit o avertizare in acest sens un poilot raportand ca acest lucru se intampla de obicei cand ceva important se intampla in zona.Restrictia era pe motive de "securitate".

(!!!) Intalnire secreta dintre Obama si Hilarry a fost confirmata de catre seful campaniei electorale ale lui Obama.Se pare ca viitorul vicepresedinte a lui Obama va fi ales de catre James A. Johnson , cel care a facut acelasi lucru si in 2004 pentru John Kerry.Johnson apare pe lista participantilor de anul acesta alaturi de nume sonore ca :Kissinger, Henry A;Rice, Condoleezza;Rockefeller, David;Wolfowitz, Paul;


(!!!) LISTA PARTIALA A PARTICIPANTIL
OR( nu este 100% sigura)





Una dintre pozele cele mai expresive...cam asta e parerea celor ce intrau si ieseau din zona cu acces restrictionat despre cei care erau prezenti ca sa protesteze.


(!!!!) Sunt informatii precum ca Hillary Clinton si Barack Obama au participat aseara la intalnirea clubului Bilderberg , cei doi intalnindu-se in secret undeva in Nordul Virginiei unde are loc si reuniunea din acest an.Biroul de presa a lui Obama nu a negat faptul ca el ar fi putut participa la intalnire rezumandu-se doar la a informa faptul ca cei doi au fost prezenti la un eveniment din Nordul Virginiei.

(!!!!) Un scandal a izbucnit in Irlanda unde in presa a aparut faptul ca Procurorul General al Irlandei este invitat al clubului anul acesta , acest lucru fiind privit ca o amenintare in contextul faptului ca saptamana viitoare va avea loc Referendumul in legatura cu Tratatul European.
Mai multe detalii(in engleza) aici.

(!!!!) Un blogger britanic a fost intors de la aeroport din Washington , perchezitionat la sange, documete i-au fost sustrase si el a fost intors cu un "sut in posterior" acasa in Anglia.




REGULA DE AUR: CINE ARE AURUL FACE REGULILE




(!!!!!!) Mai tineti minte acele desene care in care profetul Mohammed era satirizat in urma carora au fost atatea probleme cu lumea musulmana?Ei bine pe "talentatul" jurnalist il cheama Flemming Rose si desenele pe care le-a publicat pe 30 September 2005 au facut inconjurul lumii.Pana aici nimic senzational insa partea interesanta abia acum urmeaza: FLEMMING ROSE ESTE PRINTRE INVITATII CLUBULUI BILDERBERG ANUL ACESTA.Hmmm, acum mintea dumneavoastra poate trage singura concluziile.


Conspiratia Tacerii


Nici un mare trust de presa nu a prezentat nici macar pe scurt faptul ca in aceasta perioada clubul Bilderberg s-a intalnit.Ziare ca Washington Post,New York Times sau Los Angeles Times au avut editii normale in care nici un gram de tus nu a fost folosit pentru a prezenta intrunirea de anul acesta.Cateva informatii au fost prezentate intr-un ziar din Turcia.

Daca a-ti cauta pe Google News despre Bilderberg veti gasi in jur de 50 de rezultate,toate preluari de pe diferite siteuri comparand aceste rezultate cu cele 4000 returnate cand vine vorba de G8 putem trage concluzia ca marii colosi ai mediei au un mare tribut de platit si ca informatia din presa este cernuta printr-o sita prea deasa iar adevarul iese rareori la iveala.


Avand in vedere pretul crescand al petrolului care a atins 139 de dolari barilul si iminenta inceperii unui razboi in Irak ar fi binevenite niste informatii despre ce se discuta acolo unde unii dintre cei mai influenti oameni ai planetei se intalnesc.


Abuzurile sunt enorme ,realitatea este departe de a fi cum o privesc majoritatea oamenilor insa ignoranta continua sa dainuiasca printre oameni.Nu suntem lasati sa ne dezvoltam pe deplin, caile spre informare ne sunt constant inchise ,libertatea de exprimare ne este suprimata.


Romania nu este si nu a fost niciodata ferita de influentele si deciziile celor ce privesc planeta ca pe gradina lor din spatele casei.Nimeni nu se ridica si spune "AJUNGE!" pentru ca nimeni nu este in spatele lui sa il sustina.Intr-un grup organizat de oameni , intrusii cu ganduri dintre cele mai necurate isi fac mereu loc profitand de naivitatea sau poate dorinta nedescrisa a unor persoane de a face bine.

Ignoranta trebuie eradicata pentru ca in momentul in care vom sti despre ce e vorba si nu vom nega ,poate dintr-un orgoliu prostesc, ca am fost orbi si am fost inselati vom putea reactiona.Primul pas este informarea, care trebuie sa vina din cat mai multe surse.Un singura sursa va poate ghida voit sau fara intentie spre o cale gresita sau spre minciuna.


POZE DE LA INTRUNIREA BILDERBERG 2008

PLANUL BILDERBERG PENTRU DISTRUGEREA CLASEI MIJLOCII


4 comentarii:

Anonim spunea...

http://www.ncma.org/events/industrycalendar/Lists/Industry%20Calendar/DispForm.aspx?ID=205

Cred ca te va ajuta destul de mult siteul :)

Anonim spunea...

O solutie buna ar fii sa se infiinteze un radio mai mult sau mai putin legal, pe FM unde in fiecare seara sa se discute despre asta , cu diferiti invitati !Astfel oamenii ar auzii adevarul !.Sunt prea indoctrinati de televizorul ala mincinos !

Anonim spunea...

tu nu ai inteles ca nimeni nu-ti face favoruri si totu e pe bani?
ce corporatie iti face radiou ilegal ca sa afli tu "adevarul" ?

panacand spunea...

salut,

eu is mai novice in domeniu, insa am devenit putin interesat acum...citesc doar si incerc sa retin cea ce merita...as vrea sa ma lamuresti cu chestia asta...

"Mai tineti minte acele desene care in care profetul Mohammed era satirizat in urma carora au fost atatea probleme cu lumea musulmana?Ei bine pe "talentatul" jurnalist il cheama Flemming Rose si desenele pe care le-a publicat pe 30 September 2005 au facut inconjurul lumii.Pana aici nimic senzational insa partea interesanta abia acum urmeaza: FLEMMING ROSE ESTE PRINTRE INVITATII CLUBULUI BILDERBERG ANUL ACESTA.Hmmm, acum mintea dumneavoastra poate trage singura concluziile."...care-i oarecum in contradictie cu ce se spune aici
http://islamul-catolic.blogspot.com/2009/08/istoria-oculta-islamului.html


de ce sa-l denigreze pe mahomed cand se spune ca este propria lor creatie?...creatia lumii intunecate/iezuiti/francmasoni...nu-s toti acceasi marie dar cu alta palarie...

multam...

Miscarea de Rezistenta