luni, 9 iunie 2008

Bombardare Psihologica- Iarasi apar ozn-urile



Ca din senin apar informatii din trecut cu legatura la acest subiect controversat. Incepand cu Vaticanul unde dupa cum bine stiti un iezuit a afirmat ca Extraterestrii sunt "fratii" nostrii continuand cu extraterestrii din dosarele secrete englezesti ajungem in Romania unde se pare ca nici noi nu am fost scutiti de intalniri de gradul 3.De ce tot apar astfel de stiri?

MIG lovit de OZN-uri




In după-amiaza zilei de 30 octombrie, la şase kilometri de Gherla, un avion MIG 21 Lancer efectua un zbor de antrenament. La un moment dat, avionul a suferit o avarie care a pus în pericol siguranţa pilotului. Acesta a reuşit să aterizeze cu bine.

Ancheta care a urmat nu a putut clarifica ce a lovit avionul. Iniţial s-a crezut că a fost o pasăre. Însă la 6500 de metri altitudine, acest lucru este exclus.

Avionul zbura cu peste 800 de kilometri pe oră. Viteza foarte mare a făcut ca imaginile surprinse la bordul avionului să fie neclare. Se observă patru obiecte neidentificabile.(protv.ro)



Aeroportul Otopeni, supravegheat de un OZN

Noi imagini cu obiecte zburatoare neidentificate ies la iveala, dupa cele cu MiG-ul lovit, anul trecut, in aer, in apropiere de Gherla. Noile imagini, surprinse de camerele video de pe Aeroportul Henri Coanda arata un obiect luminos, in culorile rosu si verde, aparent static, prezent in zona cel putin 30 de minute, parand totusi, in anumite momente, ca se si misca.

Este greu de crezut ca obiectul putea fi o aeronava care se pregatea sa aterizeze, pentru ca, potrivit timecode-ului camerei video, totul dureaza cel putin jumatate de ora, timp in care avionul ar fi trebuit sa ajunga totusi pe pista. Obiectul luminos ramane insa cam in aceeasi pozitie si cam la aceeasi inaltime, relateaza jurnalistii de la Gardianul.

Sorin Stoicescu, care, in acel an, 2004, era director al Directiei Generale de Aviatie Civila, din cadrul Ministerului Transporturilor, a declarat ca imaginile sunt autentice si nu sunt trucaje, conform sursei citate.

Ele au fost surprinse de camerele video ale Aeroportului International Otopeni si au fost analizate de specialisti ai MapN si SRI. Potrivit lui Sorin Stoicescu, obiectul luminos chiar si-a schimbat si forma la un moment dat.(ziare.com)

Filmuletul care nu se regaseste aici impreuna cu tot articolul.(ziarul Gardianul)


CITESTE SI: VATICANUL SI ANGLIA PREGATESC TERENUL

3 comentarii:

Anonim spunea...

Daca nu zicea Vaticanul nu era facut asa mare tam-tam . Oricum stai sa vezi ca o sa fie de acum, suntem chiar copii daca credem ca informatiile astea o sa fie date pentru binele nostru, cat timp mii de ani ei lucreaza tocmai la inrobirea si manipularea omului.

Viorel Urban - http://urbanviorel.ro/

Pescuit spunea...

da, atat mai trebuie.
sa mergi la biserica si sa te ameninte cu OZN-urile.

Anonim spunea...

Rahat!!! De unde ti-a venit? Auzi, bombardare psihologica. E logic , evreii sunt rasa hibrida extraterestra dominanta pe Terra. Bine...cei adevarati , ca despre aspiranti...ne-am format desigur cu totii o parere.Nu te supara, de unde te ddocumentezi ?

Miscarea de Rezistenta