miercuri, 2 aprilie 2008

Chiar asta ne trebuia?


Uite ca si ziua marelui summit a sosit...haos,nebunie toata lumea frustrata,nervoasa,incordata. S-a disipat si ecoul strigatului disperat in legatura cu cheltuielile astronomice pe care pana la urma tot noi le suportam.Lumea e tintita in fata cutii prin care intelege realitatea.Totul e perfect planuit pana la ultimele detalii, doar ca mai sunt mici neajunsuri...de exemplu presa...mai radem,mai glumim ..dar pana la urma nu in presa sta problema lor.
Bucurestiul e sub ocupatie Internationala, avioane survoleaza teritoriul Romaniei, spatiul aerian restrictionat,o mare parte a capitalei paralizata ...Romania nu mai exista, exista doar summitul nato...exista doar zona summitului nato.
Si intrebarea pusa in tiltul articolului revine in centrul atentiei "Chiar asta ne trebuia?" ...pentru unii raspunsul e Da...ne place sa ne credem importanti sa vedem ca "vestul", caruia ii vedeam doar partea dorsala ,s-a intors catre noi cu fata-i stricata de acneea provocata de stilul de viata alert si e-urile din mancarea din plasticul recilat adunat din cosurile de gunoi "ecologice".
Pentru altii NU avand in vedere minciunile care ne sunt aruncate in sila vazand ca oamenii care le devoreaza ,neintelegand nimic , se apleaca in fata "marii puteri internationale" care ne-a luat sub aripa ei protectoare; NU Avand in vedere nesimtirea taranului texan care ne saluta ca fiind frati de sange in cauza nobila a eradicarii terorismului international si noi ca prostii suplimentam numarul de oameni care vor merge in Irak si Afghanistan si mai mult decat atat spune ca intelege frustrarea romanilor dar nu poate ridica vizele ..normal ..ca maimutioul nu a primit indicatii in acest sens.Luptam pentru ei si la final primim ce am avut si inainte...un mare nimic.
Am citit zilele astea ca aderarea Romaniei in structurile Nord-Atlantice ii va costa pe cetatenii tarii noastre 700 Euro...stia cineva asa ceva inainte sa fim primiti? ..nu stia nimeni si sunt foarte multe pe care nu le stim si nu le vom sti mult timp.S-a creat si un sistem operativ de observare a populatiei...si credeti ca el va disparea cand mai "marii" lumii isi vor lua bagajele si vor pleca in tarile lor ? Suntem deja obisnuiti cu manipularea si cred ca fara ea unii chiar ar fi dezorientati.Ne-am facut-o cu mana noastra cu mult ajutor din partea unor forte "invizibile" dar putem sa o si desfacem...putem face ceva pana la urma ramane doar problema ....vrem sa facem asta sau ne complacem in "luxul" si "prosperitatea" unei vieti in colivie?


Mai multe despre sistemul de supraveghere

0 comentarii:

Miscarea de Rezistenta