sâmbătă, 19 aprilie 2008

Germania si Big-Brother




Sub arhicunoscutul pretext al terorismului in Germania actualul guvern a propus o lege prin care Politia Federala poate instala echipament tehnic specializat ascuns in apartamentele suspectilor, echipament constand in microfoane sau camere de filmat.


tot articolul(in engleza) aici


Problema consta in suspecti , dupa cum bine stiti abuzurile in acest domeniu sunt extraordinare si daca o persoana nu este de acord cu regulile lor aberante , indoctrinarea si poate incerca sa deschida ochii lumii poate fi considerat un terorist .Oricine nu se aliniaza standardelor impuse de ei este pasibil de a fi "desemnat" terorist,extremist(de dreapta) etc. in orice caz se poate trezi fara nici o urma de libertate.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Interesant acest blog, poate cel mai interesant pe tema LIBERTATII MINTII UMANE in secolul XXI. Pot spune ca sunt un "investigator" atent al fenomenului societatiilor secrete si al noii ordini mondiale ce ni se pregateste.
Am cautat sa gasesc adresa de contact a creatorul blogului, insa nu reusesc. Schimbul de impresii in acest domeniu este vital. Izolarea nu face decat sa ne diminueze fortza. Cel putin asta este parerea mea.
Asadar pentru oricine are chef de facut schimb de "impresii" pe acest subiect, ma puteti contacta la paulz3z@yahoo.com
Astept un raspuns PAUL

Miscarea de Rezistenta