vineri, 29 august 2008

Serviciile secrete si Crima Organizata


Ca urmare a unui articol din Ziua aparut azi am primit un mail cu niste informatii interesante :


Servicile secrete si crima organizata


Intr-un sistem in care supravegherea populatiei este totala si absolut fiecare cuvant vorbit poate fi ascultat prin reteaua de sateliti Monsat ai SRI si SIE, este naiv sa credem ca aceste servicii habar nu au ce se intampla.

Ba mai mult, crima organizata, nu ar fi posibila la scara la care se practica, daca nu ar fi sprijinita activ de catre elemente profund corupte din randul serviciilor secrete SRI si SIE.

Mai deunezi au iesit la iveala revelatii cutremuratoare despre bandele criminale care actioneaza in occident, bande antrenate si echipate de catre agenti SRI, al caror scop era producerea de fonduri pt. finantarea anumitor activitati ilegale in Romania.

Tinerii erau recrutati prin tehnicile clasice (ajutor la nevoie, santaj, etc.), apoi antrenati in operatiuni de filaj, spargeri si furturi de valori.

Veniturile imense obtinute din activitatile criminale ale bandelor dinafara (vanzare de droguri, prostitutie, etc.), sunt folosite pentru finantarea ilicita a bandelor criminale din interiorul Romaniei, auto-intitulate Zona, care la randul lor sunt echipate si antrenate de catre agenti SRI si SIE, in tehnici de tortura, hartuire si ucideri, toate aplicate de la distanta, prin arme ultra sofisticate cu radiatii, atat microunde, cat si ionizante.

Acest sistem de represiune extra-legal este folosit impotriva dizidentilor politici inca necunoscuti, a cetatenilor incomozi din diferite motive (ziaristi, activisti, etc.)

Aceste crime sunt usor de negat deoarece nu exista urme fizice, fascicolul de radiatii nelasand in urma sa urme de pulbere, cartuse goale,sau pocnituri de arma.

Serviciile secrete functioneaza astfel ca un sistem represiv de politie politica, la doar 18 ani de la ceea ce trebuia sa fie o adevarata revolutie.

Bandele civile au fost organizate de catre ei, deoarece acestea le confera o oarecare distantare de crimele comise, ei putand nega in mod plauzibil faptul ca se ocupa cu asa ceva.

Dupa cum era de asteptat , criminalii civili vazandu-se stapani pe asemenea tehnologie nemaivazuta si necunoscuta de catre publicul larg, au inceput sa o foloseasca si in scopuri strict personale, ca si vendetta impotriva celor care au casunat cu ceva unui membru, distrugerea unei familii pentru a acapara femeia atragatoare a altuia, sau pur si simplu, ruda in varsta care nu mai moare odata lasand mostenirea mult dorita.

Cetatenii trebuie sa se trezeasca si sa realizeze ca oricine, oricand si din orice motive, poate cadea victima acestor bande criminale, compuse din tineri psihopati, care fac din rautatea si sadismul lor, o virtute.

Singura solutie pentru eradicarea acestui cancer social, este luarea de atitudine publica si exercitarea de presiuni asupra politicienilor alesi pentru a ne servi si reprezenta. Cu cat mai multi oameni isi cunosc si exercita drepturile date de Dumnezeu la libertate de constiinta si exprimare, cu atat mai greu le va veni acestor viermi gaunosi sa-si faca treaba lor murdara.

In prezent victimele nu au nici un fel de recurs legal in Romania.


Citeste legat de acest subiect :





4 comentarii:

Anonim spunea...

Un prim pas ar putea fi lansarea unei dezbateri nationale referitoare la supradimensionarea personalului SRI. Exemple:
- Romania: 20 mil. loc. - 12000 angajati SRI:
-Marea Britanie : 60 mil locuitori - 1800 angajati MI5.
Fiecare tara din UE nu are mai mult de 2000-2500 de angajati in serviciile de contraspionaj.
Deci astia 12.000 de la SRI ne spioneaza pe noi, pe banii nostri - ce sa fure de aici strainii - tehnologie extraterestra?!!! Ce, ne pasc pericole mai mari decit pe englezi, de pilda?! Securitatea se perpetueaza. Asa-numita societate civila nu exista. Oamenii dorm.

Eugen spunea...

Ai perfecta dreptate, stimate anonim!
acesti nemernici se ocupa de noi , nu de amenintari externe!
trebuie sa pornim o dezbatere pentru reducerea acestor agenti antiromani
din SRI!

Anonim spunea...

Hei! Oamenii nu dorm, ne informam dar unii am trecut prin asa ceva. Spre exemplu cunosc o doamna care lucreaza intr-o institutie publica , ce a fost condusa de un dement pana in 2007 cand a fost demis. Demiterea a fost doar un incident. Acest vierme nenorocit, pana in 1989 a lucrat in militie dar si fratele lui. Tot ce se sesiza impotriva lui se clasa. Are o intreaga retyea de firme, in primul rand firme de paza, restaurante, cluburi , unde vezi, Doamne ca el se preocupa de instruirea tinerilor la box. Multi din sefii sectiilor de politie au firme de paza puse pe numele membrilor familiilor lor. Acest individ avea si o retea de doctori cu care facea E X E C U T A R I. Acest derbedeu este sub comanda prm si psd. El si-a arogat functiile si calitatile unui profesor universitar care avea nume identic cu el. Relatiile lui merg pana la Curtea de Apel Bucuresti. Ghici la cine? Persoana este masonel-homo implicat in scandalurile pe care s-i le-a declansat cu labuta lui cu privire la atribuirea unor terenuri super din Bucuresti. C o n s t a n .... doi betivani. In toti acesti ani si-au facut retele de firme. Pe functionarii publici din institutie ii forta sa COTIZEZE la punga partidului. Daca nu te supuneai atunci aveai salariul jumulit. Noi asteptam sa se schimbe toti sefii compartimentelor care sunt din mafia acestui dobitoc redus. Se stia ca se foloseste de magia neagra ca sa treaca nepedepsit. Avea una din sefe , amanta si este tiganca, despre care fostul ei sot nu stia ca are ca iubit pe seful institutiei , in schimb toti salariatii stiau. Realitate cutremuratoare. Marea majotitate a salariatelor mai trebuia sa mai presteze si alte servicii acestui vierme imputit. Daca nu aceai parte de hartuiri nesfarsite si falsuri in carnetul de munca. O sa apara in curand informatiile in clar.

George spunea...

Conform datelor oficiale detinute de autoritatile italiene, in Roma 85% dintre prostituate sunt romance,in Milano 8 din 10 prostituate sunt romance. In Danemarca, Romania este tara cu cele mai multe prostituate si potrivit Europol, Eurojust, The Times, CNN, primul exportator de prostitutie din Europa este Romania.Fara complicitatea politiei, aceasta performanta negativa nu ar fi posibila.
Crima organizata cauta in mod constant afaceri legitime care pot fi folosite ca o acoperire.În spatele unor firme din judetul Arges care ofera locuri de munca pentru tinere, se ascund de fapt retele specializate în racolarea de fete care sfârsesc prin a se prostitua.
Aceste firme sunt folosite drept paravan, pentru a sustine activitati ilegale, pentru a spala banii, dar si pentru ca liderii mafioti sa fie vazuti drept antreprenori de succes.
Pe langa aceste firme, in stransa legatura cu ele, in orasul Curtea de Arges exista mai multe grupari mafiote care actioneaza subversiv si conspirativ in tara si strainatate (grupari mafiote indestructibile conduse de politia mafiota locala, care invoca motivul necunoasterii in legatura cu aceste bande) si care cu complicitatea taximetristilor locali, racoleaza, transporta si plaseaza fete pentru prostitutie, fete care ulterior sunt traficate extern
Masini ale proxenetilor din Arges care racoleaza fete pentru prostitutie si clienti pentru acestea, direct sau prin diversi intermediari, din baruri, restaurante, cofetarii, etc precum si prin intermediul telefonului (la fel, direct sau prin diversi combinatori): B-14-WXH – prostituata proxeneta cu onorabilitate aparenta care a fost casatorita si cu Caroli Pici, zis Loti, membru in banda lui George Nan, un infractor de talie internationala implicat in trafic de fiinte umane, rapiri, camatarie si omoruri, furturi din apartamente, furturi din si de masini, care pe data de 20 iunie 2004 a rapit si sechestrat pe Anna Maria Valdata,sotia unui magnat italian pentru care a cerut o rascumparare de peste 1 milion de euro http://ziare.zaraf.ro/articol8544/RAPITORUL-MILIARDAREI-INFRACTOR-INTERNATIONAL.htm
http://archivio.panorama.it/home/articolo/idA020001025842
http://www.independent.co.uk/news/world/europe/nightmare-of-kidnapping-returns-to-italy-as-millionaires-wife-is-held-733071.html
si B-34-TND - proxenet
Despre puscariasul-proxenet Caroli Pici, zis Loti si politia mafiota din Curtea de Arges:
http://www.ziarulprofit.ro/archives/6159
http://www.ziarulprofit.ro/archives/10990

Activitatile ce compun Crima Organizata (prostitutia, proxenetismul, traficul de persoane,traficul de droguri, traficul de tigari, evaziunea fiscala, etc) au un caracter secret si bine organizat, din care cauza realizeaza un impact social deosebit de negativ in multe state el constituind “cancerul perfid” care vlaguieste puterea societatii, ameninta integritatea guvernelor, determina cresterea taxelor care se adauga la pretul marfurilor, pericliteaza siguranta si locurile de munca ale cetatenilor, aduce daune agentilor economici aflati in competitie, controleaza prin forta banilor sindicatele, in final realizand o puternica influenta in sfera economicului, socialului si mai ales politicului
Grupurile politico-economice de inspiraţie mafiotă, cu legături în lumea interlopă, luptă de ani buni de zile să controleze statul român.Istoria lor este lungă şi porneşte chiar dinainte de decembrie 1989. În atâţia ani au ajuns să controleze oameni politici din toate partidele, oameni din poliţie, din procuratură, şi, din păcate din justiţie. Aceste grupari mafiote n-au apărut peste noapte şi au mai încercat să preia controlul ori de câte ori au simţit că statul este slab. In acest moment au ajuns să aibe putere să fabrice şi să controleze dosare, să declanşeze anchete sau chiar să le oprească brusc
http://www.ziarulprofit.ro/archives/14988

Miscarea de Rezistenta