joi, 20 martie 2008

Intalnirea Masoneriei Mondiale Bucuresti - B'nai B'rith


În următoarea perioadă, în Bucureşti vor avea loc evenimente a căror însemnătate depăşeşte cu mult graniţele ţării. Dacă despre organizarea summit-ului NATO, în perioada 2-4 aprilie, presa a relatat pe larg, imediat după acest eveniment în Capitala României va avea loc Convenţia celei mai mari organizaţii evreieşti din lume. Irina Cajal, consilier diplomat la Ministerul de Externe şi la Ministerul Culturii şi Cultelor a anunţat în exclusivitate la News FM, în emisiunea LIVE cu Anca Florea, că în perioada 11-14 mai va avea loc la Bucureşti Convenţia europeană B`nai B`rith. "Loja B`nai B`rith"
Cine este această organizaţie? Potrivit informaţiilor oficiale, organizaţia B`nai B`rith a fost înfiinţată în 1843, la New York, de 12 emigranţi evrei din Europa. În timp, B`nai B`rith a devenit cea mai puternică organizaţie evreiască din lume, deţinând reprezentanţe în peste 50 de state şi fiind prezentă în mai multe organizaţii internaţionale. Printre acestea, amintim doar ONU, UNESCO şi Consiliul Europei. Neoficial, B`nai B`rith este considerată o organizaţie masonică, după unele surse, chiar cea mai influentă. De altfel, şi Irina Cajal a vorbit la News FM despre "Loja B`nai B`rith" din România, care ar fi cea mai veche organizaţie de acest tip din ţara noastră.
Toţi preşedinţii B`nai B`rith, la Bucureşti

Este aşadar extrem de interesant ce se va discuta la Bucureşti la Convenţia B`nai B`rith din 11-14 mai. Potrivit Irinei Cajal, la această Convenţie vor participa toţi preşedinţii organizaţiilor B`nai B`rith din Europa, precum şi mai mulţi invitaţi din Statele Unite. De altfel, sediul central al organizaţiei B`nai B`rith International se află la Washington, în apropierea Casei Albe. Dacă ar fi să-i credem pe cei care consideră B`nai B`rith una dintre cele mai temute organizaţii masonice, unul dintre membrii ei ar fi fost însuşi Karl Marx, "părintele comunismului."
Programul Convenţiei B`nai B`rith de la Bucureşti
- 11 mai - coktail-ul de deschidere
- 12 şi 13 mai - discuţii şi şedinţe
- 14 mai - gala de închidere
Liderii B'nai B'rith Europa
Reinold Simon (foto 1) este preşedintele B'nai B'rith Europa. Acesta a fost un membru activ al organizaţiei B'nai B'rith din anul 1989, fiind ales de curând preşedinte al organizaţiei.


Vicepreşedintele organizaţiei B'nai B'rith din Europa este Armand Azoulai (foto 2). Este membru al lojei Henry Dunant din Geneva din 1984. Din 1997 şi până în 2007 a ocupat diverse funcţii în cadrul B'nai B'rith, culminând cu actuala poziţie, cea de vicepreşedinte al organizaţiei.

3 comentarii:

Anonim spunea...

SECRETE DEZVALUITE

Autoaparare psihica. Cum sa devii imun la manipulare
http://www.scribd.com/doc/886520/Autoaparare-Psihica-Cum-sa-devii-imun-la-manipulare

Arma cuvantului la Mihai Eminescu
http://www.scribd.com/doc/2302519/DRUMUL-DOINEI-ARMA-CUVANTULUI-LA-MIHAI-EMINESCU

Spre Eminescu. Raspuns romanesc la amenintarile prezentului si la provocarile viitorului
http://www.scribd.com/doc/2167565/ECONOMISTUL-EMINESCU

Maresalul Ion Antonescu si Corneliu Zelea Codreanu
http://www.scribd.com/doc/976134/ANTONESCUCODREANU

Comandantii legionari Mota si Marin. Testamentele lor politice
http://www.scribd.com/doc/886527/Ion-Mota-si-Vasile-Marin-Testamentele-Politice

Secretul sabiei de foc. Sau Cum e cu putinta Fenomenul Legionar
http://www.scribd.com/doc/886529/Secretul-Sabiei-de-Foc-sau-Cum-e-cu-putinta-Fenomenul-Legionar

Nicolae Iorga – Testamentul politic
http://www.scribd.com/doc/886667/NICOLAE-IORGA-TESTAMENTUL-POLITIC-continutul

Le deschidem cu COPY pe link + PASTE in browswe.

Au copyliber.

manoliu spunea...

REVOLUTIA 1989 PROVOCATA de LOJA B'nai B'rith

http://revolutia1989provocatadelojabnaibrith.putblog.com/

Acest material este facut in mod special pentru tinerii romaniei virusati cu virusi cacealmale sioniste criminale si teroriste REVOLUTIE, MINERIADE, JOS COMUNISMUL, FARA COMUNISTI si pentru aceia care au participat la evenimentele din 15 - 25 DECEMBRIE 1989 de la Timisoara si Bucuresti, 15 martie 1990 Targu Mures, AUTONOMIE MAGHIARA si 13 - 15 iunie 1990 incercare de LOVITURA DE STAT organizata de GDS- RADIO EUROPA LIBERA membri ai lojei B'nai B'rith, dupa alegerile libere si democratice din 20 mai 1990 din Romania, pentru ca masoneria internationala condusa de loja B'nai B'rith sa ajunga in institutiile statului Roman.

Tineri cetateni romani sa stiti ca de 20 de ani se aduc la studii gratuite cetateni rusi-moldoveni -rusi pentru a inlocui cetateni romani din institutiile statului Roman si constituie MASA DE MANEVRA a lojei B'nai B'rith in Romania, iar EUGEN TOMAC este un element etalon cu privire la faptul ca autentifica cele mentionate si ca este cetatean ucrainian adus la studii gratuite in Romania care dupa terminarea studiilor in Romania este angajat ministru secretar de stat in MINISTERUL AFACERILOR EXTERNE, iar la alegerile din 2009 a trimis comunicate catre toate ambasadele romane acreditate in strainatate sa nu trimita documentele de votare pana la noi ordine si dupa realegerea lui Basescu participa impreuna cu alt membru al postului de RADIO EUROPA LIBERA Teodor Baconsky membru al lojei B'nai B'rith, semnatarul Declaratiei din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria, la negocierea si cumpararea de AVIOANE F16 si a scutului AMERICAN ANTIRACHETA in numele statului Roman.

Fac precizarea ca toti cetatenii straini RUSI-MOLDOVENI-UCRAINIENI sunt angajati in institutiile statului Roman sau se infiinteaza institutii pentru a le creea locuri de munca, cum este ANI, IICCR, AVOCATUL POPORULUI si altele, iar tinerii cetateni romani care reprezinta VIITORUL ROMANIEI, dau examene in prezenta politei si jandarmeriei si numai doua examene pentru admitere la liceu ori pentru a obtine diploma de bacalaureat si chiar daca termina toate etapele de studii in Romania pentru tinerii cetateni ai ROMANIEI nu sunt locuri de munca.

Discursul “The president and the press“ din 1961, al presedintelui SUA John F. Kennedy:

http://www.youtube.com/watch?v=IDUbZYGbikw

“Doamnelor si domnilor

Cuvantul “secret“ este inadmisibil intr-o societate libera si deschisa iar noi ca popor, intrinsec cat si din punct de vedere istoric suntem impotriva societatilor secrete, a juramintelor secrete si a procedurilor secrete. Pentru ca exista impotriva noastra o conspiratie monolitica si crunta care se bazeaza in principal pe modalitati ascunse pentru a-si extinde sfera de influenta se bazeaza pe infiltrare in loc de invadare, pe subversiune in loc de alegeri, pe intimidare in loc de libera alegere. Este un sistem care a comasat vaste resurse umane si materiale pentru cladirea unei masinarii strans unite si foarte eficienta ce uneste operatiuni militare, diplomatice, de informatii, economice, stiintifice si politice. Operatiunile sale sunt ascunse, nu publicate, greselile sale sunt ingropate, nu puse pe prima pagina, criticii sai sunt redusi la tacere, nu laudati. Nici o cheltuiala nu este pusa sub semnul intrebarii, nici un secret nu este dezvaluit. De aceea judecatorul atenian Solon, a decretat ca fiind ilegal pentru orice cetatean sa se sustraga unei controverse. Va cer ajutorul pentru sarcina foarte grea de a informa si alerta poporul american, increzator ca impreuna cu ajutorul vostru, omul va fi ce a fost destinat sa fie, liber si independent.“

In 1963 este asasinat de soferul sau agent CIA si membru al lojei B'nai B'rith care se intoarce si trage, si-l umpusca in fata pe Kennedy.

Kennedy Assassination - ASASINAREA LUI KENNEDY de catre LOJA B'nai B'rith.

http://video.google.com/videoplay?docid=-6772585564431596301#

manoliu spunea...

Catelu de gard sau prostul, prostilor.

Am un coleg care este aprope de BASESCU si care spune ca Basescu este membru al lojei B'nai B'rith si spune ca rade BASESCU cand aude de greve de se pisa pe el, de ras si de wisiky.

Pai, ce este rau ca ies oamenii in strada, isi arata nemultumirea fata de situatia din tara.

Basescu zice: Il am pe Oprescu si alti prefecti in tara care ii aseaja precum CATEII in lant la doi sau trei km de prefectura, sau mai departe de locul unde trebuie sa latre si latra si ei ca cateii in lant la gard.

Ii raspund: Da, este departe MUZEUL ANTIPA de Guvern si mai este si trafic.

Colegul meu zice: Daca ai fii in interior unde ai lucrat si tu in MAE, actualul sediul al Guvernului nu se aude nimic, iar aia beau cafea, se joaca la calculator ori pune mana la pasarica femeilor in Guvern si mai fac si afaceri de sute de milioane de euro.

Si mai nou, Basescu zice: Romanii se duc la PARLAMENT si se mai si leaga ca prosti singuri cu lanturi, adica sunt mai prosti, ca prosti. Pai, cu astia stam la putere pana in 2050, avem independenti si sindicatele de partea noastra, iar cand vin alegerile le marim salariile si pensiile cu o luna inainte si le zicem ca am trecut criza impreuna, le dam o pufoaica, galeata si doi mici si o chifla si o luam de la capat.

Cum provoaca loja B'nai B'rith REVOLUTIILE?

Ataca institutiile statului pe care vrea sa-l distruga, la inceput cu devasatarea sediilor si incendierea lor, cum s-a intamplat la Timisoara in decembrie 1989, sediul CC al PCR judetean Timis si asta au facut refugiati romani si maghiari pregatiti de gen NATO, GRU Sovietic si VLADIMIR TISMANEANU si grupul RADIO EUROPA LIBERA in Ungaria si asta pe timpul lui Ceausescu cu toata securitatea, poilitia si armata care proteja aceasta institutie, ori 13 - 15 iunie 1989 din Bucuresti, dupa alegerile libere din 20 mai 1990 in care au atacat televiziunea si institutiile statului Roman cu bolovani si sticle incendiare si in vara anului 2009 gruparea masonica 21 DECEMBRIE, condusa de masonul DORU MARIES membru al lojei B'nai B'rith, care nu este revolutionar si nu a participat la evenimentele din 21 - 25 decembrie 1989, au ataca sediul PSD din Kiseleff in acelasi stil, apoi intervin puscasi din trupe NATO si GRU si agenti CIA, MOSSAD, M16, FSB-KGB si alti si impusca civili si militari in toate tarile unde provoaca revolutii, pentru a crea HAOS si pentru ca oamenii pregatiti de ei sa poata prelua puterea in liniste ca salvatori ai situatiei, adica puscasi din trupe NATO si GRU si agenti CIA, MOSSAD, M16, FSB-KGB si alti, se retrag si se face liniste.

CEDO infiintata de loja B'nai B'rith si de 20 de ani conduce Romania si da castig de cauza asociatiei 21 decembrie pentru inrobirea finaciara a romaniei pentru nererzolvarea cauzei REVOLUTIEI?

Pentru ca a fost LOVITURA DE STAT pentru a implementa PRIVATIZAREA, RESTRUCTURAREA SI DISPONIBILIZAREA, un alt COMUNISM SIONISM MODERN pentru a scoate Romania la vanzare si pentru distrugerea industriei si economiei romanesti, pentru ca Romania cu acea industrie si economie asigura locuri de munca pentru 23 de milioane de romani si a achitat datoriile la FMI.

Pentru ca imaginea sa fie completa, priviti in 7 aprilie 2009 Chisinau, R. Moldova acelasi scenariu, revolta tinerilor studenti moldoveni-rusi-ucrainieni care fac studii gratuite in Romania pe banii romanilor, in frunte cu EUGEN TOMAC cetatean ucrainian, Teodor Baconsky, Vladimir Tismaneanu, Emil Hurezeanusi alti, sprijiniti de data asta de servicii secrete romanesti si straine, legiunea straina franceza, atentie la tipul cu tricoul galben cu nr.10, de pe imagini video este membru in legiunea straina, armata de mercenari franceza. Scenariul este acelasi atacarea sediilor institutiilor importante ale R. Moldova cu bolovani si sticle incendiare actiune condusa de BASESCU membru al lojei B'nai B'rith, PUTIN, OBAMA si alti, la ordinul lojei B'nai B'rith pentru ca FMI sa ajunga la putere in R. Moldova si mai mult, sa infiinteze REPUBLICA PALANCA.

Miscarea de Rezistenta