luni, 24 martie 2008

Sumer = Mures ???

Tot in articolul interesant din Adevarul de Duminica se sugereaza un lucru interesant si pe cat se poate de putin mediatizat si anume descoperirea tablitelor de la Tărtăria.Putin mediatizat bineinteles noi nu trebuie sa stim nimic pentru ca populatia trebuie tinuta in prostie si ignoranta.

Descoperirea din 1961 a tăbliţelor de la Tărtăria într-un complex arheologic sacru a bulversat întreaga lume, pentru că ele demonstrau că civilizaţia nu a apărut în Sumer, aşa cum se stabilise, cu cel puţin 2.000 de ani mai devreme, pe Mureş (anagramă SUMER) şi Arieş - râu pomenit în legendele sumeriene despre "timpurile dintâi" că trecea prin E.DIN - muntele unde "Maica oamenilor şi a zeilor" îşi avea casa şi "grădina".

Mulţi istorici au susţinut că tăbliţele de la Tărtăria sunt un "accident", dar nimeni nu vrea să se mediatizeze că pe întreg teritoriul ţării noastre există vestigii cu simboluri sumeriene, mai vechi decât civilizaţia sumeriană mesopotamiană, ajunsă acolo după Potop, după cum spun scrierile lor .

Cat despre summitul nato.... „a existat în mod clar o motivaţie strategică pentru a ne mişca destul de repede, inclusiv în privinţa României şi Bulgariei, din motive care sunt mai degrabă familiare dezbaterii NATO decât UE", a subliniat Bildt. Ei, iacă! România era pe lista axei, indiferent dacă unii şi alţii ar fi preferat să nu fie locuită! Sau locuită de alţii.

Din fericire pentru noi, spun ocultiştii, citând profeţii celebre ale lui Nostradamus şi Sundar Singh, există asupra ţării noastre un halou divin şi oricât s-ar grăbi marile puteri să-şi atingă scopurile globale, trebuie să ţină seama de poziţia noastră geografică şi de protecţia din alte sfere decât cele materiale.

Dar nu numai mult contestaţii "profeţi" susţin acest lucru. Şi Papa Ioan Paul al II-lea ne-a arătat dimensiunea protecţiei divine a României, dar n-a existat un interes major în a-i fi mediatizate spusele. „La confluenţa dintre religia catolică şi religia ortodoxă – în Transilvania –, catolicii şi ortodocşii sunt chemaţi să-şi unească eforturile, astfel încât continentul european să nu îşi uite rădăcinile creştine", a spus Suveranul Pontif în vizita sa în România, în 1999, adăugând că a venit ca să contemple chipul lui Iisus în Biserica noastră.

Era primul papă care a făcut o vizită unei ţări ortodoxe în peste 1.000 de ani şi nimeni nu s-a străduit să afle ceea ce a vrut să spună cu adevărat. Mai mult, la sfinţirea locului pentru Catedrala Mântuirii Neamului a spus că România este "Grădina Maicii Domnului", o ţară care ocupă un loc special în inima sa. Unii pot spune că erau expresii diplomatice, dar specialiştii care studiază de zeci de ani geografia sacră a lumii ştiu că România are un loc aparte pe plan divin. Poate cea mai veche referire este cea din Geneză – în care întâi nişte lingvişti greci, apoi ruşi au identificat Havila ca anagramă a Valahiei.

Conform acestora, nici mitica şi "germanica" Walhala n-ar fi altceva. La aceeaşi concluzie au ajuns şi dr. Ilie Stanciu şi prof. Tudor Diaconu, membri ai Asociaţiei Oamenilor de Ştiinţă din România, care, după ce au descoperit şi studiat "codul getic" - o matrice lingvistică descoperită pe o statuetă de la Adamclisi (astăzi dispărută) -, au ajuns la concluzia că "Limba vorbită de Adam şi Eva" (vol I şi II) s-a vorbit pe aceste meleaguri.

România, văzută de Sundar Singh


Şi Nostradamus a prevăzut o soartă strălucitoare poporului român, dar după un război devastator, cu arme nucleare şi biologice, care va izbucni între 2008 şi 2012, conform dr. M. Ruthford. Dar Sundar Singh (sfânt indian, convertit la creştinism, 1889-1929) a fost cel care a avut revelaţii ample despre viitorul României.
"Eu ştiu că România are o misiune dumnezeiască de redresare spirituală ce o va face să se înfăţişeze ca un veritabil model demn de urmat întregii umanităţi. Cea care mi-a inspirat, fără putinţă de tăgadă, aceste profeţii este Prea Sfânta Născătoare a lui Iisus, şi reamintesc din nou că, din câte simt, locul de cinste în ocrotirea României îl ocupă Maica Domnului".


El a prevăzut schimbarea climei, "cutremure care vor distruge multe dintre clădirile existente, uragane şi vânturi puternice, terestre şi maritime". Uimitor, a prevăzut şi globalizarea! "Treptat, puterile statale vor dispărea, ca în locul acestora să apară o nouă putere denumită Federaţia Statelor Pământene, cu un singur preşedinte, o singură monedă, un singur consiliu de conducere şi o singură armată".

"În acea perioadă, Rusia va deveni una dintre cele mai creştine ţări de pe suprafaţa pământului, Bosforul şi Dardanele se vor scufunda, dispărând complet de pe suprafaţa globului, de asemenea, o mulţime de insule vor dispărea, fiind nimicite de cutremure, scoarţa pământului fiind zdruncinată de o mulţime de urgii ce se vor abate asupra oamenilor (…) Vor face excepţie de la pedeapsa focului nimicitor şi a măcelului ce se va desfăşura pe aproape întreg globul pământesc, România şi locurile supranumite sfinte din Palestina.

Netrecută prin sabie va rămâne de asemenea cetatea Vaticanului, dar puterea sa de influenţă, atât de pregnant urmărită, se va reduce la zero. România va trece prin mai multe faze de transformări fundamentale, devenind, în cele din urmă, graţie spiritualizării ei exemplare, un veritabil focar spiritual, ce va putea fi comparat cu miticul «Nou Canaan», iar Bucureştiul se va transforma într-un centru esenţial al acestui foc.

Această capitală a polului spiritual al planetei va fi aproape în întregime reconstruită, rămânând în cele din urmă o aranjare de construcţii, în formă inelară, având şapte km în diametru şi va fi considerat de toate popoarele drept un veritabil "Nou Ierusalim". În România se va construi un canal care va uni Dunărea cu marele oraş reconstruit al Bucureştiului, permiţând astfel ca vapoarele, chiar foarte mari, să ajungă până în acest oraş minunat".


Conform astrologilor, din 2007, de când Jupiter şi Pluto au făcut conjuncţie în Săgetător, România a intrat într-o perioadă de renaştere spirituală.


Cea care mi-a inspirat, fără putinţă de tăgadă, aceste profeţii este Prea Sfânta Născătoare a lui Iisus, şi reamintesc­ din nou că, din câte simt, locul de cinste în ocrotirea României îl ocupă Maica Domnului

Sundar Singh


3 comentarii:

George spunea...

Citeste David Icke care explica de ce exista prin toata Europa urme ale vechilor sumerieni, de fapt ale Phoenicienilor. Nu doar la Tartaria. El explica foarte bine si totul se leaga. E simplu. Doar ca istoria ce o invatam la scoala e o vomitatura cu iz de cultura

Anonim spunea...

Daca vreti adevarul despre istoria veche a omenirii va recomand sa cautati cartile editate la editura Obiectiv Craiova http://www.edituraobiectiv.ro/ (una dintre putinele edituri cu curaj din Romania).

Anonim spunea...

zice david icke multe, chestii bune dar zice si ca exista "oameni soparle". sa fim seriosi...
blogul asta mi s-a parut grozav pana la articolul asta. cat de inchis la minte sa fii sa mai crezi in biserici si religii?! d-zeu a fost o idee; acum e mort.

Miscarea de Rezistenta