miercuri, 2 aprilie 2008

Abuz incredibil!


Deja putem vedea cum vor evolua lucrurile in viitorul apropiat si cum ne este calcata in picioare orice libertate.Ceea ce se intampla in Bucuresti este incredibil...depaseste cu ani lumina orice urma de normalitate.

Razvan Martin, coordonatorul Freeex, retinut de Miercuri, 02 Aprilie 2008, ora 17:43 de politie. 
Razvan Martin, director in cadrul Agentiei pentru Monitorizarea Presei (AMP) si coordonatorul forumului online Freeex, a fost retinut, miercuri dupa amiaza, de un echipaj al politiei si dus la Sectia 10, anunta Antena3. Martin a fost ridicat de politisti in timp ce se indrepta spre sectia 11, unde au fost dusi cei 46 de militanti anti-NATO retinuti la uzina Timpuri Noi.

Mircea Toma, directorul Agentiei pentru Monitorizarea Presei, a declarat, pentru Realitatea Tv, ca, in momentul in care Martin i-a intrebat pe politisti cum se ajunge la Sectia 11, acestia au zis "lasati, va ducem noi" si, ulterior, a fost informat ca va merge la sectia 10 si ca nu poate cobari din masina.

Mircea Toma a adaugat ca va merge la Sectia 10 pentru a vedea care este situatia.

Agentia pentru Monitorizarea Presei a angajat un avocat pentru a-i ajuta pe tinerii "retinuti abuziv", dupa cum a declarat Mircea Toma.

Avocatul angajat de AMP a declarat ca ii este interzis accesul in Sectia de Politie numarul 11. El a adaugat ca la sectia respectiva sunt retinute aproximativ 15 persoane din care 5-6 sunt straini.




0 comentarii:

Miscarea de Rezistenta