luni, 24 martie 2008

-Neptun-sau cand satelitii sunt surzi te poti preface mut


Marile puteri au avut întotdeauna strategii pe termen lung de care s-au­ ţinut cu sfinţenie, dacă se poate spune aşa. Ca să rămânem în sfera "ocultă", dar de altă natură, menţionăm că summitul de anul acesta a fost pregătit de mult timp, după cum aflăm de la un specialist în "microunde". Dar nu din cele de la cuptoare! "Bucureştiul este o locaţie ideală.

Mă rog, din punctul nostru de vedere. Adică este atât de îmbâcsit de sisteme radioelectronice - emisie, recepţie, stocări, retransmisie - încât nivelul de radiaţie este extrem de ridicat, cel mai ridicat din Europa, dar pentru asta nu ne critică UE şi nici Departamentul american de Stat, pentru că aşa era programat. În privinţa asta, am fost cuminţi şi am acceptat tot ce ni s-a oferit, fără să ne punem problema protecţiei populaţiei.

Pe «cupola» Bucureştiului sunt, după cum ştiu eu, peste 10.000 de antene din sistemul electronic de configurare. De obicei, de luni până joi se merge pe recepţie, captare. La sfârşit de săptămână se fac «cărţile», traficul informaţiilor este extrem de intens, de aceea e bine să pleci în weekend într-o casă de vacanţă, într-o excursie! Dacă transmisiile astea ar bâzâi în spectrul audibil, nu s-ar putea trăi în Bucureşti!".


Mda! Cică asta ar fi de bine din punct de vedere strategic, pentru că Bucureştiul este în prezent capăt de axă (Washington – Londra – Bucureşti), dar tinde să devină punct de bifurcaţie. "Globalizarea nu funcţionează pe axe mici", ne spune un fost strateg militar, încântat de Summitul NATO de la Bucureşti. "Gândeşte-te ce înseamnă să trasezi o sferă plecând de la Washington şi terminând la Bucureşti, cu un punct minimal de bifurcaţie la Londra!

Restul lumii rămâne pe dinafară şi există riscul formării altor axe. Dacă acestea nu sunt complementare cu axele principale, e război şi lumea a obosit de atâtea războaie. Cel mai bine este ca, la acest summit, marile puteri să se înţeleagă şi de la Bucureşti să plece alte coordonate ale axei şi sfera să se contureze mai amplu. De aceea a şi fost ales Bucureştiul ca punct de control al tuturor".


Neptun, „necontrolul nimănui"


Aici se cuvine să vorbim ce înseamnă un "punct de control al tuturor". E vorba de agenţiile de spionaj. De multă vreme există locaţii de "necontrol al nimănui" sau "control al tuturor", unde au loc întâlniri ale agenţilor din ţări duşmane, unde fiecare spion zburdă în voie cu alţi spioni în cârca lui, pentru că este interzis a se întâmpla ceva rău. Se fac doar schimburi de "impresii".

În anii interbelici a fost Geneva, apoi, în situaţii critice au fost Yalta, Malta şi „alta", dar, cum lucrurile păreau să se aşeze, s-a trecut la perioade mai lungi. Între 1973 şi 1993 a fost Casablanca, apoi a urmat Viena, care nu a rezistat prea mult. Se vede treaba că în "controlul tuturor" s-au­ născut nişte planuri necontrolate şi în 1999 marile agenţii de spionaj s-au trezit în căutare de alte "oaze". Yalta, Malta nu mai erau pe lista opţiunilor, deoarece ofereau protecţie radioelectronică şi satelitară de doar 60% şi s-a aflat întotdeauna ce-au­­­ vorbit mahării lumii pe acolo, în mare "taină".


"Bucureştiul a devenit o opţiune firească", ne lămureşte strategul. Şi s-a trecut la implementarea "controlului tuturor". În plus, România mai are o locaţie deosebită. „Neptun este o fortăreaţă din punct de vedere radioelectronic. Are o protecţie maximală în cea mai mare parte a zilei împotriva interceptărilor, detecţiei prin satelit şi a altor metode. Această locaţie este pentru întrevederi la nivel foarte înalt, dacă se ţine cont, evident, de programul sateliţilor. Vila prezidenţială de la Neptun a fost construită după ce strategi militari, ingineri şi constructori au făcut toate măsurătorile şi calculele posibile şi imposibile pentru a asigura gradul de protecţie maximă.

Nici tehnologia modernă nu sparge acest zid, deoarece aşa s-a dorit de multă vreme". Acum înţelegem importanţa covârşitoare a Bucureştiului "controlat de toţi", cu Neptunul aflat sub "necontrolul nimănui" la pachetul de "ofertă", pentru luarea deciziilor NATO!(adevarul de duminica)

1 comentarii:

Juggernaut spunea...

http://www.safewireless.org/

Miscarea de Rezistenta