luni, 24 martie 2008

Interesant de stiut


Specialistul britanic Alan Simpson­, preşedinte al Communication Links, părintele WorldNet, responsabil de globalizarea informaţiei, a elaborat un material destul de transparent despre pionieratul "diplomaţiei electronice".

Totul a început când "Marele Comunicator" (Washington) a înţeles că trebuie să câştige războiul mediatic pentru a-şi implementa strategiile globale pe termen lung. Prin United States Information Agency şi cu control strict militar a început construcţia reţelei de transmisiuni prin satelit, fiind angajaţi cu contract Alan Simpson şi echipa sa, care aveau deja experienţă cu firma "Satelite Communication LTD". Simpson a umblat cu valiza cu un analizator de spectru deghizat în televizor portabil printr-o grămadă de ţări, multe comuniste şi ostile planului de globalizare a comunicaţiei.

Era să fie prins în India abia de către un ofiţer de la aeroport care era student la Electronică. Norocul lui Simpson că superiorii ofiţerului nu l-au crezut! Prima "farfurie" din reţeaua WorldNet a fost asamblată pentru scurtă vreme pe acoperişul Ambasadei SUA din Londra, în aprilie 1985. Specialiştii români în războiul radioelectronic au semnalat în timpul evenimentelor din decembrie 1989 că pe acoperişul Ambasadei SUA de la Bucureşti apărea şi dispărea o "farfurie".

De altfel, şi Simpson recunoaşte că "nicăieri nu s-a dovedit mai clar că sistemul de transmisie prin satelit funcţionează ca atunci când el a fost activat la Bucureşti". OK! Pe urmă s-a intrat pe frecvenţe legale, iar acum, că Bucureştiul a devenit punct de "control al tuturor", ce mişună pe sateliţi, în afară de televiziuni, numai Dumnezeu poate şti!(adevarul)

0 comentarii:

Miscarea de Rezistenta