sâmbătă, 17 iulie 2010

Din sinistru in banal





Lacate puse pe usa exprimarii sugruma incercarile disperate de a trage un ultim semnal de alarma. Am ingurgitat , inteles ce nu era de mestecat , privit hidosul cautandu-i puncte forte si sfarsit prin a accepta inadmisibilul. Scanteia sperantei se incapataneaza sa se stinga insa deja e prea mica …nemaipuatndu-ne pune in miscare. Stigatorul la cer contempleaza paradoxul pierdut in impaienzenisul realitatii care a dobandit “subzistenta” in seria-i sinonimica.

Hoarde de suflete bantuie orasele cautand parca legea care-i tine in joc. Satele au fost parasite de tineri care si-au urmarit visul industrial…comunismul si-a executat ordinele. Ignoranta s-a imbracat in indulgenta si a intrat in complexitatea personalitatii individuale ..alt cal troian psihologic. Apoi ura adunata si-a trimis copilul frustrare care a modificat inevitabil comportamentul nostru(atat de influentabil).Suntem obiecte luate statistic in calcul doar cand se trage linia.

Am considerat iubirea un porumbel voiajor dar nu am introdus in calcul  variabila dresaj. Modelul deja standard a depasit vechile conceptii…acum  iubirea trebuie sa treaca gardul financiar al sigurantei fictive. Nu avem nici nord nici sud , singuri ne-am inversat polii si am cautat sursa raului in exterior. Pe un schelet defect nu putem pune ceva sanatos si astepta durabilitate.

Catastrofele subtile s-au propagat wireless..am fost atat de naivi incat sa dam crezare diferitelor surse vestice si sa ne omoram originalul . La nivel de intelegere suntem un bloc compact de pierduti insa la nivel social ne-am separat si am introdus “aparentele” ca scut de protectie. Nu mai avem  timp sa ne ascultam si trebuie o catastrofa pentru a ne da seama ca instictul ne impinge sa ne ajutam. Apoi uitam….

Am depasit orice limita de rautate . Dar am fost avertizati …sute de tone de tipete mute au fost distribuite in lume .Rezultatul? Il vedem si il simtim… Ne-am zbatut…ne-am chinuit…am suferit si intr-un final marea majoritate dintre noi a murit(spiritual). Sec ..scurt si fara drept de veto.

Am trasmutat sinistrul in banal…acum asteptam…Cine o urmeaza pe Madalina?

3 comentarii:

Antiignorantu spunea...

SA URMARITI LA STIRI SAPTAMANAL CE SE VA INTAMPLA SI CU FAMILIILE CLANURILOR DIN PARLAMENT !!!* CLANURILE DIN PARLAMENT AU INCEPUT SA SABOTEZE MAI DUR ROMANIA !!!

Antiignorantu spunea...

COPIII de MAGISTRATI SI AVIATORI CIVILI STIU SA RESPECTE ROMANIA ? SAU VOR AJUNGE FASCISTI ???
* FACETI ACEST SONDAJ IN TARA CINE ARE CURAJ SI VETI AVEA SURPRIZE !!!

Anonim spunea...

Iti descopar azi cu uimire si apreciere stilul de expunere ! Sunt convins, barbat sau femeie, unic sau echipa, ca ma vei aprecia cand ne vom intalni ! Reverenta ! (DJ HEX)

Miscarea de Rezistenta