sâmbătă, 15 martie 2008

Avem si noi "Iluminatul" nostru?


Mugur Isarescu guvernator al Bancii Naţionale a României din 1990 nascut la Dragasani Jud Valcea este un personaj relativ enigmatic al plaiurilor noastre mioritice.Aparitiile sale rare la televizor, foarte bine regizate , il fac sa fie ferit de ochii publicului.Ceea ce spune este inteles doar de o mica parte a celor ce privesc in acel moment si lumea traieste cu impresia ca avem un om bine pregatit, bine informat si mai ales bine intentionat la conducerea independentei Banci Nationale a Romaniei.După Revoluţia din 1989, a lucrat la Ministerul Afacerilor Externe, apoi ca reprezentant comercial la Ambasada României din Statele Unite ale Americii, iar din septembrie 1990 a fost Guvernatorul Băncii Naţionale a României.Pana acum toate bune si frumoase dar putem lua in considerare si urmatoarele aspecte.In 1993 devine membru al Clubului de la Roma, a fost ales preşedinte al Asociaţiei Române a Clubului de la Roma! Despre acest club exclusivist nu foarte multa lume stie dar merita mentionate urmatoarele:Primul raport al acestui misterios club s-a intitulat "Limitele Cresterii".
Pe lânga soc a provocat o unda de oroare in toata lumea. Cu putin timp inainte de prima criza petroliera (1973) raportul aducea mesajul ca lumea se indreapta spre dezastru din cauza cresterii necontrolate a populatiei, expansiunii industriale, declinului de resurse naturale, distrugerii planetei si in final lipsei mancarii.Acest Club a avut ca membri oameni influenţi din diverse domenii (financiar, politic, industrial etc.), din întreaga lume, şi că a constituit o ilustrare vie a teoriilor conspiraţiei. Prima întrebare care se pune în astfel de cazuri e, desigur, cine finanţează asemenea grupuri. Numai naivii pot crede că respectivele cluburi, grupări etc. au o agendă dezinteresată.In cele din urma Domnul Mugur Isarescu mai este si membru al mai celebrei Comisii Trilaterale .Comisia Trilaterala a fost fondata prin manevrele persistenete ale lui David Rockefeller si Zbigniew Brzezinski.
Rockefeller este chairman al ultra-puternicei Chase Manhattan Bank, director al multor corporatii multinationale si “fonduri de inzestrare” majore si a fost multa vreme o personalitate centrala in Council on Foreign Relations.Brzezinski, un profet sclipitor al idealismului unei lumi unite, a fost profesor la Universitatea Columbia si este autor al catorva carti ce au servit drept “ghiduri in materie de politica” pentru Comisia Trilaterala. Brzezinski a ocupat functia de prim director executiv al Comisiei din momentul debutului acesteia in 1973 pana la sfarsitul anului 1976, cand a fost numit Asistent Prezidential in Probleme de Securitate Nationala de catre Presedintele Jimmy Carter.Comisia Trilaterala a fost fondata in momentul in care s-a constat limita de putere pe care o are Consiliul pentru Relatii Externe.Toate aceste organizatii alatur de grupul Bilderberg sunt cele mai infocate sustinatoare ale Globalizarii dar si al suprimarii sentimentelor nationaliste idealul lor fiind crearea unei comunitati globale unice sub controlul nelimitat al lor prin intermediul unor organizatii suprastatale cum ar fi ONU, NATO.Aproape toti presedintii SUA au fost si sunt membrii in aceste 2 organizatii:Consiliul pt Relatii Externe si Comisia Trilaterala.Despre aceste grupuri se pot scrie carti intregi in scurt timp voi reveni cu informatii suplimentare.
Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei este si mason.De aici speculatiile pot continua la nesfarsit dar important este sa gandim in profunzime aceste aspecte.

Chiar ne dorim sa avem la carma Bancii Nationale un om care face parte din niste organizatii pro-globalizare si care doresc uzurparea suveranitatii tarilor, distrugerea granitelor, controlarea economiilor, scaderea populatiei ? Agenda lor poate contine mult mai multe decat atat! Chiar ne dorim asa ceva?!?

16 comentarii:

Anonim spunea...

cine ii vor opri? eu banuiesc ca exista organizatii ultrasecrete ce fac tot posibilul sa ii opreasca insa dupa cum se poate vedea cu ochiul liber si mintea limpede nu preau au sorti de izbanda, pe zi ce trece planul elitei nu mai imi provoaca atat de mult dispret ...daca stai sa te gandesti dintr-un punct de vedere e drept bolnav nu poti sa nu le admiri capodepera de arta ce se infaptuieste sub ochii nostrii, atat de complex si bine pus la punct e planul lor incat in cele din urma te resemnezi impacat cu soarta, cei mai buni au castigat si asta conteaza...

Skappaluda spunea...

Aceasta mentalitate este daunatoare.Este aberant ceea ce spui cu organizatii super-secrete care incearca sa opreasca pe cele secrete.
Supunerea nu este o optiune.Nu a castigat nimeni si cat timp vor fi oameni ce vor sa faca ceva nici nu vor castiga.Ai incredere in tine.Un om poate schimba o societate...stiu ca suna utopic dar asa este

Anonim spunea...

Sieg Heil ! Atata timp cat va mai aexista "ultimul regiment", globalistii nu vor castiga.

Anonim spunea...

Oamenii acestia nu sunt cei mai buni. Ei zic ca vor sa faca o lume perfecta,condusa de cativa oameni super-alesi, insa in realitate, ei distrug planeta, distrug mii de specii de plante, animale, insecte, au distrus rase intregi de oameni, si pana cand isi vor prelua ei puterea, planeta va fi distrusa, va ajunge exact ca planeta Marte-o planeta moarta. Oamenii astia nu sunt cei mai buni, ci sunt bolnavi psihic si pun in pericol planeta intreaga pt nebunia din capul lor. Sa nu uiti faptul ca majoritatea conflictelor de pe Planeta, de azi sau din trecut se datoreaza acestor oameni si celor al caror patrimoniu filosofic l-au preluat.

Anonim spunea...

Mesajul anonimului e absolut revoltător: ori e mason, ori e evreu, ori e dus cu pluta!
Nu pot învinge câţiva criminali blestemaţi şase miliarde de oameni... într-un târziu se vor trezi şi vor reacţiona!
Şi asta datorită unor oameni de acţiune şi de suflet ca d-vs. Sincere felicitări! Fortuna.

Ba'al spunea...

desi vechi acest articol, ma simt nevoit sa imi expun opinia sperand ca mai este cineva care sa citeasca ce voi scrie. nimeni nu poate opri masoneria. NIMENI. uitati-va doar ca, indiferent cate filme impotriva lor au aparut si cati au incercat sa le dezvaluie secretele, ei tot ocupa teritorii ascunsi sub denumirea de SUA, ONU sau NATO. Romania este vanduta acestora si poate e mai bine pentru noi. Irakienii nu s-au vandut si au ajuns nimiciti, afganii la fel... urmeaza altii. Israelul nu-i sfant, e cu Diavolul acum si asa va fi pana in ultima zi. Sic luceat lux, Illuminati!

Skappaluda spunea...

Da,mai citeste cine e interesat ceea ce ai scris tu,pentru ca daca nu ai observat exista in coloana din dreapta paginii o sectiune denumita destul de clar : Comentarii Recente.
Cat tine despre ceea ce ai scris pot spune ca am simtit doar dezgust citind cuvintele tale.Ar trebui sa ne bucuram ca suntem sub aceasta influenta numai din lasitate?Sa le pupam picioarele ca nu ne dau cu bombe in cap..omorandu-ne copii? Se vede ca nu prea ai incercat nimic inteligent prin comentariul asta ci doar sa te dai putin interesant..si iti vorbesc la pertu pentru ca imi imaginez ca nu poti fi foarte inaintat in varsta..

Flavian spunea...

Intrebare de incepator: ce e rau in faptul ca s-a tras inca din anii 70 un semnal de alarma asupra situatiei resurselor si cresterii nesustenabie a consumului ?

Octavian spunea...

Pentru Flavian! Nu este rau nimic in scopul lor declarat, ca si in ideea de Noua Ordine Mondiala, ca o singura natiune, sau ideea de globalism:"Scopul declarat al acestei comisii (Comisia Trilaterala)este, dupa spusele ei, "cooperarea trilaterala strânsa pentru a mentine pacea, a administra economia globului, a promova renovarea economica, a diminua saracia mondiala, permitând astfel evolutia pasnica si linistita a sistemului mondial global". Dar "ideea de baza a ideologiei Comisiei Trilaterale se contureaza astfel : "Poporul, guvernele si economiile tuturor tarilor trebuie sa serveasca nevoilor bancilor multinationale si corporatiilor".
Si mai spun unii ca "In 1972, planul Comisiei Trilaterale era de a scadea nivelul de trai al claselor de jos si de mijloc, de a spori autoritatea presedintelui, de a consolida cooperarea dintre guvern si sectorul particular, faurind planuri economice, un control guvernamental mai sever asupra presei si dezarmarea muncitorilor.".i mai spun unii ca "împrumuturile acordate oricarui guvern de catre Fondul Monetar International sunt garantate de avutul natiunii: de munti, râuri, lacuri, câmpii si dealuri, de pamântul tarii, de baza existentei locuitorilor. Jesse Helms le-a vorbit americanilor, dar cuvintele lui se adreseaza tuturor natiunilor. Este sfâsietor sa vezi cum se grabesc românii sa se vânda puterilor distrugatoare si dusmane ale bancherilor internationali, care sub pretextul "ajutorului economic", "împrumutului necesar pentru reconstruirea industriei" le vor rapi suveranitatea nationala, stapânirea asupra pamântului României si, în cele din urma, statutul de om liber. Caci grabindu-se sa se îndatoreze la bancherii internationali, românii îsi pun drept garantie ("colateral") - nimic altceva decât pamântul stramosesc, teritoriul României si dreptul de a fi cetatean român. Caci scopul declarat al guvernului francmasonic mondial, al Noii Ordini Mondiale, este "sa treaca pamântul în proprietatea altora" ("to change the tenure of the land.")" Atunci ce sa mai credem daca ei insisi sunt asa de secretosi? Daca ar avea ganduri curate cu majoritatea oamenilor ar fi mai deschisi, dar nu cred.

Flavian spunea...

Da, stiu toate acestea, dar n-ai raspuns la intrebarea mea... :)

Chestia e ca sistemul bancar actual se bazeaza pe crestere fara limita. Sunt un fel de caritas, in care dobanda impune mereu si mereu mai multi bani aruncati in joc, oameni indatorati, consum, risipa de resurse, poluare etc.

Iar eu observasem ca in anii 70 comisia explica tocmai ca nu se poate continua in acest hal prea mult. Vai... ce "oroare" au putut sa spuna, ca lumea se indreapta spre dezastru. Uita-te in jur in ce hal a ajuns lumea in nici 40 de ani, poti sa zici ca n-au avut dreptate la faza asta ? :)

Anonim spunea...

Sa ne uitam in jurul nostru, oameni precum aceia care isi vand votul pentru 2 mici si o bere credeti ca sunt oameni cu care se pot discuta probele reale nationale sau globale ?
De aceea a existat si va exista intotdeauna secretomania ... mai greu sa discuti cu alegatorul mediu lucruri de un anumit nivel.
Asta este intradevar si o scuza pentru manipulare si chiar dictatura.
Eu unul insa sunt 100% pro globalizare si disparitia acestui pojar al umanitatii numit nationalism in numele caruia orice paduche se poate considera mai bun ca altul doar pt ca s-a nascut in "tara" lui.

Adi spunea...

Toate teoriile despre Crearea unei "Lumi mai bune" au fost sortite esecului . Dovada au fost toate Imperiile ce s-au prabusit pentru ca cei ce ajung la Putere nu sunt "ingeri", ci doar stand la adapostul averilor acumulate incep sa se creada ingeri. Omul nu s-a schimbat si nu a devenit mai bun in ultimii 10000 ani. Situatiile critice o dovedesc iar specialistii afirma ca creierul nostru este identic cu cel al stramosilor nostrii umani. Nu stiu cat de bune sunt ideile lor, America din 1913 cand a acceptat Federal Reserve System s-a inrobit singura ,a devenit o sursa de imbogatire pentru anumite grupari si chiar persoane talentate in speculati financiare dar si o armata necontrolabila de catre propiul popor. De atunci au devenit mai puternice: Bildenberg si Comisia Trilaterala. Acestea inrobesc guvernele (mai ales pe cele corupte), noi muncim pentru a plati taxe si impozite ( bani ce se intorc cu dobanzi mari la FMI ) sau ratele la bancile pe care le gasim la orice colt de strada. V-ati uitat mai atent la graficul detaliat al rambursarii unui credit de consum ? Eu cred ca singurul lucru pe care-l mai putem face ,este sa nu mai luam credie pentru nevoi personale iar cele pentru afaceri , doar pe termen scurt . Americanii au fost prinsi in acesta capcana, traiesc intr-o falsa libertate si cel mai trist este ca poarta razboaie ce nu sunt ale lor . "Nasul" (Brzezeinski) stie cum sa propulseze anumiti oameni in functia de presedinte al SUA .

Adi spunea...

De exemplu: "În ianuarie 2010, Federal Reserve (Fed), a anunțat un profit net record de 52,1 miliarde dolari pentru 2009, în creștere cu 13% față de cel înregistrat în 2008, potrivit datelor preliminare " (ro.wikipedia.org). Si cati muncitori americani au iarasi un loc de munca dupa ce toate corporatiile si-au mutat fabricile in China si cateva prin Mexic unde slariile sunt mult mai mici ? Poate doar cei 30000 de soldati trimisi de " pacifistul" Obama in Afganistan si cateva firme ce produc tehnica militara vor fi mai avantajati... . Cand Puterile lumii au decis sa nimiceasca o tara , au facut-o bine de tot ! O armata de 100.000 soldati patruleaza o tara efectiv distrusa . Doar pentru profitul marilor bancheri ce viseaza la o : "Lume mai buna " .

Anonim spunea...

Am iesit de sub comunisti fara datorii si o mina de oameni care au preluat conducerea au reusit incet incet sa ne vinda. Ce facem frati romani???
Mai e sansa sa iesim de sub jugul sclavagist
asta am ajuns sclavi
platitori de taxe sa traiasca altii bine
Traim mai rau decit in era sclavagista.
In privinta celor care au aderat Clubului de la Roma sa mearga in tara lui David Rockefeller si Zbigniew Brzezinski.Sa traiasca si sa infloreasca acolo.
Bine zicea un poiet Muntii nostri aur poarta noi cersim din poarta npoarta. Neau vindut pentru Uraniu si zacamintele existente ceea ce nu se face.
Toni

Anonim spunea...

Lasati disperarea si inarmati-va cu credinta ! In biblie se spune ca toate astea se vor intampla , deci indiferent ce vom face , apocalipsa va avea loc ! Eu unul ma bucur , pentru ca la final , dupa o asteptare de milenii , DUMNEZEU se va intoarce printre noi !

Anonim spunea...

Poate ca este bine ca avem si noi un reprezentant acolo printre cei alesi...ca nu o fi tocmai el care sa ne dea in cap....sa nu ii consideram pe toti acum,tradatori de neam

Miscarea de Rezistenta