sâmbătă, 8 noiembrie 2008

Cortina din spatele lui Obama


Vazut de multi ca si candidatul manciurian sau al 2-lea JFK, noul presedinte al Americii e clar ca a reusit sa atraga un val de simpatie international si sustinere din partea cetatenilor americani care in ignoranta lor cred ca "Schimbarea" obsesiv repetata de Barack Hussein Obama va fi resimtita si in viata lor din era post-Bush.

Un aspect ignorat de mai toata lumea e ca la intalnirea Bilderberg de anul acesta a fost prezent o zi si Obama insotit de Hilarry Clinton.Batalia era intre cei doi, odata cu eliminarea lui Clinton din cursa prezidentiala a ramas doar "carismaticul" Obama .(vezi intalinriea Bilderberg 2008)

Din sustinatorii importanti a lui Obama se remarca Zbignew Brzezinski unul dintre fondatorii Comisiei Trilaterale si fost consilier in legatura cu securitatea nationala in perioada Jimmy Carter.Acest personaj obscur are o istorie si mai incetosata , vazut de multi ca un marxist inrait este clar ca influenta acestui personaj nu trebuie ignorata.

Insa ce este cu adevarat important este modul de lucru al elitei.Mark , fiul lui Brzezinski este consilier pe tema politicii internationale a fostului senator Hussein Obama iar celalat fiu a lui Brzezinski este consilier in tabara lui McCain -Ian Brzezinski.Este clar in momentul in care controlezi ambele parti nu poti da gres!


Intr-un discurs recent Obama a spus :

" Nu putem toti sa ne conducem SUV-urile , sa mancam cat de mult vrem si in casele noastre sa fie tot timpul 22 de grade si sa ne asteptam ca celelate tari sa spuna OK.Acesta nu e leadership si asta nu se va intampla!!!"

Aceste cuvinte relativ sinistre spuse de proaspatul presedinte nu pot decat sa ne duca cu gandul la faptul ca politica sa va fi una de austeritate totala pe deplin inteleasa si sustinuta de oamenii din spatele cortinei cum ar fi acest Brzezinski ,David Rockefeller, George Soros sau sustinatorii sai de pe Wall Street.Nu ramane decat sa vedem schimbari cum ar fi taxa pe emisiile de CO2, taxa pe incalzirea globala sau o taxa de solidaritate pentru dezvoltarea tarilor din lumea a 3-a.

In legatura cu "numirea" lui Obama in functia de presedinte s-a speculat destul de mult.Una dintre parerile unilateral acceptate a fost ca el va strange mai mult ca oricand relatiile cu Uniunea Europeana si va sustine reinventarea unei Noi Ordini Internationale.

Timpul va confirma sau infirma tot ceea ce s-a discutat pe aceasta tema insa important este sa nu scapam din ochi evenimentele care ne vor influenta si pe noi mai presus de orice dubiu.

Citeste si cateva extrase din cartile lui Brzezinski

2 comentarii:

Anonim spunea...

Am avut dreptate : Barack Obama presedinte

Multumita bunului Dumnezeu , am avertizat aceasta inca de pe vremea cand Hillary Clinton era pe cai mari si mega presa o prezenta favorita . Ma bazam atunci pe sustinerea ce o avea Obama din partea lui … George Soros . Iar cu timpul au venit necontenit semnale de confirmare , urmarind lista consilierilor si a sustinatorilor sai .

Nu ca ar conta cine ocupa fotoliul presidential SUA , ei fiind simple marionete de rang inalt , STAPANII reali ai SUA nepermitandu-si ca oricine sa ocupe cea mai importanta functie ( teoretic ) in stat . Dar ei reprezinta niste simboluri , niste semnale care indica directia spre care se indreapta politica americana . Si era limpede viitoarea directie a acestui mega stat , iar Obama reprezenta perfect imaginea ei . Prin discursul sau si prin consilierii sai , curelele de transmisie intre marioneta si adevaratii PAPUSARI .


Sa ne amintim din discursul noului presedinte :
In 2004 vorbea despre necesitatea schimbarii prioritatilor economice si sociale ale viitoarei conduceri americane si lauda New Deal .
In cursul campaniei s-a distantat de crestinism , a promovat uciderea de prunci nenascuti si homosexualitatea .
Per total se dovedeste a fi un soi de portavoce a maleficului new age .
Este prezentat ca cel ce va lupta cu bancile cele rele .


Sa vedem cine i-au fost consilierii si sustinatorii ( in ordine alfabetica ) . De remarcat ca majoritatea lor l-au sustinut si pe Arnold Schwarzenegger in cursa lui californiana , chiar daca este republican . Si aceasta deoarece si acela este o celebra imagine new age al viitoarei NOI ORDINI MONDIALE , dar un promotor al aripii dure , de tip nazist … O confirmare deci ca politica americana nu este decat o unitate in diversitate … Sa mai mentionam ca industria de film a pregatit de ceva timp opinia publica in acceptarea unui presedinte de tip Obama . Aceasta pentru ca la ELITE totul este programat .

http://saccsiv.weblog.ro/2008-11-05/575192/Am-avut-dreptate-%3A-Barack-Obama-presedinte.html

nistea spunea...

"Fie grupări rasiste, fie "Conspiraţia" care doreşte la Casa Albă o persoană aservită, fie un complot din partea unor ţări ca Rusia sau Iran sunt ipotezele analizate. În istoria Statelor Unite, patru preşedinţi au fost asasinaţi: Abraham Lincoln, James Garfield, William McKinley şi John F. Kennedy.

Deoarece Barack Obama este primul preşedinte de culoare, cea mai mare ame­ninţare vine din partea grupărilor rasiste ale albilor. Un astfel de atac "ar determina revolte similare celor care au urmat după asasinarea lui Martin Luther King, în 1968". Pe de altă parte, mişcările ra­siste ar putea vedea un avantaj în pre­şe­dinţia lui Obama, în sensul că le-ar putea servi "drept un strigăt de deştep­tare pentru albii din America". David Du­ke, fost membru al Congresului statului Lousiana şi "Mare Vrăjitor al Cavalerilor" Ku Klux Klan, precum şi liderul co­­mu­ni­tăţii rasiste Tom Metzger, fondatorul Rezistenţei Ariene Albe, susţin această teorie.

Adepţii teoriei conspiraţioniste antisemite cred că ţara este condusă din umbră. Astfel, însuşi Guvernul american, prin sforile trase de "Conspiraţie", ar complota să îl omoare pe Obama.

Anumite ţări ostile, ca Rusia sau Iran, ar putea finanţa şi antrena un criminal plătit. Asasinii care acţionează pe cont propriu sunt foarte greu de descoperit.

Securitatea preşedintelui este o pro­blemă de siguranţă naţională a SUA.Un atac, cu sau fără succes, asupra pre­şedintelui ar destabiliza întreaga lume."(sursa http://www.jurnalul.ro/articole/138410/%C3%8Engrijorari-stratfor--scenarii-privind-uciderea-lui-barack-obama jurnalul national 10.11.2008)

Vedem si acum ca cetatenii sunt pusi sa se gandeasca daca va muri Obama sau nu...nicidecum la alte probleme de genu : cine ne conduce? de ce a iesit obama? cine e in spatele lui?.

Miscarea de Rezistenta