luni, 16 iunie 2008

Noua Ordine Mondiala Gravata In Piatra



Pe unul din cele mai inalte varfuri de deal din Georgia-Elbert County se gaseste un monument imens din granit.Numit de cei ce l-au vazut Stonehenge American monumentul este special dintr-un motiv care nu este foarte placut.Desi relativ necunoscut pentru majoritatea oamenilor el este important pentru a intelege Oligarhia Oculta care trage sforile la nivel mondial.

Originea monumentului este misterioasa deoarece nimeni nu stie adevarata identitate a omului sau grupului de oameni care a comandat constructia sa.Tot ce este cunoscut este ca in iunie 1979 un barbat bine-imbracat a vizitat Compania de Finisare a Granitului Elberton si a anuntat ca ar vrea sa construiasca un edificiu pentru a transmite un mesaj omenirii.Persoana in cauza s-a prezentat ca R.C Christian (Roza-Cruce !?!) dar in curand a devenit evident ca acesta nu era numele sau real.El a spus ca reprezinta un grup de oameni care ar dori sa ofere o directie de urmat pentru intreaga umanitate dar pana in ziua de azi nu s-a identificat cine a fost R.C. Christian sau pe cine reprezenta.

In Biblioteca din Elberton s-a gasit o carte scrisa de o persoana cu numele de R.C Christian iar de acolo reiese sau s-a tras concluzia ca acel monument a fost ridicat in cinstea unui ocultist numit Thomas Paine si filosofiei promovate de el.Pana in ziua de azi in acel se desfasoara ceremonii magice si tot felul de lucruri ciudate.

Intr-un mod ciudat doar un lider religios din zona a avut curajul sa discute despre acest lucru si sa critice acest Stonehenge American si s-a trezit ca i-a fost mutata parohia.

Pe aceste Pietre sunt gravate in 8 limbi 4 mari domenii:
  • Guvernarea si Instituirea Unui Guvern Mondial
  • Reducerea Populatiei si Controlul Natalitatii
  • Mediul Inconjurator si Relatia Omului cu Natura
  • Spiritualitate
Mesajul De Pe Pietrele Din Georgia:
  1. Mentineti Numarul Oamenilor sub 500 de milioane si intr-un echilibru perpetuu cu natura
  2. Reproduceti-va inteligent- imbunatatind fitnessul si diversitatea
  3. Uniti umanitatea printr-o noua limba
  4. Foloseste Pasiunea-Credinta-Traditia si toate lucrurile cu masura
  5. Protejeaza Oamenii si Natiunile cu dispozitii legale corecte si instanta judecatoresti drepte.
  6. Fie ca Toate Natiunile sa isi rezolve disputele intr-o instanta mondiala.
  7. Tine-ti in concordanta drepturile sociale cu indatoririle cetatenesti
  8. Nu fi un Cancer Pentru Pamant-Lasa-ti loc si pentru natura
  9. Incearca sa iti gasesti armonia cu infinitul

In mare parte daca stam si ne uitam la societatea in care traim observam ca aceste lucruri gravate sunt promovate:

Reducerea masiva a populatiei prin intermediul mai multor factori, Miscarile ECOLOGISTE care au aparut dupa 1990 si care au capatat o putere imensa iar cat despre punctul 9-Incearca sa iti gasesti armonia cu infinitul putem observa ca unele miscari spirituale sau relgii de tip New-Age asta promoveaza.


Gaura din piatra a fost facuta special pentru ca Steaua Nordului sa poata fi vazuta prin ea in orice moment...Aceasta a fost una dintre cerintele facute special de R.C. Christian.

7 comentarii:

Anonim spunea...

tipu cica era ron hubbard

Skappaluda spunea...

Ron Hubbard - fondatorul Scientologiei? Ne poti spune si de unde ai aflat lucrul asta?

Anonim spunea...

cauta pe google.
si sa nu uiti ca am zis "cica".

ma luat si pe mine amoku si am rascolit dupa georgia guidestones.


pupici

Anonim spunea...

Ciudat lucru.. si mai ciudat faptul ca voi le stiti pe toate... dupa cum va baga in cerebel indrumatorul vostru, Alex Jones... Si-au gasit prostii, el si cei de teapa lui... In loc sa cititi niste carti, sa faceti ceva productiv, voi stati si discutati cu emfaza teoriile conspirationiste, iesite din mintile bolnave ale unor schizofreni, oameni fara cultura si educatie. Daca se face ceva in secret de catre guvernele lumii, credeti ca niste insecte precum sunteti considerati vor afla vreodata ceva ? Pfff... Mai lasati cultura google, desteptilor.

razvratit spunea...

din păcate nu am găsit un loc în care să scriu acest comentariu, aşa că îl voi scrie aici, deşi e pe lângă subiectul acestui material.

dacă se numeşte „mişcarea pentru rezistenţă“, cum a ajuns blogul să se numească mdzr? nu ar fi fost normal să se numească mdrz?

Antiignorantu spunea...

pietrele lui peste ...... vai de natia lu ala care a facut pietrele astea ....

Coroner spunea...

si ce e rau in asta?Nu vedeti ca majoritatea e mediocra?Uita-te in jur,cu cine vrei sa faci schimbarea?Cine o sa se trezeasca,cine o sa evolueze spiritual?E plin de cocalari si pitipoance,plin de oameni ce ar merita sa moara,fara de care pamantul ar fi mai frumos...Hail NWO !

Miscarea de Rezistenta