sâmbătă, 26 aprilie 2008

Dumitru Prunariu- adevar ,manipulare sau nebunie?


Dumitru Prunariu, singurul astronaut român care a participat la o misiune spaţială, vorbeşte despre posibilitatea existenţei vieţii în afara Terrei într-un interviu acordat pentru ziarul Gardianul. El admite existenţa în diverse state a unor instituţii care se ocupă efectiv de identificarea şi studierea OZN-urilor, considerate deja „obiecte palpabile”, dar recunoaşte că mare parte din probele care ar dovedi prezenţa extratereştrilor pe Pamânt au fost ascunse în perioada Războiului Rece.

Apariţii de nave presupuse a proveni din spaţiul extraterestru s-au întâlnit pe parcursul istoriei peste tot în lume, iar în anumite medii se vehiculează teoria conform căreia omul, în forma în care este astăzi, este rezultatul unei „încrucişări dintre maimuţe şi extratereştri”

Cât despre România, astronautul aminteşte un caz de apariţie a unor OZN-uri înregistrat de aviaţia militară română înainte de 1989, la baza de la Kogălniceanu. Atunci a putut fi observată prezenţa unei formaţii de nouă obiecte zburătoare ce se deplasau cu o viteză estimată şa 6.000 de km/h. Deşi s-a stabilit că nici un avion sau rachetă terestră nu s-ar putea deplasa cu o asemenea viteză fără a se dezintegra, măsurătorile efectuate au demonstrat totuşi că era vorba de nişte obiecte fizice.


„S-a făcut un raport, nu i s-a găsit o explicaţie şi problema a fost abandonată. Este o atitudine, as zice... normala, in orice institutie de tip birocratic, asa cum e armata”, explică Dumitru Prunariu. El nu exclude însă posibilitatea ca planeta noastră să fie monitorizată din exterior de civilizaţii extraterestre.(antena3.ro)


Dupa ce am citit acest articol pot spune ca problema poate fi privita din doua directii.Una si cea mai simpla dar poate si naiva...sa luam declaratia ca atare si a doua directie care poate incepe asa:
Dumitru Prunariu este mason. "Este Cavaler Templier, grad pe care l-a dobândit în Florida (SUA), deţine funcţia de Grand King în Marele Capitul de Masoni ai Arcului Regal din România, are gradul 32 în Ritul Scoţian şi este Maestru Venerabil al Respectabilei Loji "Roza Vânturilor" din Orientul Bucureşti."
Daca avem in vedere un studiu efectuat si luat des in calcul pentru manipularea omenirii si anume- Pleaba trebuie tot timpul tinuta sub o frica exterioara - razboi nuclear,nazism,comunism,terorism,invazie extraterestra etc.- putem trage concluzia ca niste oameni interesati vor sa promoveze o idee prin persoana lui Prunariu care are o anumita credibilitate in fata oamenilor dat fiind faptul ca este singurul roman care a participat la o misune spatiala.As dori sa aud parerea voastra pe aceasta tema.



4 comentarii:

Anonim spunea...

Cred că aveţi dreptate: este o intoxicare, o manipulare, ca atâtea altele, zi de zi... toate ştirile sunt prefabricate, mass-media e aservită, francmasoneria a împânzit fiecare stat, la cel mai înalt nivel... sioniştii vor cu orice preţ să aducă pe tronul unui stat planetar pe alesul lor, din "sămânţa lui David"; ei se cred şi acum poporul ales de Dumnezeu, chiar dacă l-au răstignit pe Isus Hristos. Cum pot fi unii oameni atât de blestemaţi?! Am trimis tuturor prietenilor adresa acestui site, cu rugămintea de a-l transmite mai departe, poate până la urmă se trezesc oamenii din somnul cel de moarte... Sincere felicitări! Fortuna.

Flavian spunea...

Eu cred ca manipularea consta in faptul ca omenirea este indemnata sa creada ca extraterestrii sunt periculosi.

Ca ei exista deja, e un fapt de care multi nu se mai indoiesc deja si nu mai au nevoie de confirmarile lui Prunariu.

Intrebarea este de asadar alta. De ce au masonii interes ca lumea sa se teama de extraterestrii ? Oare pentru ca acestia ar putea ajuta la eliberarea umanitatii si imprietenirea oamenilor cu ei ar dauna intereselor stim noi cui ?

Cristian Lazar spunea...

ganditi-va cateva clipe asa: in galaxia noastra exista peste 100 de miliarde de stele , in universul nostru cunoscut sunt 6 milioane de miliarde de galaxii. Faceti un calcul exorbitant si veti vedea cate stele exista in UNIVERS si ce sanse pot fi ca in jurul unei stele asemanatoare stelei noastre - Soarele , sa existe la distanta potrivita fata de el, o planeta care sa poata intretine viata. Nici prea departe sa fie o planeta inghetata , nici prea aproape de stea pentru a "fierbe". Credeti ca NOI- oamenii suntem cei mai norocosi din Univers?
Al doilea caracter important ar fi ca noi facem o comparatie intre noi si posibilii extraterestri dar nu e necesar ca ei sa se bazeze pe sustinerea vietii cu carbon, ar putea fi alte elemente care pentru omenirea noastra ar fi distructive, cum ar fi arsenul si altele.

Anonim spunea...

aceste povesti cu extraterestrii servesc scopului vinderii ziarelor precum si a unor carti lipsite de valoare literara.nu va pierdeti timpul citind sau ascultand astfel de baliverne.george

Miscarea de Rezistenta