vineri, 30 octombrie 2009

Dle Eprubeta,aveti o fetita!

Nu mai este nevoie nici de barbati nici de femei.



Decaderea umana a atins cotele maxime.Pamantul geme de durere si "soarecii" din laboratoare creaza abominatii care vor schimba cursul istoriei.Bani inexistenti sunt bagati in programe de cercetare , care vor conduce la ridicarea unei noi specii: omul artificial. Imago Eprubeta.

In lume sunt miliarde de suflete care mor de foame si noi cream arme,virtualizam realitatea si modificam genetic cursul natural al existentei.Scopurile sunt teoretic bune.Vrem sa ne ajutam semenii sa fie fericiti insa de acum ne putem si noi da seama ca ceea ce se prezinta ca fiind oficial este o minciuna umflata cu steroizi.

Etica s-a evaporat din stiinta si fortam cam prea mult niste limite care nu ar trebui fortate.Si de ce spun asta? Pentru ca ne comportam de parca lumea ar fi un mic "Eden" si noi murim de plictiseala.Totul e frumos si ne gandim sa aducem niste condimente existentei noastre mirifice.Sutele de miliarde de probleme din lume parca se evapora cand o noua invetie apare.Si nici macar nu este noua..pentru anumite clase sociale lucrurile sunt mai avansate decat pentru noi,cei de la demisol.Prin orice mijoc se promoveaza perversiunea.Homosexualitatea este ridicata la rang de virtute si aceasta noua creatie va oferi o mana de ajutor celor care isi bat joc de viata care o traiesc.Mamele surogate nu au oferit satisfactia necesara se pare.Pe plan mondial se fac inimaginabil de multe avorturi ,posibili copii care pot fi adoptati de cuplurile(normale) care sunt mai putin fericite.

Insa o alta intrebare apare: In cazul in care acele tehnologii vor fi implementate, ce se va creea va putea fi numit om? Un miros de general SS invadeaza subiectul.Nazismul nu a murit..s-a metamorfozat si plecat cu viza de vatican prin lume.Totul este interconectat.Caile puterii sunt cat se poate de alambicate.Razboiul are doua tabere si vulturul are doua aripi ...puterea se afla la mijloc unde sunt aceeasi oameni de fiecare data.

HIV,H5N1,H1N1 si cate si mai cate abjectii au fost inventate pentru noi.Ar trebui sa ne dam seama ca daca pana acum am trait in ignoranta de acum in colo trebuie sa ne ridicam.In cazul in care totul decurge cum si-ar dori "interesatii" intreaga lume va arata asa cum va arata maine...

Inchei cu : "In medieval Northern European Runic Script, a counter-clockwise swastika denotes the letter 'G,'..."

4 comentarii:

danutza spunea...

felicitari pt articol. trist si adevarat ceea ce spui. altadata, ni se parea sf sa creezi oameni in laborator. joaca de-a Creatorul nu aduce nimic bun.

Anonim spunea...

sper intr o criza adevarata sa plafoneze financiar cercetarea stiintifica aberanta

costi spunea...

trist, uneori prea mult strica

Anonim spunea...

"1984", NU!?

Miscarea de Rezistenta