miercuri, 30 aprilie 2008

McCain suspectat de acceptare ilicita de fonduri din partea familiei Rothschild


Un atent supraveghetor al campaniei electorale din Statele Unite a tras semnalul de alarma in legatura cu incalcarea legii electorale de catre John McCain. Fondurile care pot fi folosite intr-o campanie electorala nu au voie sa provina din partea unor persoane straine conform legii din SUA.
In luna martie McCain a sustinut un dineu in Spencer's House -Londra cu scopul ridicarii de fonduri.El nu a facut nici un secret din faptul ca acest dineu festiv nu ar fi fost posibil fara permisiunea familiei Rothschild , lista invitatilor cuprinzandu-i pe Lord Rothschild si pe Nathaniel Rothschild.Pretul biletului de intrare a costat intre 1000 si 2300 de dolari. Suspiciunea pluteste si asupra celor ce au platit toate costurile legate de eveniment speculatiile ii arata cu degetul pe cei doi Rothschild care de-a lungul istoriei au sinistra reputatie de a fi sustinut mai multe tabere ale aceluiasi razboi,campanie electorala etc. pentru a controla desfasurarea ulterioara a evenimentelor.
Cel mai celebru caz este de pe timpul lui Napoleon.
Nathan Rothschild mare bancher contemporan cu Napoleon, care i-a stricat majoritatea afacerilor lui Rothschild pe intregul continent european.
Pentru a-l distruge pe Napoleon, Rothschild a acordat imprumuturi uriase Prusiei, Rusiei si Angliei. La batalia de la Waterloo din 18 iunie 1815, Rothschild il plateste pe maresalul Emmanuel de Grouchy sa-l abandoneze cu o treime din efectivele franceze pe Napoleon, acesta motivind ca urmareste, armata prusaca condusa de Blucher, paraseste grosul armatei.
Napoleon tradat de maresalul Grauchy pierde batalia de la Waterloo. Rothschild care a urmarit desfasurarea bataliei ascuns in spatele armatei engleze, a vazut cum Napoleon este infrint, a fugit la Bruxelles si de aici la Ostande. Rothschild a platit 2000 de franci unui pescar sa-l traverseze marea Nordului si Stramtoarea Dover pentru a ajunge la Londra. In data de 20 iunie 1815 Rothschild fiind singurul detinator al stiri infrangerii lui Napoleon la Waterloo se instaleaza la Bursa din Londra si aduce vestea falsa precum ca Napoleon a castigat la Waterloo si printr-o actiune banditeasca a vandut masiv actiunile sale, preturile la bursa s-au prabusit. Bursa a fost impanzita cu actiunii ale datoriei publice engleze fiind un dezastru militar, actiuni care sunt cumparate de agentii lui Rothschild care cumparase si actiunile vandute de Rothschild.
In zilele de 20 si 21 iunie 1815 seifurile bancherului Rothschild s-au umplut cu actiuni.
Vestea infrangerii lui Napoleon la Waterloo a ajuns la Bursa de la Londra in seara zilei de 21 iunie 1815, dar Rothschild deja castigase 10 milioane de lire sterline.
Acesti speculanti de stat au finantat prin banca vaticanului destramarea Yugoslaviei care varsa 1 988 300 de dolari Institutului pentru raspindirea religiei care cumpara arme din Beirut si le livreaza Croatiei cu ajutorul gen. rus Victor Bout care le transporta cu avionul ca si TIGARETELE din Romania. NATO finantata de acesti speculanti de stat a controlat atacul Croat impotriva zonelor Sarbesti in 1995, numita actiunea STROM condusa personal de BillClinton pentru ca dupa aceea americani la HAGA sa-l condamne pe Milan Babic fostul presedinte al republicii Sarbe din croatia la 13 ani de inchisoare pentru ca s-a opus fortelor NATO.

0 comentarii:

Miscarea de Rezistenta