duminică, 30 noiembrie 2008

Reprezint Romania!


Daca i-ai arata o imagine a Romaniei de astazi unei persoane care a luptat pentru un ideal national crezi ca ar mai fi continuat lupta?


Numele celor decedati sunt uitate in carti prafuite din biblioteci sau pe monumente rar vizitate de persoane inafara de familie.In scop electoral liderii de azi sau de ieri si-au aratat fata depunand coroane la monumentele inchinate in cinstea celor care au murit pentru ceea ce credeau.Insa ei sunt cei care zi de zi batjocoresc memoria acelor oameni aducandu-ne la marginea prapastiei ,promitand lucruri care doar in vis se vor realiza, apoi impingandu-ne in abisul mizeriei vesnice.



Cine oare mai spera intr-o viata mai buna?




Conditia primordiala pentru ca un om sa fie la carma tarii este una singura: sa munceasca pentru oameni pentru ca ei sunt cei care conteaza.Insa oamenii ,pentru conducatori ,nu sunt decat unelete de care ei se folosesc pentru a-si atinge scopurile.Interesele din umbra au fost indeplinite de oameni care au reusit sa aduca aceasta tara in pragul colapsului.In momentul in care nationalismul a fost favorabil distrugerii imperiilor au favorizat dezvoltarea sa ,iar acum in epoca globalizarii reusesc din ce in ce mai mult sa il distruga.


Daca vedea cineva lipsa de cultura,lipsa de bun simt ,lipsa de moralitate, lipsa de umanitate din societatea actuala mai pleca la lupta?
S-a ajuns ca marlania ,ca parvenitismul, hotia,indolenta si ignoranta sa fie ridicate la rang de valori morale.

Prostia se vinde! Mass-media promoveaza non-valorile,promoveaza prostia umana in gradul cel mai pur.Stirile zilnice nu fac altceva decat sa provoace sentimente de angoasa ,sa provoace psihoze, sa dezbine oamenii, sa ucida orice urma de sentiment national....
Tabloidele au tiraje imense.De ce? Raspunsul e unul lesne de inteles...Cu cat vom stagna in idiotenia colosala in care ne place sa ne balacim nu vom putea evolua.Cu cat diferenta dintre un bivol si un om va fi doar de pozitia bipeda pe care spre deosebire de animal putem sa o adoptam vom continua sa fim condusi,mintiti,prostiti.

Libertatea este virtuala.



Daca cineva ar vedea dezastrul de dupa revolutie ar mai fi mers sa apere TELEVIZIUNEA?
Daca un revolutionar stia ca atatia oameni nevinovati au fost omorati de minerii lui Iliescu ar mai fi luptat?
Daca tu ai avea ocazia sa schimbi ceva ai schimba?
Daca poti sa te alaturi unei initiative si sa o sprijini ti-ai spune ca e momentul ca sa facem lucrurile cum trebuie?

In cinstea celor care au murit sau au luptat pentru un ideal ,pentru ca urmasii lor sa traiasca mai bine am lansat siteul Reprezint Romania.Oricine e liber sa ajute si sa contribuie.Orice idee e bine venita si orice colaborare este posibila.

9 comentarii:

nistea spunea...

super tare. ma bucur ca ai lansat site-ul in sfarsit.

Anonim spunea...

Ca întotdeauna, spuneţi totul clar şi complet, încât nici nu ştiu ce s-ar mai putea adăuga. Aş mai spune poate un lucru... dacă românii ar citi cărţile unui MARE ROMÂN, care este PAVEL CORUŢ, sentimentul patriotic adevărat, nu cel murdărit de politicieni, s-ar trezi din nou în oamenii acestei ţări, pe care mulţi doresc s-o îngenuncheze. Scriitorul e convins că sămânţa geto-dacă nu a pierit şi că spiritul celor mai viteji dintre traci - dacii - va renaşte în sufletele urmaşilor lor, care sunt românii. Suntem minţiţi cu neruşinare, mereu, pentru spălarea creierului, că virtuţile neasemuite ale strămoşilor noştri au pierit şi că am fi un popor degenerat... Este o URIAŞĂ minciună !!! Reacţionaţi, dragi români, când nişte cozi de topor, nişte nulităţi, nişte neoameni spun lucruri urâte despre noi românii ! Ascultaţi cântecele lui Daniel Avram pe versurile domnului Pavel Coruţ: veţi simţi fără îndoială mândria de a fi român ! Din păcate CD-urile nu le-am găsit în librării (lichelele se tem de adevăraţii oameni!), dar le-am găsit pe youtube. În sfârşit, i se recunoaşte marele merit al acestui mare scriitor român şi este nominalizat pentru anul acesta la MARI ROMÂNI. Votaţi, dragi români: PAVEL CORUŢ, pentru a da întâietate românilor adevăraţi, nu unor netrebnici fără ţară şi fără Dumnezeu !

Anonim spunea...

..se pare ca "interesele ostile din umbra" de dupa '89 si-au atins scopul.. nu e de mirare faptul ca suntem unde suntem, atata timp cat invatamantul e la pamant nici cultura nu e departe ..[au avut ei grija si de asta] ..mentalitatea de turma/IQ comunitar ..e in cadere libera ;
..valorile s-au pierdut sau ni le-au distrus si pe-astea, iar tot ce este imoral : minciuna, perversitatea, prostitutia, prostia si nesimtirea, indiferenta, nedreptatea, violenta si prostul gust .. au ajuns acuma noile valori ale societatii noastre care ne troneaza. Conform lozincii "dezbina si cucereste", sau "ca sa indobitocesti un popor trebuie sa-l indobitocesti" face casa buna si ..coincide al dreacu de bn cu politica de globalizare.
..au reusit sa ne aduca la un numitor comun... banul..
totul depinde de bani, s-a creat si un cult al banilor ..de unde si lozica "banii vorbesc !'"
..dak am lamurit toate aceste aspecte vizavi de bani.. discutate pana acum, si am ajuns la concluzia ca "banii vorbesc!", "banii aduc fericirea", si noi suntem tarati prin saracie, manipulati de asa natura incat sa traim la acest nivel de subzistential.. e clar ca banii nu sunt la noi.. ..cum ne mai putem numii noi in afara de oameni saraci ?
..putem sa ajungem cumva si la aceasta concluzie cruda ..ca ne mai putem numii si sclavi ?..suna prea dur cumva ?
..dak va consoleaza cu ceva sau va multumeste in vreun fel ..cred ca putem fi mai blanzi cu noi ..si am putea sa spunem ca suntem SCLAVII MODERNII AI SECOLULUI XXI !!!


....politica globala guverneaza prin : prostie/indobitocire, banii si sex

Anonim spunea...

ahahahha...Pavel Corutz e pus intentionat sa creeze si mai multa confuzie...da' mai judecati oameni buni si pt voi...Omul ala debiteaza in marea parte:)))(parerea mea).Deci fanii infocati-nu sariti cu gura-e doar opinia mea , nu o sa intram intr-o polemica , va asigur!;)
Credem in Unul Singur Iisus Hristos Fiul Lui Dumnezeu!In rest numai de bine, pace si dragoste intre oameni...si..mai multa implicare!

Anonim spunea...

Pentru Angela

Despre boschetarul si inselatul Pavel Coruţ

de pe blogul lui saccsiv:
http://saccsiv.weblog.ro/2008-11-26/604558/Oreste-%2C-Pavel-Corut-%2C-B1tv-%3A-Elogiu-masoneriei-%2C-new-age-si-Noii-Ordini-Mondiale.html

Oreste , Pavel Corut , B1tv : Elogiu masoneriei , new age si Noii Ordini Mondiale
— Publicata de saccsiv @ 26.11.08 16:19:53

Oreste , Pavel Corut , B1tv : Elogiu masoneriei , new age si Noii Ordini Mondiale

Va invit la o analiza a episodului “ Conspiratie si Conspiratori “ din 14.11.2008 , din cadrul emisiunii “ Codul lui Oreste “ de la B1tv , edificatoare pentru demonstratia din titlu . Precizez ca inregistrarile le gasiti la

http://www.viddler.com/explore/FreeYourMind/videos/4/

http://www.viddler.com/explore/FreeYourMind/videos/5/

Pana sa incepem , observati va rog OCHIUL din stanga jos , ce inchipuie un soi de sigla . Nimic nu e intamplator . Cititi va rog si :

Simbolurile MASONICE si SATANISTE ce ne inconjoara

Oreste se declara pro mason “ explicandu-ne “ ca la inceput membrii lojei erau cuprinsi de o doctrina de lumina , dar acum s-a umplut de oameni care au parasit spiritualitatea ei si au transformat-o intr-o mafie . Iar Pavel Corut respecta partea de inceput a masoneriei , cea care a distrus imperiile . Si se bazeaza pe lipsa de informare a publicului . Sa facem insa o incursiune in istorie :

Albert Pike ( 1809 – 1891 ) , mason , gradul 33 ritul scotian ( rit pe care de fapt el l-a transformat dintr-o societate minuscula , la influenta enorma pe care o stim astazi ) a formulat dogma divinităţii lui lucifer în "Morals and Dogma" :

" Lucifer, Zeul Luminii, lupta împotriva lui Adonai, Zeul Bibliei; da, Lucifer e Dumnezeu "

„ Lucifer este purtătorul luminii. Nume straniu şi misterios al celui ce este Spiritul întunericului! Lucifer, fiul dimineţii! Este cel care aduce lumina şi în toată splendoarea sa intolerabilă orbeşte pe cei slabi sau sufletele egoiste. „

Despre francmasonerie Albert Pike sustinea in lucrarea sa "DOGMĂ ŞI RITUAL" ca: „ Francmasoneria are două doctrine, dintre care una este ascunsă, cunoaşterea sa fiind rezervată doar Maeştrilor..., iar cealaltă este publică... „

In 1869 a fost unul din liderii de seama ai Cavalerilor Ku Klux Klan (KKK). În octombrie 1901 a fost ridicat în Washington D.C. un monument in cinstea sa .

Manly Palmer Hall ( 1901 – 1990 ) , gradul 33 , mason , ritul scotian . In 1934 , Hall fondeaza Philosophical Research Society .

In cartea „ The Lost Keys of Freemasonry „ , pag. 48 , a scris :

„ Masonul descopera ca energiile vazute ale lui lucifer sunt in mainile sale „

Lucrarea “ The Secret Teachings of All Ages: An Encyclopedic Outline of Masonic, Hermetic, Qabbalistic and Rosicrucian Symbolical Philosophy “a fost una din sursele de inspiratie pentru partea 1 a documentarului anticrestin Zeitgeist .

Sminko.

Anonim spunea...

Silviu Brucan ( nascut Saul Bruckner , 1916 – 2006 , papusarel local dar cu relatii in lumea GREILOR ) , spunea in 1990 :

“ Am stiut cand vine trenul , am stat pe peron si l-am luat “

Anonim spunea...

Angela Manea

Va citez :

„ MARE ROMÂN, care este PAVEL CORUŢ, sentimentul patriotic adevărat, nu cel murdărit de politicieni, s-ar trezi din nou în oamenii acestei ţări, pe care mulţi doresc s-o îngenuncheze. „

Consider ca PAVEL CORUŢ , ca luptator anti crestin , ca propovaduitor new age , ca iubitor de masonerie , ca simpatizant al GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE , nu este precum l-ati numit . E o contradictie in termeni . Dar poate nu stiati optiunile sale . Le gasiti in inregistrarile din articolul :

Oreste , Pavel Corut , B1tv : Elogiu masoneriei , new age si Noii Ordini Mondiale

nistea spunea...

Foarte bine punctat, Sminko!
Ni se dau valori false de catre oameni falsi si suntem indusi in eroare. Exista mii de pareri despre aceasi treaba si mai nou nimic nu mai tine cont de ceea ce ne spune religia crestina care desigurse poate interpreta in multe feluri. Sunt inca la scoala (din pacate) si vad cum parca cei de langa mine sunt blocati, marginiti sa nu vada mai mult de 2 metri in fata lor. Oricui ii spui ca esti un cautator al adevarului iti va rade in fata pentru ca BAIETII DESTEPTI simplifica tot si uita de valorile spirituale. Oricine este un simpatizant al noii ordini mondiale este un mare idiot care isi vinde sufletul(asta imi permit sa o zic fara sa ma gandesc ca as avea prejudecati idioate). Eu unul sper sa vina Judecata cat mai repede pentrul ca am ajuns intr-un stadiu in care sunt antisocial si nu e tocmai bine si asta din cauza ca vad cate se intampla. Pentru un om care ar judeca totul obiectiv si ceea ce se intampla in micul meu oras ar fi de ajuns ca sa se trezeasca a 2-a zi in aceeasi situatie ca si mine.
"Magna est veritas et praevalebit" spuneau romanii, dar cred ca valul care se afla peste lumea de azi nu lasa posibilitatea niciunui om care vrea binele sa se ridice.
VIVA LA REVOLUCION!

Baldovin spunea...

Cu adevarat dramatic ce s-a intamplat in acele zile. Cred ca miselia armatei care si-a impiuscat propriul popor este cea mai urata parte din istoria Romaniei. N-am sa uit niciodata!

Miscarea de Rezistenta