miercuri, 26 noiembrie 2008

Sclavii la jug


Efectele crizei: CE vrea sa faca saptamana de lucru de 6 zile

Solutia Comisiei Europene pentru contracararea efectelor crizei economice este extinderea saptamanii de lucru de la cinci zile la sase zile.

Ideea a apartinut patronilor firmelor din UE, care vor sa-si reduca, astfel, cheltuielile de personal, se arata pe site-ul cec-managers.org.

Initiativa a iscat numeroase proteste la nivelul Uniunii, insa mai are de parcurs o cativa pasi pentru a fi aprobata.

Daca aceasta initiativa av fi insa aprobata, saptamana de lucru ar fi de 48 de ore in loc de 40, cat sunt prevazute in acest moment de Codul Municii.

Citeste si:

Soros: Criza va atinge apogeul in urmatoarele doua luni



Si BNR plateste 296.000 euro pentru patru autoturisme in leasing

Pakistanul vandut: FMI a aprobat acordarea unui imprumut Pakistanului, in valoare de 7,6 miliarde de dolari

2 comentarii:

Anonim spunea...

Mare prevestitor Soros asta . Nu ca ar avea darul clarviziunii , dar e dintre cei de la butoane .

La Forumul Economic de la Davos , Elvetia, 27 Ian. 1995 , spunea :
“ Lumea are nevoie de o noua ordine mondiala si va avertizez ca urmeaza o perioada de puternica dezordine în întreaga lume. “

L-a sprijinit si l-a considerat invingator pe Obama inca de cand Hillarry Clinton era pe cai mari .

George Soros
György Schwartz ( 1930 - ) , evreu , nascut in Ungaria , speculator , investitor , activist politic , chairman al Soros Fund Management si Open Society Institute , membru Board of Directors COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ) . Sprijinitor al Solidaritatii din Polonia , al Cartei 77 in Cehoslovacia , finantator al revolutiilor portocalii .
Sprijina liberalizarea drogurilor si sinuciderea prin asistenta medicala .
Soros i-a creat o fundatie lui Gorbaciov, cu sediul in SUA. Ca si lui Dalai Lama, la Presidio (California).
George Soros are stranse legaturi cu Rockefeller si este bine cunoscut pentru Black Wednesday , 1992, cand a castiagt 1.1 miliarde de dolari pe spinarea Bank Of England , fosta criza economica pe care a generat-o in Asia de sud – est .
La inceputul anilor '80, George Soros a inceput sa finanteze gruparile de rezistenta, precum si persoanele aflate in dizgratia regimurilor comuniste din Europa de Est, prin "Open Society" ("Societatea Deschisa") sustinut financiar de "Soros Fund Management
In URSS, Soros l-a cunoscut si a devenit mentorul lui Mihail Gorbaciov . Numerosi tineri sovietici au luat calea burselor lui Soros, si au ajuns in Occident.
Dupa ce a cheltuit 250 de milioane de dolari pentru "transformarea educatiei si economiei ruse", Soros a mai investit 100 de milioane de dolari pentru a crea in Rusia "International Science Foundation".
In 1992, Soros a fondat - la Budapesta - "Central European University", care formeaza cadre selectionate din intreaga Europa de Est si fosta URSS. Inclusiv din Romania.
In China, adeptii lui Soros au fondat "Fund for the Reform and Opening China", au fost organizatorii mitingului-maraton din Piata Tien-An Men .
Oficial, Soros a infiintat la Bucuresti , in 1990, fundatia care ii purta numele: "Fundatia Soros". Ulterior, numele a fost schimbat: "Fundatia pentru o Societate Deschisa" (FSD). A fost printre primele ONG-uri infiintate in Romania.
In realitate, era vorba de o adevarata retea: "Soros Open Network Romania" (Reteau Deschisa Soros din Romania). In cadrul acestei retele functioneaza o mare varietate de organizatii, asociatii, institutii, cluburi etc.
In 2006 , un grup condus de George Soros cumpara o parte importanta din actiunile studiourilor DreamWorks SKG ( fondata de mogulii Steven Spielberg, Jeffrey Katzenberg si David Geffen ) .
Participant Bilderberg Group .

andreiraduM spunea...

Salut!

Nimic nu s-ar intampla din toate acestea fara acordul "maselor".
Daca inghitim tot ceea ce ni se da, evident ca ei ne dau ce vor.
6 zile pe saptamana vom munci, daca vom admite tacit acest lucru.
Daca vom iesi in strada, cu siguranta ca legea ar fi abrogata. Cei ce fac legile (uitam mereu) sunt reprezentantii nostri, nu invers.
Asadar, militatam sau nu pentru drepturile noastre? Aceasta este intrebarea.

Miscarea de Rezistenta