vineri, 11 aprilie 2008

FBI-ul la butoane

Cetatenii SUA trebuie sa se pregateasca pentru o propaganda de tot rasul pornita de mintile idioate ale unor oameni bolnavi.Atentand la linistea cetatenilor si asa spulberata de trusturile media care prezinta realitatea deformata ale unui constant razboi cu terorismul ,oamenii din spatele cortinei pregatesc crearea unui nou val de panica.Fbi-ul a aprobat un plan pentru crearea unui sistem de alerta national folosind sms-urile ca mod de avertizare.Abuzurile sunt 100% asteptate cunoscand foarte bine faptul ca toate organizatiile guvernamentale in America depasesc tot timpul limitele impuse de lege.

1 comentarii:

Adrian Oprea spunea...

Sunt student in Statele Unite. Confirm aceasta stire personal. Nu am obiceiul de a citi ziare, decat atunci cand am chef de ras in fatza minciunilor aruncate de presa. Intr-un ziar local, acest articol era trecut intr-un colt de pagina la capitolul "alte stiri". Am notat stirea pe o foaie; suna cam asa "Federal regulators Wednesday approved a plan to create a nationwide emergency alert system using text messages delivered to cell phones..." Legea se numeste "Warning Alert and Response Network Act".

Intr-o alta stire "banala" pe aceeasi pagina se spunea ca detinuti afgani proveniti din centrele de detentie americane sunt judecati in Afganistan sub jurisdictie americana. Aceste procese nu dureaza mai mult de 30 de minute, iar sentinta este de maxim 20 de ani de inchisoare.

Miscarea de Rezistenta