miercuri, 12 noiembrie 2008

Incompetenta la cote maxime


Idiotenia atinge cote alarmate!

Urmarind un site(ziare.com) foarte cunoscut din Romania in care sunt inglobate "cele mai importante" evenimente ale zilei am observat un editorial semnat de o anumita Ioana Ene care nu a facut decat sa ma minuneze.

Articolul il gasiti aici si se intituleaza "Cand va vota si Romania un Obama?"

Este dificil cand esti atat de imbaxit si anormal de naiv sa scrii un articol bun insa in momentul in care siteul pe care scrii editorialul este vizitat de foarte multe persoane si acele persoane mai si citesc ce aberatii ai debitat acolo problema devine grava.

Revenind la poate cea mai eficienta arma a elitei in scopul manipularii si anume mass-media putem spune ca atat timp cat nu vom invata odata si pentru totdeauna ca media este controlata vom fi nevoiti sa acceptam sa fim controlati sau indoctrinati cum este Doamna/Domnisoara care a scris acele aberatii.

In ziua de astazi se trezesc tot felul de persoane sa ne spuna ce e de facut sau ce inapoiati suntem noi ca popor insa ei chiar nu realizeaza ca sunt atat de spalati pe creier incat nu mai disting culorile.

Cum poti fi americanofil cand vezi ca acea natiune a fost cladita ca un prototip al noii ordini mondiale sau ...mai usor de digerat cand vezi ca o proportie covarsitoare a populatiei este analfabeta.Putem continua spunand ca America ne-a vandut modelul Hollywood si a invatat toate copilele sau "doamnele" ce inseamna sa fii "diva"...America a stiut sa vanda ceea ce are ea mai prost si noi ne-am aliniat.America ne-a invatat ce inseamna egoismul si ce inseamna sa "calci pe cadavre" pentru a ajunge mai sus...ne-a vandut dezbinarea si noi am cumparat-o.Acum in facultatile de la noi din tara avem Studii Americane.

La fel de bine cum nu poti fi americanofil nu poti fi nici rusofil pentru ca avem experienta anilor trecuti..vedem ce inseamna politica rusa in legaturile cu fostele tari din blocul sovietic si cum saracia de pe meleagurile lor atinge cote sinistre.Unii poate tin minte altii doar au auzit cum au intrat rusii la noi in tara si ce dezastru a fost atunci.Rusia a fost si va fi totdeauna daunatoare tarilor de sub influenta ei.Din cauza Rusiei ,Rep Moldova este acum stat separat si poate va ramane asa multa vreme de acum incolo.De cand a ajuns sub "aripa" rusilor un numar mare de familii de basarabeni au fost expulzate in Siberia si de acolo adusi rusi ...motivul e lesne de inteles.

Si in aceste circumstante diferite personaje de la noi din tara nu pot ramane neutre...nu pot tine cu tara lor ci umbla dupa fundurile "super-puterilor" cu buzele pregatite.Rusine voua cei care v-ati batut joc de voi insiva mai inainte de a va bate joc de ceilalti.

Nu puteti ramane neutri pentru ca stiti potentialul geo-strategic al tarii si stiti ca oriunde v-ati intoarce e ceva de "supt".

Este luna electorala si vedem idiotenia si persoanele care au cu o clasa mai mult ca trenul dandu-si cu parerea despre problemele tarii.Vedem afise electorale si slogane electorale care sunt o adevarata insulta.
Or fi oameni care se intreaba "Oare astia ma cred atat de prost?".

Apoi va veni votul si din nou oamenii se vor prezenta la vot cu speranta unei schimbari in bine...si probabil peste 4 ani de acum incolo acest articol va fi la fel de viabil ca si in ziua de azi.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Aţi spus cam tot ce era de spus... Mie mi se pare revoltătoare ideea acelei ziariste (?), aş crede că este pur şi simplu handicapată mintal, dar mă întreb, nu este doar manipulată grosolan, adică spălată pe creier?!? Oare toţi cei ce-şi spun ziarişti, nu au nici o urmă de ruşine? Când nu exista internetul, puteau minţi fără grijă, oamenii citeau şi nu aveau cu ce compara. Oare ziariştii nu intră pe net?!? Nu au pic de bun simţ! Dar, am mai remarcat ceva: comentariile la acel articol imbecil: 99% din cei ce au scris, au creierele spălate... dacă tot intră pe net, atunci de ce nu se mai cultivă, în sensul să acumuleze informaţii reale... Vorbesc întruna fără cap şi coadă, bla-bla-bla şi nu văd care este de fapt problema... te apucă groaza când vezi câtă prostie omenească e pe acest pământ... Se ştie că
obedienţa poate fi creată chimic:

"Monitorizând efectul oxitocinei pe creierul subiecţilor s-a dovedit faptul că ea are un efect foarte puternic într-o zonă a creierului responsabilă cu instinctul de apărare, scăzându-l drastic. Aceste medicamente creează sclavii perfecţi, ascultători, docili într-o nouă societate care se clădeşte tocmai pe umerii lor."

Pur şi simplu te apucă disperarea... Dar, tocmai pe asta mizează şi acei demenţi care vor un stat planetar, aşa că nu e timp de stat pe gânduri, trebuie să acţionăm... sunt tot mai mulţi oameni curajoşi, de acţiune care scriu pe blogul lor ADEVĂRUL! Noi, ceilalţi, cel puţin să-l trimitem mai departe! S-auzim de bine! Fortuna.

Ion de la Chiuiesti spunea...

S-a vazut din anii ce au trecut dupa momentul '89 ca romanii (prin conducatorii lor) isi cautau un model economic, ba miracolul japonez, ba modelul suedez, ba mai nu stiu ce aberatii. Pana la urma ce s-a aplicat? Ordinele Bancii Mondiale si a Fondului Monetar International, organisme conduse de ..se stie, ordine prin care s-au vandut obiective de importanta strategica pentru Romania, lasand tara cheala de resurse si fabrici, la cheremul Uniunii Europene, care o s-o transforme intr-un Harlem sau Bronx ceva mai mare si mai hidos.

Acum, judecand logic, ce poti sa pretinzi de la fatuca aia care-si zice ziarista care incearca sa ma convinga pe mine sau pe tine ca americanii dau lectii de democratie, cand ea, fac pariu, nu stie sa-mi spuna 5 presedinti americani, excluzand pe cei de la Kennedy incoace? Daca o intrebi sa-ti dea o definitie generala a democratiei, unde a fost aplicata intai, de ce s-a renuntat la ea, nu stie. De ce trebuie sa-mi caut iar un model? Eu am modelul romanesc, si cum o fi el, tin la el.

Anonim spunea...

Doamne ajuta !

Multumita bunului Dumnezeu , dupa oarece stradanie , am scris o incursiune in istoricul mass-media si industriei de filme cu detalii despre fondatorii mega ziarelor , televiziunilor , studiourilor dar si despre stapanii lor actuali . Este un foarte amplu material informativ util si necesar pentru a descoperi legaturile dintre acestia si ELITELE din spatele bancilor , economiei si politicului . Vom intelege astfel cum media si cinematografia reprezinta trambitele folosite pentru manipularea , indobitocirea si pregatirea maselor pentru acceptarea GUVERNULUI MONDIAL cu a sa doctrina a NOII ORDINI MONDIALE .

Sper sa fie de folos .

http://saccsiv.weblog.ro/2008-11-14/590568/Mass-media-%2C-industria-de-filme-%2C-EVREI-%2C-elite-%2C-NOUA-ORDINE-MONDIALA-%2C-GUVERNUL-MONDIAL.html

Miscarea de Rezistenta